|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως καταλαβαίνεις, όλα για την παράδοση jiraiya san ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχει καιρο να εμφανιστει το παρουσιολογιο σε παραθεση, μην ξεχαστε να βαλετε και μενα!!
Ακους Κωστακη, Χρηστακη, Γιαννακη ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
beat89 christsos (+2 νιάτα) bokostas lion Prokroustis zipo aquaman panos1972 Thrillos kalaxan georgis4 nikosm1 giannisaek mikeepidio Κλεόβουλος Χ.Α.Ρ.Η.Σ olga jiraiya red rubin xb307 ....... Χάρη που ''βόσκεις'' βρέ αγόρι μου....τόσο πολύ σε απορρόφησαν τα δισκίδια ??? ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ...22 ΑΤΟΜΑ...και κάποιοι θα φέρουν και τα μικρά τους..... ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....τελος. Νομίζω ότι μετά τι 15:00 κάθε Κυριακή που το διαλύουμε ότι όλοι μας με το που μπαίνουμε στα αυτοκίνητά μας να φύγουμε ,σκεφτόμαστε ....''τι καλά θαα ήτανε να είχαμε έναν δικό μας χώρο για να μαζευόμαστε''....ξέρω το έχουμε συζητήσει,είναι δύσκολο....αλλά όχι ανέφικτο. Το θέμα είναι να μην μας φύγει από το μυαλό ...και όλα μπορούν να συμβούν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτοί μαζεύονται 2-3 κάθε φορά, κι εμείς 20 για πλάκα. Όταν θα γεμίζουμε το les amis θα είμαστε έτοιμοι ![]() Ο ΨΑΡΑΣ Β.Ε. (Ό.μιλος ΨΑΡ.οκαμένων ΑΣ.τέγων Βόρειας Ελλάδας) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Πέρα του γενικότερου πνεύματος χαριτολογίας, δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να εμπαίξω τα Θεία)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω κάτι προέκυψε.
![]() Καλά να περάσετε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα έρθω κι εγώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και σε μένα προέκυψε μνημόσυνο και δυστυχώς δεν μπορώ να το αποφύγω....
Να περάσετε καλά!!!
|
|||
|
|||
![]()
bokostas
lion Prokroustis zipo aquaman Thrillos kalaxan georgis4 nikosm1 mikeepidio Κλεόβουλος Χ.Α.Ρ.Η.Σ olga jiraiya red rubin xb307 Alex_Salonica ¶ντε βρε ρεμάλια, θα έρθει κανένας άλλος ή θάμαστε εμείς κι εμείς?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρών
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
.................................................. ................................ Ευθύμη θα φέρω έναν εχινόδωρο. aquaman τις λάμπες μην ξεχάσεις. όλγα να φέρεω κανα2 μηλοσαλίγκαρα που μου είχεσ ζητήσει ή όχι? ------------------------- Τους christsos (+2 νιάτα) ξέχασες+beat89 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 27-11-10 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,ναι και ετοιμαζομουν να σου στειλω μυνημα!
|
|
|||
|
|||
![]()
po-pay και olive εεεεεεε και fofaki μεσα!!!
bokosta αν εχεις καμια ludwigia... |
|
||||
|
||||
![]()
kalaxan ευχαριστώ πολύ. po-pay θα σου φέρω εγώ κανένα κλαδάκι.
|
||||
|
||||
![]()
Oποιος του περισσευει και καμμια βαλισνερια ας την φερει να καλυψω κατι *κενα* που θελω.....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
θα βγαλω καμια ριζα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oτι σου περισσευει ας ειναι και μικρο το φυτακι.για νεοφυτεμενο ενυδρειο ειναι
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
beat89
christsos (+2 νιάτα) bokostas lion Prokroustis zipo aquaman+λάμπες Thrillos kalaxan+ ![]() georgis4 nikosm1 mikeepidio Κλεόβουλος Χ.Α.Ρ.Η.Σ olga jiraiya red rubin xb307 Alex_Salonica george po-pay fofaki Έτσι μπράβο, τώρα κάτι γίνεται, 26 άτομα καλά είναι για έκτακτη. Και κλαδέματα θα φέρω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την τελευταία φορά δεν χωρούσαμε, γιατί είχαμε δηλώσει 13, έκλεισα για 15 και ήρθαν πάνω από 20, αλλά τα βολέψαμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω στο τελος να κλεινουμε στο Βελλιδειο καμια αιθουσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πλακα πλακα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγο νομίζω δεν θα μας βάζουν τόσος κόσμος που μαζευόμαστε... Γιατί ακριβώς άλλαξε ο χώρος;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεγάλη ιστορία, θα τα πούμε από κοντά, το βασικό είναι ότι στο προηγούμενο μαγαζί μας είχαν λίγο γραμμένους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |