|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το gab βρισκεται απο σημερα σε κατασταση μετακομισης.
Ειναι πολυ πιθανον τις επομενες μερες να εμφανιστουν προβληματα συνδεσης ή/και αργής λειτουργιας Η κυρια διευθυνση που καλο ειναι να χρησιμοποιετε ειναι η http://www.aquatek.gr Αναλογα προβληματα θα αντιμετωπισει και το http://www.tsamisaquarium.gr |
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι σε χώσανε ρε Σώτο??????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος είναι ο εξ΄ απο δώ????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
o ποτες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμ και συ ρε παιδάκι μου, δε πας τίποτα διακοπές καλύτερα.................
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτο ειναι το προβλημα, οτι ειμαι σε διακοπες...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Κάτι με τα παιδιά του δεν έκανε αυτός ??? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
yeap!!!
![]() ![]() αργια μητηρ πασης κακιας...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το gab ξενητευτηκε, και σας χαιρετα απο τα κρυα και τις υγρασιες του maidenhead....
Μεχρι τη δευτερα θα ειναι λιγο shaky τα πραγματα μεχρι να σταθεροποιηθει η.. Μαρια. |
|
|||
|
|||
![]()
To πρόβλημα ώρας που έλεγα... Φαίνεται και στη σειρά των posts σε αυτό εδώ το thread αν προσέξετε την ώρα..
Το screenshot το έβγαλα στις 21.15 που πόσταρα! Δείτε μπέρδεμα! |
|
||||
|
||||
![]()
Το "feature" λεγεται επιστροφη στο μελλον...
Επειδη δουλευουν ακομα και οι δυο servers και ο ενας ειναι στο ελλαντα ενω ο αλλος στο uk... εχουμε ενα θεμα διαφορας ωρας... Θα φτιαξει μονο του μολις ολοκληρωθει το migration... (θα το αντεξουμε μεχρι τοτε μαλλον) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν στις ρυθμίσεις ώρας βάλετε +3 αντί του +2 που έχετε τώρα θα λυθεί το πρόβλημα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να μην πειραξετε τιποτε...
Υπηρχαν διαφορα θεματα λογω μετακομισης. Τωρα πρεπει να ειναι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω παω στα νεα μυνηματα και δεν με αφηνει. μου βγαζει αυτο:
Εχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε 8 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά σε 2521 δευτερολεπτα αλλα το 8 δευτερολεπτα δεν ισχυει. ισχυει το 2521 δευτερα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πας να παιξεις κανενα λοττο?
Γυρισε η ωρα στο server μια ωρα πριν... (3600 δευτερολεπτα) και επεσες μεσα στα 8 δευτερολεπτα απο τι στιγμη που εψαξες μεχρι την αλλαγη της ωρας... Σε 2500 δευτερολεπτα θα εισαι μια χαρα... (και δεν προκειται να το ξανακανει..) |
|
||||
|
||||
![]()
Με επανασύνδεση δουλεύει!
|
||||
|
||||
![]()
τωρα που περασαν τα 3600 sec... τσαμπα μαγκιες. :P