|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι η δευτερη παρουσιαση που κανω στο ιδο ενυδρειο και περημενο να μου πειτε σχολια για το εαν βελτιωθηκε....Πιστευω πως εγινε καλυτερο αλλα οχι τελειο
![]() Πληροφορίες Όγκος:98λιτρα Φυτά:1ανουμπια,κερατοφυλο,2 eleocharis,τα φυτα που εβαλα σημερα δεν θυμαμαι ονομασιες περημενω να μου τα πειτε εσεις ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη:2αρσενικα γκαπι 4 θυλικα,2αρσενικοι ξυφοφοροι 5θυλικοι Διακοσμητικά υλικά:2ξυλα χαλικακι χοντρο σχετικα 1διακοσμητικο βραχακι Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού:8-9 ωρες Φιλτράρισμα:700lt/h για 150 λιτρα ενυδρειο max δεν θυμαμαι εταιρια σορρυ Θερμοστάτης:150watt elite Λίπανση:Yγρο λιπασμα καθε 15 μερες(οποτε κανω αλλαγη) Παροχή CO2:no money no CO2 ![]() Παράμετροι: pH:7-7,2 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6-8 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:καθε βδομαδα 20%-30% Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη βελτιωθηκε αρκετα.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα την εβαζα στην μεση περιπου και αριστερα μαζι με την αλλη..
|
|||
|
|||
![]()
Βασηκα το προβλημα μου ειναι οτι το φιλτρο βαραει τα φυτα που εχω πισω στον τοιχο και δεν ξερω τι να κανω γιατι τα λυγιζει αλλα κατι εκανα με το φιλτρο τωρα ριν λιγο και ειναι οκ...δεν βλεπω σχολια και στεναχωριεμαι..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μπάμπη καλά το πας, αλλά έχει δουλίτσα ακόμη, θέλει κι άλλα φυτά για να γεμίσει και ίσως διαφορετικό στήσιμο τα ξύλα (ίσως σε σύμπλεγμα και τα 2 μαζί?) |
|
|||
|
|||
![]()
Η Eleocharis δεν φυτευεται ετσι !! Θα πρεπει να την σπασεις σε μικρα ματσακια των 2-3 φυτων το καθε ενα και να την φυτεψεις σε αποσταση 5εκ το ενα απο το αλλο στην περιφερεια που θες να δημιουργησεις ταπητα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση 100 lt φυτεμενο | kotsos83 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 51 | 06-04-15 23:42 |
παρουσιαση rio180 φυτεμενο | dimis_george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-04-10 11:17 |
παρουσιαση:280 φυτεμενο | dim orestiada | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 05-04-10 17:55 |
Παρουσιαση 300 λιτρων φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 30-09-08 14:09 |
Παρουσιαση 54λτ. φυτεμενο. | Θεοδωρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 19-11-07 23:06 |