|
||||
|
||||
![]()
κομβικα γιατι???
γιατι απλα σου αρεσουν η για καποιο αλλο λογο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε πρωτη φάση μπορεί να μην τρώνε ούτε κατεψ/νη! φυλαράκι με τπτ από ότι ξερω! διατροφή με κωπηποδα και σιγά σιγά κατεψ/νη και τσίμπημα βραχου εάν είσαι τυχερος και πανε όλα καλα και δεν φαει επιθεση από αλλα ψαρια γιατι μαζι με αυτά εχει και πολύ ηττοπαθής χαρακτήρα! ------------------------- Παράθεση:
τα λεω κομβικά γιατί: η πεταλούδα είναι από τους καλύτερους θηρευτές απτεζιας ο μελάνουρους είναι από τους καλύτερους θηρευτές σκουληκιών του βράχου! δεν εχω ούτε από τα μεν αλλά ούτε και από τα δε,θελω να πιστεύω αλλα για καλου κακου επιβάλλονται όταν στήνεις ολοκληρωμένο ύφαλο!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-06-16 στις 19:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μωρε ΝΙκο δεν διαφωνο αλλα η πεταλουδα τρωει τα πανω πανω απο τις απτεσιες και ειναι πολυ δυσκολη η επιβοιωση της και οσο για το ρασ καλο ειναι αλλα μαζι με τα σκουλικια τρωει οτι βρει απο ζωντανα μικροπραμματα συν στοματελα που εγω ετυχε να εχω και ειναι μια χαρα καθαριστης. επισεις ειναι και λιγο επιθετικο ψαρακι! δεν λεω αμα το χρειαστεις θα το βαλεις αλλα δεν βλεπω ιδιετερο λογο προλυψης!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν αντιλέγω σε αυτό που λες αλλά και εγώ ξερω πεταλούδα που καθάρισε εκατομμύρια απτεζιες σε χιλιαρι ενυδρείο και μάλιστα έτρωγε κατεψυγμένη από το χερι του ιδιοκτήτη! |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά όσο και να προσπαθούμε να γίνουμε θάλασσα πάντα θα παραμένουμε ένα καλό συνεργείο καθαρισμού νερού για να ξεγελάσουμε την φύση. οι απώλειές των ψαριών χωρίς λόγο ... μας θυμίζουν το παραπάνω που και που.
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνώ και επαυξανω!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνισω στο ότι δεν γίνεται να φτάσουμε την φύση .
Θα διαφωνήσω για τους θανάτους . Αιτιολογουμαι. Τα ψάρια πολλές φορές τα πιάνουν με φάρμακο που τα ναρκώνει . Φυσικά αυτό είναι δηλητήριο για τα ψάρια που πολλές φορές τα κάνει ψάρια με ημερομηνία λήξεις . Πολλές φορές θα δούμε ότι τα ψάρια θα πεθάνουν στης πρώτες μέρες αλλιώς μετά από χρόνια ! ¶μα προσεξατε τα περισσότερα ψάρια που έρχονται από ευρωπαϊκές φάρμες είναι πιο χοντρά. Αυτό συνεπάγεται οτι τους δίνουν καλές συνθήκες και πολύ φαΐ . Τα ποσοστά θανάτων από ευρωπαϊκές εισαγωγές είναι μικρότερα. Τουλάχιστον σε αυτά που έχω πάρει εγώ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιστεύω οτι ειναι λαχείο η αγορά κάποιου ψαριού εαν αφαιρέσεις καποια στάνταρ που υπάρχουν!(όπως να τρώει,να τσιμπάει βράχο και ειναι παχουλό) προσωπικά δεν με καλύπτει και να μου πει το πετσοπ οτι ειναι απο de jong απο την στιγμή που δεν μπορώ να δω τα παραστατικά παραλαβής του! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδια!εχθες και προχθές ήταν δυο μερες φωτια ως προς την συντήρηση του ενυδρείου!
πρώτα εκανα την μηνιαία αλλαγη υλικών στους ριακτορες ενεργού και αντιφωσφορου,μετα έβγαλα ολο το σκιμμερ εξω μετα από 4μηνες και το επλυνα στην μπανιέρα(ευκαιρία έλειπε η γυναικα ![]() ![]() ![]() στην συνεχεια εκανα με ξυράφι τζάμια και σαμπ αλλαξα και 150 λίτρα νερο σε δυο δόσεις και ιδού τα αποτελέσματα εν ωρα φαγητού! ------------------------- πριν κανα δυο μήνες μου είχε δωσει ο φιλος λουκας αυτό το φραγκακι οπου μεγάλωσε και εγινε το σπιτάκι για το μικρο κλοουνακι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-07-16 στις 07:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχίζει ωραία να ανεβάζεις το επίπεδο του ενυδρείου!
Έχεις σχεδόν ολοκληρώσει από εξοπλισμό! Θα βλέπεις τα παλιά βίντεο σε ένα δυο χρονιά και θα λες μπα δεν παίζει να ήταν έτσι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όπως τα λες φιλε!ακριβως ετσι! |
|
|||
|
|||
![]()
ο σακης ειναι μαντης!!! ετσι θα γινει οπως τα λεει.
κανονιστε ρε παιδια καποια στιγμη ολοι να βρεθουμε ...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι μιχάλη συντομα πρέπει να κάνουμε θαλασσινή συγκέντρωση!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μάντης δεν θα το έλεγα μαγνήτης όμως ναι !
