|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και έχω δίσκους αρκετά χρονάκια, ποτέ μου δεν είδα αυγά στο ενυδρείο μου.Πολλές φορές έβλεπα να τρεμοπαίζουν , να καθαρίζουν κάποιο φύλλο ,αλλά μέχρι εκεί. Η απογοήτευση μεγάλη αλλά τι να κάνεις...
Λοιπόν εδώ και 4-5 μέρες ένα σίγουρο ζευγάρι που έχω , άρχισαν τα ίδια και δεν έδωσα σημασία.Από χθες όμως στο θηλυκό προεξέχει το αναπαραγωγικό όργανο πολύ και τα παιχνίδια ήταν εντονότερα.Σαν να μην έφτανε αυτό μαζί με τον Μητσάρα καθάριζαν ένα σημείο στο πλαινό τζάμι του ενυδρείου. Και σήμερα από το πρωί προσπαθεί ... να αφήσει αυγά; Αλλά αυγά δεν άφηνει. Τι κάνει;; Θα με τρελάνει. Για κοιτάξτε τις φωτο που έβγαλα << κατασκοπευτικά >> και πες τε μου να καταλάβω τι στο καλό κάνουν. Στην 1η ο Μητσάρας , στην 3η η όμορφη , στην 2η και 4η προσπαθεί ...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υδρόφιλα (και όχι υδρόβια) φυτά..που δεν κάνουν για ενυδρεία | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-11-08 14:27 |
40 lt ότι μπορούν κάνουν (Παρουσίαση) | spdm | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 15-01-07 15:40 |
Σαλιγκάρια κάνουν βόλτες!! | jstiva | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 11:13 |
Corydoras aenaus … να πώς να σας κάνουν αυγά. | Lsourtzo | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-06 11:01 |
alpino corys κάνουν νάζια | pani | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 24-04-05 17:28 |