|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι ετουτο πάλι?
![]() Αυγά σαλιγκαριών? ![]() Στην «γενίστρα» με τα γκουραμάκια έχει γεμίσει το ένα φύλλο της anoubiasκαι κάποια κλωναράκια από το κερατόφυλλο … Να πω «με γεια» μου? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιθανοτατα...κατι τετοιο σκεφτομαι και εγω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα δεν μου φαίνονται για αυγά σαλιγκαριών. Δεν βλέπω καλά από την φωτογραφία αλλά νομίζω ότι είναι σκόρπια πάνω στο φύλο. Έτσι είναι; Τα αυγά από όσο ξέρω είναι κολλημένα όλα μαζί σε μια διάφανη μεμβράνη.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές οι υποθέσεις μας αλλά μήπως είναι αυγά γκουράμι που δεν εκκολάφθηκαν?
|
|||
|
|||
![]()
μπα μετα απο τόσο καιρό κανονικα αν ηταν αυγα απο γκουράμι θα αποσυνθέτονταν :-S
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορούν τα θυληκά bettas να μεγαλώσουν τους γόνους? | deMetrIs | Αναπαραγωγή | 2 | 28-10-06 16:54 |
Πρωτοχρονιάτικα αυγά σαλιγκαριών | karalioman | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 26-01-06 15:01 |
Κυνηγός Σαλιγκαριών | torm | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 22-06-05 22:07 |
Πολλά αυγά από Jewelfish Hemichromis bimaclatus. Τι να κάνω? | MIKE | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 01-12-03 01:32 |
Αυγά από scalare | Dimis. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-11-03 12:31 |