|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!
μια τελειως διαφορετικη διακοσμιση ξεκιναει!!! ![]() ![]() που ειναι τα νταμαρια??? ![]() ![]() μολις τελειωσα απο το μαγαζι ηρθα σπιτι και επιασα το ενυδρειο γιατι πρεπει να αρχισει να αλλαζει.... μπορει να μην εχει ψαρια μεσα ακομα αλλα τους ετοιμαζω το σπιτι τους.... αδειασα τα παντα απο μεσα και ξεκινησα.... σας βαζω 2 φωτο αν και ακομα ειναι πολυ νωρις και πολυ θολα... αλλα μια ιδεα θα την παρετε.... ![]() ![]() πανουλη μην το δειξεις στα σκαλαρακια που δεν μου στελνεις... θα σε βριζουν... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καθαρισε λιγο και εβγαλα 1-2 ακομα....
και μερικες απο τις ριζες που θα μπουν μεσα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αμμα βαλεισ σκαλαρια ελα σαλονικα να σοθ δςσς γιατι στα 54 λτ ειχα 2 και γενισαν 13 ελα και ολα δωρεαν αμα καταφερουν και ζισουν
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ηταν τοσο ευκολο να ανεβω πανω... δεν θα μπορουσα να παρω απο εσενα...
θα με εκανε ο Πανος.... ![]() ![]() ![]() ![]() σε ευχαριστω παντος....
|
|||
|
|||
![]()
ο Πανοσ εχει ποσα ενυδρεια εγω εχω ενα πλζ αμα ζισουν ελα να τα παρεισ 15 χρονων ειμαι που 8α τα βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου αμα θες κανε μια αγγελία και ολο και καποιος θα βρεθει να τα παρει . μην αγχωνεσαι αν βαλεις αγγελία δε πρόκειται να σου μείνουν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργια αρχη | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-01-07 20:51 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ!!!!! | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-11-06 17:12 |