Νούφαρα και χρυσόψαρα!
Καλησπέρα σε όλους!αντιμετωπιζω θέμα με τα νούφαρα γιατί τα χρυσόψαρα τα τρώνε!!!πείτε καμία λύση βρε παιδιά μου αρέσουν τόσο πολύ αυτά τα φυτά!ευχαριστω!:)
|
Παράθεση:
Νούφαρα ή χρυσόψαρα ;) |
Τα χρυσόψαρα με τα φυτά που ήδη εχω και αντέχω και το νουφαρο σε μια δεξαμενή άλλη.......
|
Παράθεση:
Εφόσον το τρώνε, το βγάζεις Αν σου αρέσει, βάλτο με άλλα ψάρια |
Θα κρατήσω τα ψαράκια με τα φυτά που αντέχουν και ήδη συνυπάρχουν στη λίμνη 4 χρόνια τωρα και το νουφαρο που μου αρέσει αλλά δεν τα καταφέρνει με τα χρυσόψαρα θα βρω μια δεξαμενή να το βάλω μόνο του!:)
|
Καλησπέρα Παναγιώτη :D μπορείς να βάλεις την γλάστα μέσα σε ένα πλαστικό πλέγμα που να κάνει "σωλήνα " έτσι το νούφαρο θα τα καταφέρει ;)
Σε λίμνη τα έχεις ? Ή λάθος κατάλαβα ? |
καλησπέρα!ναι η λίμνη ειναι 700λιτρα κ εχω 6 χρυσόψαρα μέσα!εχω επιχειρήσει στο παρελθόν 2 φορές να βάλω νουφαρο με το ίδιο αποτέλεσμα!θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες :)
|
Δοκίμασε και βλέπουμε ;) και εμένα μου τα τρώνε αλλά επειδή έχω πολλά νούφαρα όλο και καποιο γλιτώνει :D
Bάλε και καμιά φωτό απο την λιμνούλα και τα ψαράκια να χαζέψουμε, αν δεν σου κάνει κόπο . |
Παιδιά συγνώμη που δεν απάντησα τόσες μέρες αλλά είχα τρέξιμο!Κυριακή θα πάω στην έκθεση της Κηφισιάς για φυτά!είναι ο κος Γιάννης εκεί σε δικό του περίπτερο που ασχολείται με υδροχαρή φυτά κατά βάση!πριν απο 3-4 χρόνια είχα πάρει φυτά κ πολύ καλά κ μου έκανε καλές τιμές μόλις του είπα για το σύλλογο!αρα Κυριακή θα ολοκληρωθεί και θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες Αρτεμισία υπομονή!
|
Εν αναμονη λοιπον για τις φωτογραφιες :D
|
Καλά να περάσεις στον Γιάννη και τους χαιρετισμούς μου ! [emoji16]
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Τον ξέρεις αληθεια?δεν ειναι πολύ καλός τύπος?
------------------------- Και μια επείγουσα ερώτηση!!!καπου είχε αναφερθει ότι το χώμα στις γλάστρες απλώς επιβαρύνει το νερό αν θυμάμαι καλά!τι προτείνετε? |
Τον γνωρίζω καλά :D:D είναι ψυχάρα !!!
Για το χώμα που λές, δεν επιβαρύνει σε κάτι απλά γεμίζει ο τόπος λάσπη επειδή τα χρυσόψαρα σκάβουν ;) εξαρτάται βεβαια και το χώμα . Το οργανικό επιβαρύνει, ο πηλός όχι .:D |
Κοκκινόχωμα έβαλα και ποταμίσια άμμο!γιατι δεν μου ανεβάζει φωτό!οχι τίποτε άλλο τις υποσχέθηκα!
|
Μια χαρά :D
Μάλλον είναι πολύ μεγάλη η φωτό . Για δες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=99089 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board