|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα θα θελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ένα ζευγάρι ραμιρεζάκια με τα ζωοτόκα μου (5ξιφοφόροι , 3 μολυbaloon , 3 platy , 5 gupy , 4 jabonica) Ταιριάζουν?
Θα έχω προβλήματα? Ευχαριστώ Χριστόφορος |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλουν τελείως διαφορετικές συνθήκες
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ph το έχω στο 7 μόνιμα και ΔΕΝ βάζω καθόλου αλάτι.
Τι ψάρια μπορώ να βάλω? Θέλω και κάτι άλλο από τα ζωοτόκα με άλλο χρώμα από το πορτοκαλοκόκκινο.Κανα μπλε κανα πρασινοπό τέτοια |
|
||||
|
||||
![]()
Μπλε υπάρχουν πλατυ και αμα θέλεις εχω και εγώ να σου χαρίσω μονο παραλαβή Καπανδρίτι
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλα που είναι το καπανδριτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς μετα τα πρώτα διοδια Αθηνών λαμιας μετα τον Αγιο Στεφανο απέναντι απο Αφίδνες
Απο σενα καμια 20 χιλ |
|
|||
|
|||
![]()
από συμπεριφορά τι λένε?
Πόσα μπορείς να αποχωριστείς? Δεν πιστευω να κηνιγήσουν τα molybaloon |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου εχεις platy 3 φραφεις όποτε ξέρεις οτι ειναι ήρεμα ψάρια
Μπορώ να αποχωριστώ οσα θέλεις εχουν τρελαθεί στις γέννες. |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά ρωτάω γιατί το ένα αρσενικό πλατυ κηνιγάει το μολυμπαλουν που είναι και εγκυος Γιατί άραγε?
Μπορείς να μου στείλεις με pμ για να συνενοηθούμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις PM
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα με γαρίδες | Χαρούλα | Ζωοτόκα | 7 | 08-08-07 01:49 |
ζωοτόκα με ωοτόκα γιατί οχι ? | di.pil | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 29-01-07 20:53 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |
Ramirezi με συμπτώματα stress! | ilektra | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 10-12-04 02:18 |
Ramirezi με φαγωμενη ουρα..? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:15 |