|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!αντιμετωπιζω θέμα με τα νούφαρα γιατί τα χρυσόψαρα τα τρώνε!!!πείτε καμία λύση βρε παιδιά μου αρέσουν τόσο πολύ αυτά τα φυτά!ευχαριστω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νούφαρα ή χρυσόψαρα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα χρυσόψαρα με τα φυτά που ήδη εχω και αντέχω και το νουφαρο σε μια δεξαμενή άλλη.......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφόσον το τρώνε, το βγάζεις Αν σου αρέσει, βάλτο με άλλα ψάρια
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα κρατήσω τα ψαράκια με τα φυτά που αντέχουν και ήδη συνυπάρχουν στη λίμνη 4 χρόνια τωρα και το νουφαρο που μου αρέσει αλλά δεν τα καταφέρνει με τα χρυσόψαρα θα βρω μια δεξαμενή να το βάλω μόνο του!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Παναγιώτη
![]() ![]() Σε λίμνη τα έχεις ? Ή λάθος κατάλαβα ?
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα!ναι η λίμνη ειναι 700λιτρα κ εχω 6 χρυσόψαρα μέσα!εχω επιχειρήσει στο παρελθόν 2 φορές να βάλω νουφαρο με το ίδιο αποτέλεσμα!θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε και βλέπουμε
![]() ![]() Bάλε και καμιά φωτό απο την λιμνούλα και τα ψαράκια να χαζέψουμε, αν δεν σου κάνει κόπο .
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά συγνώμη που δεν απάντησα τόσες μέρες αλλά είχα τρέξιμο!Κυριακή θα πάω στην έκθεση της Κηφισιάς για φυτά!είναι ο κος Γιάννης εκεί σε δικό του περίπτερο που ασχολείται με υδροχαρή φυτά κατά βάση!πριν απο 3-4 χρόνια είχα πάρει φυτά κ πολύ καλά κ μου έκανε καλές τιμές μόλις του είπα για το σύλλογο!αρα Κυριακή θα ολοκληρωθεί και θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες Αρτεμισία υπομονή!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εν αναμονη λοιπον για τις φωτογραφιες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά να περάσεις στον Γιάννη και τους χαιρετισμούς μου !
![]() Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Τον ξέρεις αληθεια?δεν ειναι πολύ καλός τύπος?
------------------------- Και μια επείγουσα ερώτηση!!!καπου είχε αναφερθει ότι το χώμα στις γλάστρες απλώς επιβαρύνει το νερό αν θυμάμαι καλά!τι προτείνετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panagiotis9 : 05-05-18 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τον γνωρίζω καλά
![]() ![]() Για το χώμα που λές, δεν επιβαρύνει σε κάτι απλά γεμίζει ο τόπος λάσπη επειδή τα χρυσόψαρα σκάβουν ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κοκκινόχωμα έβαλα και ποταμίσια άμμο!γιατι δεν μου ανεβάζει φωτό!οχι τίποτε άλλο τις υποσχέθηκα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νούφαρα και Φύτευση σε Λίμνη | Artemisia | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 44 | 04-07-16 07:52 |
Νέος με νούφαρα... | Belafode | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 05-07-11 21:15 |
Νούφαρα | Hydrus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-11-10 11:57 |
νούφαρα από αμαζόνιο? | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-11-09 22:34 |