|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και να αλλαξει ο τιτλος του θεματος σε <1000+ Θηριαδικο>
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλα ψαρια θα μπουν μεσα αλλα για χελι λιγο δυσκολα το βλεπω!
Περιμενω απο Τριτη να δω τι γινετε με τα channa και αν ειναι να αργυσουν και αλλο βλεπουμε μετα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κριμα ειναι να μιν βαλισ και 2-3 οσκαρ με λιγεσ ριζεσ και ελαφροσ καφε νερο θα ειναι υπεροχο |
|
||||
|
||||
![]()
θελω φυτεμενο ρε συ δεν μπορω αλλο την ξεραιλα!δεν ειδες τις πρωιγουμενες φωτο?Τωρα αρχισε να γεμιζει φυτα αυριο θα βαλω φοτο!
|
||||
|
||||
![]()
φυτα και μεγαλα ψαρια δε πανε μαζι
εχω εναν τερρορ που αμα θυμωνει ριμαζει ολα τα φυτα το κανουν ολλες οι μεγαλες κυχληδες για να δειξουν τη δυναμη τους
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω οτι φυτα και μεγαλα ψαρια δεν πανε μαζι!Γι αυτο διαλεξα τα channa γιατι και μεγαλα γινονται και τα θελουν τα φυτακια τους για τις κρυψωνες τους!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον στις 21:00 αρχισε η προσαρμογη των μικρων μου rainbow snakehead ειναι 9 ατομα και ειναι απο 7 εως 9-10 ποντους!Στις 21:45 καναν μπλουμ στο ενυδρειο στις 22:00 αναψαν τα φωτα και εκτοτε το εχουν ριξει στην τσαρκα και την εξερευνηση καθως φαγαν και 3 μεγαλες γαριδες ψιλοκομμενες αλλα και ξηρα τροφη!!
Μερικες φωτο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου, πολυ ωραια τα ψαρια να τα χαιρεσαι!!
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφα να σου ζήσουν!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια τα bleheri
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμος είμαι να αλλάξω και εγώ ψαροσύνθεση και να βάλω bleheri.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ξαναδει ποιο προσαρμοστικο ψαρι!Αφου εξερευνησαν ολο το ενυδρειο και ειχαμε και την πρωτη προσπαθεια αποδρασης!Κινουνται σε ολο το ενυδρειο και μολις φαγαν για 4η φορα!!
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες προσπαθεια αποδρασης τι εννοεις?Με τρομαζεις.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια ψαρια αν αποφασισω να αφησω ταγκανικα τοτε παιρνω καναδυο τετοια
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει ενα μικρο απο το καπακι στο φιλτρο και ενας τσακαλος την εκανε μεσα στο φιλτρο αλλα ξαναπηδηξε στο ενυδρειο!Ειναι φοβεροι δραπετες ενα μικρο κενο να εχει θα στην κανουν την αλτσακια!
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το απόγευμα ήμουν στο pet-shop που αγοράζω τα ψάρια μου και μιλάγαμε για τα channa.
Δεν την γλυτώνω την αγορά με βλέπω από βδομάδα να παίρνω και εγώ μερικά. |
|
||||
|
||||
![]()
κλειστα καπακια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αναψαν τα φωτα και τα αιματα για φαγητο!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία ψάρια!!!
![]() Να τα χαίρεσαι Χρήστο.... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι χρηστο!!! Πολυ φατσες χαχα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aκομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον ειπαμε!Δεν περασαν 4-5 μερες μεσα στο ενυδρειο και αρχισαμε τα σαλιαρισματα και τις στασεις τυπου Τ!Δεν προλαβα να τα πετυχω το ενα πανω στο αλλο μολις με βλεπουν χωριζουν!
|
||||
|
||||
![]()
καλό μήνα!!! είναι άνοιξη βλέπεις... γεννούν μέσα στο ενυδρείο? θα έχεις μωράκια δηλαδή?
τι έκανες στην πλάτη κι έγινε τόσο όμορφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλο μηνα Μαρια!Ναι μεσα στο ενυδρειο γεννουν τωρα για το ποτε και αν θα εχω μωρακια ειναι ακομη λιγο νωρις πιστευω!
Την πλατη την εβαψα απο μεσα με μονωτικο υλικο-στεγανωτικο και λιγο πριν στεγνωσει εριξα επανω αμμο!
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία διακόσμηση Χρήστο, η πλάτη έδειξε τέλεια.
Να τα χαίρεσαι !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 2 ταισματα γαριδας και ενα γλωσσας ειπα να ταισω και λιγο blood worms ....
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα!!
|
||||
|
||||
![]()
ειπα και εγω ολο αυτο το θορυβο τον κανει το ενυδρειο
![]() ![]() ![]() τουμπανα τα ψαρακια
|
||||
|
||||
![]()
Η μικρη μου κορη ηταν και ηταν και ηρεμη......
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να τα ξεπαγωνεις πριν τα ταισεις καθως ετσι κατεψυγμενα μπορουν να προκαλεσουν λοίμωξη στο εντερο τους ...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |
αλλαγη σε δισκαδικο | 6981giwrgos | Δίσκοι | 28 | 24-01-11 22:24 |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
Aquascapes από Ασία | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 08-09-06 10:40 |