|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μετα απο πολυ προσπαθεια και βοηθεια απο εσας μπορω να σας παρουσιασω το δικο μου malawi
![]() ![]() ![]() οι πρωτες κιχλιδες μου μπηκαν αν και λιγο ντροπαλες και σιγα σιγα θα μπουν και οι υπολοιπες ![]() ![]() ![]() ευχαριστω οσους με βοηθησαν!!! περιμενω σχολια και παρατηρησεις.... Διαστασεις 1.2 Χ 50 Χ 60 Ογκος 360 λιτρα Κατηγορια malawi ( προς βιοτοπικο) Φυτα anubia , egeria , vallisneria Ψαρια 4 labidochromis yellow Διακοσμ. υλικα αμμο θαλασσης , χαλαζιακη αμμο. πετρες ( τραγανες , φεγγαροπετρες , λαβας ) Φοντο αφισσα με πετρες Φωτισμος 2 Τ8 χ 30 Watt Διαρκεια φωτισμου 8 Ωρες Φιλτραρισμα Εξωτερικο φιλτρο TETRA EX1200 Κυκλοφοριτης EHEIM compact 1000 Θερμοστατης EHEIM 250 Watt pH: 8.5 Γενική σκληρότητα (GH): 16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 9 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 - 12.5 Αλλαγές νερού: 40% καθε 15 μερες Θερμοκρασία: 27 |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μπραβο!!!! Θερμοκρασια στους 27 γιατι??? κατεβασετην στους 25
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ πολύ όμορφο ενυδρείο
καταπληκτικές πέτρες ωραίες σκοτεινές περιοχές Τη θερμοκρασία όντως κατέβασε την 1-2 βαθμούς Μου άρεσε πάρα πολύ Συγχαρητήρια !!! ![]() ![]() ![]() Τι σκέφτεσαι να βάλεις μετά ? Το εσωτερικό φίλτρο το έβγαλες (είναι juwel) ? Μήπως θα ήταν καλά να έβαζες ακόμη ένα φιλτράκι για ασφάλεια ? |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα πολυ καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
εύγε και εμένα μου άρεσε πολύ.τι άλλο θα βάλεις μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια...!! την θερμοκρασια μολις την κατεβασα... ![]() ![]() σε λιγο σκεφτομαι να βαλω.... pseudotropheus sp. "acei" iodotropheus sprengerae ισως και Labidochromis sp. "Mbamba" το ενυδρειο δεν ειναι ετοιμο, ειναι κατασκευη!!!! για φιλτρακι εξτρα το σκεφτομαι... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο μπράβο...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου πολύ όμορφο ενυδρείο καλή συνέχεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Andros;217863]sprengerae και acei μαζι με labido πολυ καλος συνδιασμος. Και παλι μπραβο, φοβερο το ενυδρειο σου. Απο τα πιο ομορφα (αν και προσωπικα πιστευω ειναι το πιο ομορφο) που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο GAB
![]() Καλησπερα σας και παλι!!! σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και χαιρομαι που σας αρεσει... ![]() ![]() θελω να ξερετε οτι εχετε βοηθησει ολοι με τις απαντησεις σας και ειναι σαν να το φτιαξαμε ολοι μαζι... ![]() ![]() το βασικο ειναι υπομονη και ολα να γινονται βημα βημα..... ![]() ![]() καθε φορα που θα μπαινουν κιχλιδες θα σας ανεβαζω φωτο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση.....
![]() Πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά για νησί! Οι τραγάνες όλα τα λεφτά... σας ζηλεύω εσας που τις βρίσκετε. Το μόνο που θα άλλαζα ίσως, την κατανομή των πετρών. Λιγότερο ύψος, και θα κάλυπτα περισσότερη επιφάνει από τον πάτο του ενυδρείου, αλλά δεν τρέχει τίποτα, μην ασχολήσε, απλά μια προσωπική παρατήρηση περισσότερο υποκειμενική από οτιδήποτε άλλο... Και πάλι μπράβο σου. ΥΓ. Η Labido για την οποία τέθηκε θέμα υβριδίου, μου φαίνεται μια χαρά. Θα περίμενα κανα 2 μήνες πρώτα και μετά θα μπορούσα να είμαι σίγουρος. Γνώμη μου, μην την δώσεις ακόμα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!! φιλε και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... ![]() για τις διακοσμηση των πετρων πρως το παρον θα μεινουν ετσι... ισως πιο πισω να γεμισω ολοκληρη την πλατη και απο το κεντρο φυγει το κρινιουμ... οσο για το labido δεν το εχω βγαλει ακομα, περιμενω ακομα να μεγαλωσει και θα δω... παντος το μαγαζι τρελαθηκε οταν του το ειπα γιατι μου ειπε οτι ειναι απο δικη του γεννα... θα δειξει με τον καιρο... παντος πηρα αλλα 3 απο αλλο μαγαζι.. ![]() ![]() οσο για τις τραγανες που μας ζηλευεις.... αν δεις καλα εχει λιγες σε σχεση με τις υπολοιπες... οποτε δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις κατι παρομοιο... ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |