|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι επειδή δεν κρατήθηκα και κλάδεψα οι τελευταίες και΄τέλος αυτο το ενυδρείο πλέον:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Στρατηγέ βάλε και ένα σκόρδο δίπλα στο ενυδρείο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ρε δεν ειναι ωραιο! Εχεις δικιο χαλια ειναι!!!!
![]() ![]() ![]() Ειμαι περιεργος να δω πως θα γινουν οι κεφτεδες οταν μεγαλωσει η riccia.
|
|||
|
|||
![]()
άπλα !!!
ΤΕΛΙΟ !!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
σαυρο πανεμορφο αλλα για να εξικονομισεις χρονο θα χρειαστεις αυτο το εργαλειο και αν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στα παιδιά, ένα κομμάτι φύσης ολοζώντανο στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο σε ζηλευω πραγματι!!Τυφλα να χει ο Γιαπωνεζος
![]() ![]() ![]() Συγχαρητηρια! |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο τρελη αναπτυξη και τα φυτα φαινονται να σφιζουν απο υγεια πολλα μπραβο
![]() ![]() τι τους δινεις αληθεια flourish με αυξητικη ορμονη?? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σταύρο είμαι σίγουρος ότι το ενυδρείο σου με τη νέα του μορφή θα γίνει ακόμη πιο όμορφο!!! Μινιμαλ με 2-3 ειδη φυτων... super! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mou ερχεται να τα φάω τα φυτά!!
Πάρα πολύ όμορφα είναι ολα..! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανες οι φωτογραφίες! Και πανέμορφο και το ενυδρείο!
![]() Ερώτηση.. Το φυτό στην 3η φωτό τι είναι? Ludwigia inclinata?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Rotala nanjenshan είναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pes mou an ise o Kostas pou gnorizo.
Stefanos ( Katerini - Sani ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι ο Σταύρος που γνωρίζεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά θα μοιραστούν σε όσους βοήθησαν ;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμηματοπώλης έγινες Σταύρο, υπέροχη βιτρίνα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ είναι απίθανο είναι τέλειο είναι και είναι . αλλά και τα δισκάκια διαμαντάκια σου ήταν φοβερά σαν εκείνα δεν έχω δη πουθενά …
|
||||
|
||||
![]()
To τέλειωσα,τωρα να περάσει λίγο ο καιρός για να φουντώσουν τα φυτά,αυτο συζητάνε και το SAE με την γαρίδα στην φώτο.Η κούραση ήταν υπερβολική να βγουν ολα τα πράγματα και να μπουν καινούργια τα πάντα απο την αρχή (ειδικά το χαλίκι).
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε θηρίο. Πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να δώ την εξέλιξή του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι ομορφο και θα γινει πανεμορφο,αν και η φοτο το αδικουν παιδια,καμια σχεση να το βλεπεις απο κοντα. παντος αξιζε τον κοπο φιλε Σταυρο. |
|
||||
|
||||
![]()
παω να παρω απο τωρα το κολλυριο γιατι οταν ξαναποσταρεις μαλλον θα τριβω αρκετη ωρα τα ματια μου....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πωωω ρε Σταύρο πολυ ομορφο θα γινει.Οι πετρες μιλάμε κάνουν την διαφορά.Μολις μεγαλωσουν και τα γρασιδια θα ναι όνειρο.¶ξιζε ο κόπος πιστεύω.Αντε και AGA φετος.Να εχουμε και καμια Ελληνικη διάκριση
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπόσχεται πολλά το νέο σου δημιούργημα .Καλή συνέχεια ,Σταύρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρε, Αμάνο της Ελλάδος...και βάλε θα έλεγα!
Είσαι κορυφή!!! (Έλαβα τα χαιρητήσματά σου και σε ευχαριστώ. Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω να σε δω). |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι...μάλλον κι εγώ θα προμηθευτώ ένα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Κολλύρια υπερ ΠΣΦΕ παιδιά.. για οργανωθείτε!
Πολύ ωραίο Σταύρο! Σίγουρα όταν πάρουνε μπρος τα γρασίδια θα δείξει πολύ ωραίο.. Με προβληματίζει λίγο ο τρόπος που ξεπροβάλλει το κόκκινο πίσω από την πέτρα αλλά ίσως είναι νωρίς για να σχολιάσουμε.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |