Λειτουργια GAB
Το gab βρισκεται απο σημερα σε κατασταση μετακομισης.
Ειναι πολυ πιθανον τις επομενες μερες να εμφανιστουν προβληματα συνδεσης ή/και αργής λειτουργιας Η κυρια διευθυνση που καλο ειναι να χρησιμοποιετε ειναι η http://www.aquatek.gr Αναλογα προβληματα θα αντιμετωπισει και το http://www.tsamisaquarium.gr |
Πάλι σε χώσανε ρε Σώτο?????? :D:D:D:D:D
|
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος....
|
Ποιος είναι ο εξ΄ απο δώ????:D
|
o ποτες..
|
Εμ και συ ρε παιδάκι μου, δε πας τίποτα διακοπές καλύτερα................. :D
|
Μα αυτο ειναι το προβλημα, οτι ειμαι σε διακοπες...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κάτι με τα παιδιά του δεν έκανε αυτός ??? :rolleyes: |
yeap!!!:D:D
αργια μητηρ πασης κακιας... |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Το gab ξενητευτηκε, και σας χαιρετα απο τα κρυα και τις υγρασιες του maidenhead....
Μεχρι τη δευτερα θα ειναι λιγο shaky τα πραγματα μεχρι να σταθεροποιηθει η.. Μαρια. |
1 Συνημμένο(α)
To πρόβλημα ώρας που έλεγα... Φαίνεται και στη σειρά των posts σε αυτό εδώ το thread αν προσέξετε την ώρα..
Το screenshot το έβγαλα στις 21.15 που πόσταρα! Δείτε μπέρδεμα! |
Το "feature" λεγεται επιστροφη στο μελλον...
Επειδη δουλευουν ακομα και οι δυο servers και ο ενας ειναι στο ελλαντα ενω ο αλλος στο uk... εχουμε ενα θεμα διαφορας ωρας... Θα φτιαξει μονο του μολις ολοκληρωθει το migration... (θα το αντεξουμε μεχρι τοτε μαλλον) |
Αν στις ρυθμίσεις ώρας βάλετε +3 αντί του +2 που έχετε τώρα θα λυθεί το πρόβλημα;)
|
Να μην πειραξετε τιποτε...
Υπηρχαν διαφορα θεματα λογω μετακομισης. Τωρα πρεπει να ειναι οκ. |
Eγω παω στα νεα μυνηματα και δεν με αφηνει. μου βγαζει αυτο:
Εχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε 8 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά σε 2521 δευτερολεπτα αλλα το 8 δευτερολεπτα δεν ισχυει. ισχυει το 2521 δευτερα:confused::confused: |
Δεν πας να παιξεις κανενα λοττο?
Γυρισε η ωρα στο server μια ωρα πριν... (3600 δευτερολεπτα) και επεσες μεσα στα 8 δευτερολεπτα απο τι στιγμη που εψαξες μεχρι την αλλαγη της ωρας... Σε 2500 δευτερολεπτα θα εισαι μια χαρα... (και δεν προκειται να το ξανακανει..) |
Με επανασύνδεση δουλεύει!
|
τωρα που περασαν τα 3600 sec... τσαμπα μαγκιες. :P
|
EIMAI OK TΩΡΑ
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board