Γιαυτό μόλις κατέβω Αθήνα θα βρεθούμε όλη μαζί ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά!τα νεα ευχάριστα!το φωτιστικό είναι σε φάση συναρμολογισης απο τον σακη και σε μερικές μερες θα είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το μπουσταρισμα!!
εγω απο την μεριά μου έκανα χώρο στο ενυδρείο και απομάκρυνα(τα εβαλα στο μικρο ενυδρείο μέχρι να τα δώσω) κάτι κοραλλια που δεν χρειάζομαι και περιμένω να έρθει το "αγιο φως" του ενυδρείου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε φιλε με το καλο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω λεων!!!
------------------------- καλησπέρα παιδια!2 νέες φωτο!ισως και από τις τελευταίες με αυτό το φωτιστικο!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-07-16 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι οι seriatopores είναι χαμηλού επιπέδου για το ενυδρείο σου ....
Παρόλα αυτά πολύ ωραίο ..... |
|
||||
|
||||
![]()
καλα Νικο οσο παει και εδρεωνει την υποψηφιοτιτα του για ενα φοβερο ρεφ!!!! μπραβο ειναι παρα πολυ καλο!! αντε αντε να το δουμε και γεματο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω σακη! ------------------------- Παράθεση:
λεων τα μπράβο στους μοδ που με πολύ υπομονή επίμονη όρεξη μα πάνω απο όλα αγάπη για αυτο που κάνουν με πήραν απο το χεράκι και με βάλανε στον ισιο δρόμο! πάμε για μπουσταρισματα βαρβάτα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-07-16 στις 13:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα παιδια!
μετά την αποψίλωση ήρθαν τρεις νέες προσθήκες! μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει και ο σακης το φωτιστικό οπότε σιγά σιγά θα είμαι έτοιμος! ![]() είμαι πολύ περίεργος να δω τα χρώματα που θα πάρουν! |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν πρέπει να μας βάλεις κοντινές φωτογραφίες !
Το φωτιστικό είναι σχεδόν έτοιμο! Ετοιμάσου να πάρουν όλα χρώμα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλησπέρα παιδια! από μερα σε μερα το φωτιστικο θα ερθει! το περιμένω αρκετο καιρό (το καλο αργεί να γινει ομως ![]() το θεμα ηταν πως θα κρεμαστεί από το ταβανακι γυψοσανίδας φωτιστικο 10-12 κιλων! έτσι αποφάσισα να φτιάξω δυο ξύλινες βασεις αριστερά και δεξιά των πλευρικών τοίχων του ενυδρείου και το φωτιστικο θα μπαινει και θα βγαίνει συρταρωτά! τα ξυλο που χρησιμοποίησα ηταν κοντρα πλακέ θαλ 0,8cm το οποίο είναι και ελαφρι,βάφεται και αντέχει υγρασίες! Επίσης πήρα ουπα γυψοσανίδας τα οποια ομολογώ ότι δεν γνώριζα και μετα περασα ουπα και σιλικονουχα κολλα σε δυο πλευρές των βάσεων και τελος σιλικοναρισα περιμετρικά και τις δυο βασεις! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-07-16 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα φιλε αυτα ειναι!!!!
ανοιξε καινουριο θεμα.... Περιμενοντας το φωτιστικο.... χααχαχααχαχαα |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!λεων δεν προλαβαίνω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επικό θέμα....κάτι σαν την Οδύσσεια
![]() Πολύ όμορφη δουλειά ![]() περιμένω να το δω και με το φωτιστικό του μάστρο-Σάκη... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ακριβώς όπως το είπες "οδυσσεια"! ![]() ευελπιστώ βέβαια να ειναι η οδύσσεια του μεγάλου Ομηρου και οχι η οδύσσεια του διαστήματος του Stanley Kubrick! ![]() Κλεόβουλε για τους mod κωστα και σακη τα λόγια ειναι περιττά! και μονο για το ενδιαφέρον που μου έχουν δειξει μου αρκεί! ------------------------- καλησπέρα σε όλους! σήμερα επιτέλους ήρθε!ναι ήρθε η στιγμή που το φωτιστικό θα μπει στο χώρο του ενυδρείου! ![]() ![]() εχθές το βράδυ πήγα λιμάνι και παρέλαβα το φωτιστικο απο το καράβι! η συσκευασία του σακη ηταν άκρως επαγγελματικη και ολα πήγαν καλα! ![]() το πήγα σπιτι και το άνοιξα να το δω και σήμερα καλώς εχόντων των πραγμάτων και θεού θέλοντος θα το μοντάρω και θα μπει σε λειτουργία! το πως νιωθω δεν περιγραφεται!μακάρι να ειναι τυχερό και καλοδούλευτο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-07-16 στις 14:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι το ΤΤ θα το ευχαριστηθώ πολύ μόλις έρθω!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε φιλεεεεεε αυτα ειναι τα ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε αντε και τωρα ποιος σε πιανει!!! βαλτε ριακτορες σε λειτουργεια δωστε τροφες στα κοραλια και φερτε κλαδευτρια (αμα βγαλεις και ντοματες απο το μποστανι μεριμενω χοριατικη χαχαχαχα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |