|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μετα απο δυο μικρες αλλαγες εχουμε:
no3 12 ammonia 0 ph 8.1 αλλατοτητα 1025 το ενυδρειο περιμενει τα επομενα κοραλια αυριο το απογευμα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θέλουμε φωτός μόλις εγκλιματιστούν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυριο θα ειναι για λιγες ωρες τα φωτα ανοιχτα ασε που θα εχω και υπηρεσια μετα την κυριακη μπορει αμα ανοιξουν να βαλω παναγιωτι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ξεκινησε και η αλγη να δουλευει στο Sump με πολι φωτισμο!
------------------------- Πριν λιγες ωρες 6περιπου μπηκαν και τα δευτερα κοραλια. Εγινε προσαρμογη και τωρα περιμενουμαι φωτο μιας και εγω δεν ειμουν εκει και δεν τα εχω δει. Πιστευω μεχρι το βραδυ να τα δουμε! Ενα ευχαριστω στον. Samian που χορις την βοηθεια του δεν θα μπορουσα να τα παρω απο το καραβι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 25-01-14 στις 16:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καπουτσίνο γλυκό με αφρόγαλα ...είπαμε πίνω....
Να μην ξεχνιόμαστε....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλα θελω να πω οτι καποιες φορες οι πραξεις μας κοστιζουν κατι παραπανω απο ενα καφε! Ελπιζω να στο ανταλαξω! Εστω με μια γοργονια.B-) |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι..να μην ξεχνιώμαστε. Και 2 και 3 να είναι όλα καλοδεχούμενα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη αντε αγορι μου μην τεμπελιαζεις. Εμεις οι του γλυκου μπανιστιρτζηδες θα γινουμε?? Ανεβασε φωτο!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μολις μπορεσω θα βαλω αρκετες! Ασε που την επωμενη φορα που θα βαλω κοραλια θα φοναξω ενα φιλο φωτογραφο γιανα τα βγαλει χορις θολουρες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
Ξερετε οτι φημιζομαι για την υπομονη μου!!! ![]() ![]() ![]() Μερικες φωτο μολις 5-10λεπτα απο το παραβιασμα που εγινε στα φωτα γιανα δω τα κοραλια σε τι κατασταση ειναι.... Τα κοραλια ειναι σε θεση προσαρμογης για μερικες μερες και μετα θα ακουλουθησει fraging και τοποθετηση στης τελικες θεσης. ![]() ![]() Υπαρχη περιπτοση αμα χρειαστει να μπουν και φωτο μολις ανοιξουν τελιος! Παρακαλω θελω αποψης για την υγεια τους και καποιο tips γιανα τα boostαρω! |
|
||||
|
||||
![]()
1) pachyclavularia violacea (κοινώς green star polyps), σου είχαμε στειλει.
2) zoanthus mix (βλέπω 3 χρώματα) 3) acanthastrea Όλα οκ. Σιγά σιγά ανοίγουν. Θα κάνεις ότι έκανες. ΑΝ θες την acan τάισε την target 2 φορές την βδομάδα με κατεψυγμένη για πιο γρήγορη ανάπτυξη. Αυτά. Τίποτα άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι επειδη εγω ειμαι ασχετος με κοραλια, αυτα ειναι απο συγχομπιστες η μαγαζια και ποσο πανε περιπου....
προσπαθω να δω που εμπλεξα και εγω ![]() επισης, τι μεγεθος ειναι περιπου γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο τις φωτο..? |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι απο πετ σοπ αλλα εχει και κοραλια φραγκ απο ενυδρειοφιλους...
αμα ειχα υπομονη απο εκει θα επερνα αλλα θελω να το γεμισω. φυσικα και θα παρω και απο ενυδρειοφιλους οπος μου δωσαν τα πρωτα κοραλια . ------------------------- Επδι εχει αρχισει να μου την δινει η διατομικη αλγη και θελω να γεμισει το ενυδρειο κοραλινη πηρα της Microbre-Lift το Coraline Algae Accelerator. στο ενυδρειο υπαρχει βραχακι με λιγη κοραλινη και πιστευω οτι θα αρχισει να πιανει παντου. Δεν ξερω ομος πος το χρεισιμοποιουν. Εχω διαβασει καποια πραγματα ανα δυο μερες αλλα πρεπει να ριχνω την ιδια ποσοτητα? επισις τι αλλο μπορω να κανω ? απο φωτα εχω 3 ati δυο blue plus και μια coral plus. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-01-14 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο ένα σημείο και μετά δεν είναι απαραίτητο(ούτε τώρα είναι βέβαια, αλλά θες να γεμίσεις γρήγορα). Οι λάμπες μια χαρά είναι. Αν θες κάποια στιγμή βάλε άλλη μια η coral ή aquablue. Και κάνε κράτη με τα κοράλια τώρα για λίγο καιρό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ποσο συχνα βαζεις κοραλινη>? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοραλίνη τι εννοείς? Σκεύασμα που διεγείρει την ανάπτυξη της? Αν ρωτάς αυτό, ποτέ. Δεν μου χρειάζεται. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για κοραλινη μιλαω γενικα. καθε ποσο θα ριχνω την ποσοτητα που λεει στο μπουκαλι. ------------------------- Το σκιμμερ να λειτουργει οταν βαλουμε κοραλινη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-01-14 στις 16:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη, δεν βάζεις κοραλίνη, αλλά βοήθημα για να αναπτυχθεί η 'ηδη υπάρχον κοραλίνη.
Αν αναφέρει στις οδηγίες να το κλείνεις κλείσε το, διαφορετικά μην το κλείνεις. Δεν νομίζω να επηρεάζει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γιατην κοραλινη εχουμε μιλησει οτι θελει να υπαρχει. απλα βοηθαει στην αναπτηξη αλοστε γιαυτο λεγετε coralline algae accelerator. λαθος εκφραση μου! ------------------------- Μετρησης νερου! αλλατοτητα 1024 ph=8.1 po4=0 no3=15 Ca= 440+ Kh/Alk=8.3/2.96 Mg=1350 οι τιμες αυτες ειναι μετα απο 6ωρες περιπου που μπηκε η δοση για την κοραλινη... πος σας φενεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-01-14 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λες ε?
μπα μακρυα πεφτει! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρά. Τέτοιου είδους σκευάσματα αυξάνουν απότομα το ασβέστιο για λίγα λεπτά και έπειτα επανέρχεται στα φυσιολογικά του.
|
|
|||
|
|||
![]() ενα βιντεο απο το ενυδρειο. μαλλον μολις εχει αρχισει να φευγει ι διατομικη. βεβαια τωρα εχει βγαλει και αλλες αλλα σε μικρη ποσοτητα. πρεπει να εχω γεμισει κοπιποδα! στο τζαμι στο τελος εχει κατι ασπρακια αυτα πρεπει να ειναι. και κατι αλλο αυτο πανω στην αντλια αριστερα ειναι κοραλινη? |
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι το βιντεο ή οι φωτος;
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φεύγουν οι άλγες.
Και τα κοράλια μια χαρά. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά το βλέπω και εγώ,σιγά τις άλγες, νεο ενυδρείο είναι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |