|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα DIY ενυδρείο 120 λίτρα το οποίο λειτουργόυσε περί τα 4 χρόνια ως φυτεμένο χωρίς προβλήματα.
Τώρα ήρθε η ώρα να το μετατρέψω σε θαλλασινό. Έχω ένα κάνιστρο fluval 303 (840λ/ω) εγκατεστημένο, μαζί με ένα εσωτερικό rena. Το ερώτημα είναι το εξής. Έχω ακόμα ένα κάνιστρο περί τα 500λ/ω σε αναμονή. μπορώ να το βάλω και αυτό αντί ενός κυκλοφοριτή??? Να εκμεταλευτώ δηλαδή την ροή επιστροφής με ταυτόχρονη αυξηση του διαθέσιμου χώρου φίλτρανσης. Επίσης έχω αραγωνίτη carib-sea live , το νερό που περιέχει η σακούλα το πετάω ή το βάζω και αυτό μέσα ??? .... |
|
||||
|
||||
![]()
To νερο της αμμου το κρατας .
Ζωντανο βραχο θα βαλεις ? Αν δεν σε παιρνει να βαλεις , τοτε θα χρειαστεις και το αλλο κανιστρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποια άλλα post είχα διαβάσει ότι το πετάμε, το ίδιο μου έχουν πεί και διάφοροι άλλοι ακουαρίστες.
Ναι Παράθεση:
Θέλω να αποφύγω την χρήση κυκλοφοριτή λόγο θορύβου. Εάν βάλω και τα 2 κάνιστρα μπορώ να τα έχω και τα 2 βιο-μηχανικά (κλασσικό στήσιμο κάνιστρου), καθώς το χημικό θα το αναλάβει το εσωτερικό φίλτρο ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε oscar,
Την βιολογία σου καλό θα είναι να την στηρίξεις στον ΖΒ και στην ΖΑ. Ένα βάλεις τις σωστές ποσότητες δεν θα χρειαστείς άλλο βιολογικό φίλτρο. Ο ΖΒ και η ΖΑ θα δρουν εντελώς φυσιολογικά όπως κάνουν και στην φύση. Όσο για την κυκλοφορία υπάρχουν εντελώς αθόρυβοι κυκλοφορητές με πολύ μικρό όγκο, που κάνουν και πολλή καλύτερη δουλειά (διάχυση) και παράλληλα έχουν ελάχιστη κατανάλωση.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το συζητάω για stream κυκλοφορητές σαν τους nano stream kai koralia αν και ξέρω πως είναι καλύτεροι, ξέρω όμως πως με τον καιρό έχουν θόρυβο και διάφορα προβλήματα με την φτερωτή.
Για κυκλοφορητή είμαι ανάμεσα σε eheim και maxi-jet μιλάω βέβαια για κλασσικούς κυκλοφορητές Ποιον θα μου προτείνατε ώς πιο αθόρυβο, επίσης πόσα λίτρα την ώρα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαστασεις ειναι το ενυδρειο ?
Απο αυτους που λες , χαλαρα maxi jet MP 1200 ...τρια τεμαχια. Σκιμερ θα βαλεις ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Skimmer και ησυχία δεν πάνε μαζί ... Εκτός αν είσαι διατεθειμένος να τα χώσεις … |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο nano | koursaros7 | Nano Reef | 5 | 29-12-07 18:37 |
Νέο nano-ενυδρείο | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 10-10-07 10:18 |
Nano ενυδρειο | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 25-02-07 00:43 |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
Nano-reefs | neon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 21-05-05 09:44 |