|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις: 120x 40x 50
Όγκος: 240 καθαρο 210 Κατηγορία: Κοινωνικο ,Αμαζονιο Φυτά:Anubia Barteri nana, Vallisneria,αχινοδορος ,Κερατοφυλο (και αλλα δυο που θελω την βοηθεια σας για αναγνωριση). Ψάρια / ¶λλα είδη:6 σκαλαρια ενα ζευγαρι,7 κοριντορας,1 Πλεκοστομος ο κλασικος ο μαυρος 2 σιλβερ σχαρκ θα δωθουν οταν βρω ευκαιρια Διακοσμητικά υλικά: Χαλικι ,2 ξυλα , 2 μετριες πετρες απο λαβα +2 πλαστικα φυτα Φόντο:Πρασινο με φυτα Φωτισμός: 40w x 2 -107cm τ8 SUN GLO- κιτρινιζουν λιγακι (ΝΟΜΙΖΩ οτι αυτο ειναι το προβλημα μου το φως ειναι ανεπαρκη. Διάρκεια φωτισμού: 9 Ώρες (06-00-14:00) Φιλτράρισμα: Εσωτερικο Dolphin max 1000L ενας οροφος με 2 σφουγκαρια ,ο αλλος υαλοβαμβακα . τελευταιος με τιρφη + μεσα στο ενυδρειο μεγαλη καλτσα με τιρφη Θερμοστάτης: 150w Λίπανση: Dennerle V30 Complete, Υποστρωμα Dennerle και απο πανω χαλικι Παροχή CO2:---Diy ικανοπιοιτηκο συνηθως ,εχω Co2 τεστ Παράμετροι: pH: 7.2 μερικες φορες κ 7 Γενική σκληρότητα (GH): 5.5 - 6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 μετριμενο απο βρυση αυτο Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):2 Αλλαγές νερού: ανα 10 μερες Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες: Προσθηκη Flourish Iron, και Flourish Potassium Φωτογραφία Θέλω τα φώτα σας δεν αντέχω άλλο θέλω να δω τα φυτά μου να είναι ζωντανά. Το πρόβλημα μου νομίζω ότι είναι ο φωτισμός μου είναι ανεπαρκής. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι οι λάμπες είναι 107cm t8 ,εδώ θέλω τα φώτα σας καταρχάς είναι δύσκολο να βρω 107cm t8 και τουλάχιστο 50W η μια ,αν γνωρίζει κανεις που θα βρω τετοιες ας μου πει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρε παιδιά, για πείτε την γνώμη σας...... | Sotiris7 | Δίσκοι | 77 | 28-08-08 21:30 |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |
ζωντανα σκουληκια?????? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-06-07 06:34 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |