|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρατηρηση εχω.
Δεν ξερω αν εχω μονο εγω αυτο το προβλημα αλλα αυτος ο φοντος με τα μπλε γραμματα,μου κουραζει πολυ τα ματια. Δεν θελω να φανω περιεργος απλα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μένα με κούραζε και γι' αυτό το άλλαξα από τον πίνακα ελέγχου πάνω αριστερά. http://www.aquatek.gr/vb/profile.php?do=editoptions
κάτω κάτω άλλαξε το μορφή εμφάνισης του forum. |
|
||||
|
||||
![]()
Και για όσους μπερδεύονται με τα σπαστά Αγγλικά που μιλάει κάπου κάπου το forum μπορούν να επιλέξουν και την Αγγλική ως γλώσσα :P
|
||||
|
||||
![]()
γινονται δοκιμες η θα παραμεινει αυτο το γκρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κλασσική έκδοση, επιλέγοντάς την από τις ρυθμίσεις.
|
||||
|
||||
![]()
σε ποια ρυθμιση γινεται αυτο?
το εψαχνα χτες αλλα δεν βρηκα κατι... ------------------------- παλι βγαινει κανονικα τωρα χωρις να αλλαξω κατι!!! τελικα ηταν δοκιμη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bandit4 : 23-07-08 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργια αρχη | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-01-07 20:51 |