|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη!
Παει τέζα φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
τραβαω και στελνω σχεδον live
και φυσικα στο σπιτι μπαίνει μονο το κατάλληλο κραμοσαπουνο. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια
τι αποντες Σακη? |
|
|||
|
|||
![]()
πολύποδες!
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα εδω ειναι, καπου θα εχουν παραπεσει, τη δοσομετρικη δεν βλεπεις που ταξιδεει σ εσενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειπαμε Σακη τα ποιο καλα εκπαιδευμενα κοραλια ειναι δεν παθενουν τπτ
σε λιγο θα μας μαθει πως φτιαχνουμε ρεεφ με δισκους!!! χαχαχα α ρε Γιαννη κατα την γνωμη μου ειναι το ωραιοτερο ρεεφ με ****** και lps που εχω δει!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μακάρι να μπορούσα να το δω live......αχ αχ λεων τυχερούλη!
Χαζεύω την πανοραμική ωρα και θέλω να βαλω χέρια μεσα φιλαρακι! Μπράβο μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω στην θεση σου δεν θα το κανα Νικο (για το χερι λεεω), τα κλουν ειναι εκπαιδευμενα μαντορσκυλα δεν περναει κουνουπι!!!! χαχαχαχαχααχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
υπαρχει και μια παραδοση, απο τη μια προσφερω καφε αποτην αλλη ξυστρα για τα τζαμια. ο λεοναρδος σημερα τη γλητωσε αλλα καποια στιγμη θα ερθει για γενικη καθαριότητα. ![]() ------------------------- ναι αυτα τα ψαρακια βγήκαν υπερ του δέοντος τσαμπουκαλεμενα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 28-10-16 στις 00:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε θες οτι θες Γιαννη ειμαι μεσα για τα παντα!!!
να βαλω μπροστα ηλεκτροκωλιση???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=j.p.;976036]καλομελετα και το δικο σου ετοιμο ειναι, αν τελικα δεν κανεις στροφη στα sps η μονη διαφορα μας σε λιγο θα ειναι το κουρμπαριστο τζαμι μου και οι ιδανικές μετρήσεις σου.
------------------------- Γιάννη εγω τον βλέπω να μπαίνει με τσίτα τα γκάζια και ανάποδα τιμόνια στα sps ο λεων ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι τεχνικές σου γνωσει θα φανουν πολυ χρήσιμες ενα- ενα λύνονται τα προβληματα |
|
||||
|
||||
![]()
τα κανω ολα και συμφερω!!! χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και αλλαξες βαση,παλι τριγωνη δεν θα γινει;;;Κανε το σαμπ οπως σου ειπα....δες βεβαια τι σε παιρνει απο διαστάσεις,τουλάχιστον να αξιζει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα αλλαξεις και θεση στο ενυδρείο στο σπιτι;;;Χωραει ορθογωνια βαση εκει ή θα βγει ολο το ενυδρειο πιο εξω;
|
||||
|
||||
![]()
χωραει το ορθογώνιο αλλα δεν θα ερχεται φατσα στο ενυδρείο. και το τ που λες γινεται, θα τη βρουμε τη λυση.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο πολυ ειναι η φασαρια που θελει για την αλλαγη της βασης παρα ολα τα αλλα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα εύκολα είναι με την σχετική άδεια !
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι Σακη αυτα γυνονται με ακρα μυστικοτιτα, ομερτα που λεει και ο Νικος. τα εχεις ολα ετοιμα και το προι με το που φιγει η γυναικα για δουλεια..... με οργανωμενες κινησεις, κανεις την δουλεια σου, πατας και ενα σφουγκαρισμα και ελπιζεις οτι θα το καταλαβει 2-3 μερες μετα
![]() και τοτε της λες: τωωωωρα γαπη μου παει μια βδομαδα που το αλλαξα, ειδες δεν ηταν τπτ ουτε που το καταλαβες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα!
έτσι ακριβώς όπως τα λες λεων! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα γιαννη!
έχουμε κανένα νέο απο την ρεεφαρα σου? πως πάει το δάσος σου? βάλε καμιά φρέσκια να χαζέψουμε λίγο! πηρες καμία κατασκευαστικη απόφαση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 05-11-16 στις 00:38 |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε Νικο!!
με την ορμη σου και το ατελείωτο ενυδρειακο ενδιαφερον!! δεν εχει αλλαξει τιποτα στο ενυδρείο, θα βαλω ομως φοτο με την πρωτη ευκαιρια με τις αλλαγες ωριμάζει η ιδεα................ καταλαβαινεις.... προς το παρον καθαρισα το σαμπ, δεν ειχα καταλαβει οτι βρισκεται σε τετοια κατασταση, εβγαλα πολύ πραγμα από μεσα, και προσθετω υλικά με το χερι( οπως τον παλιο καλο καιρο) μεχρι να φτιαχτει η δοσομετρικη. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη για σκεψου λιγο και την ιδεα να κανεις την βαση απο ξυλο!! με κολονες δηλ. απο δοκαρια και να τις ντισεις με κοντρα πλακε θαλασσης. και ποιο οικονομικο και πολυ σταθερο!
εεεε ρε γλεντια να σε δω να ξεστινεις ενυδρειο!!! να ξερεις θα τραβαω φωτογραφιες για να σε εκβοιαζω να μην τις διξω στην γυναικα!! χαχαχχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν γινεται αυτο λεοναρδε, αυτο ξεστήνεται μονο για να μπει ξανα στο trigon 350.
![]() εγω να δω πως θα τραβας φωτογραφιες, αφου εσυ θα κρατας το ενυδρείο, ![]() ![]() μπαχαλο τα εχω κανει... αλλαγη σαμπ, αλλαγη επιπλου, τωρα λεω και για trigon350, νομίζω οτι τελικά θα γινει αυτο που εγινε και πέρυσι......... |
|
||||
|
||||
![]()
σε παρακαλω να ειμαι σε μια γωνια με την καμερα (και κανενα επιδεσμο) οταν θα το ανακοινωσεις??? χαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ειναι δυσκολο ρε γαμοτο να αλλαχτει το επιπλο ![]() προσεχε τι ανακοινωνεις γιατι βλεπω τον Νικο να σου χτυπαει το κουδουνι κανα πρωι ετοιμος για αλλαγες!!! χαχαχα την καμερα θα την εχω στο κεφαλι δεν το χανω με τπτ!!!! εεεεεε ρε γλεντιααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι ακριβώς Γιάννη! Μια χαρά φιλαρακι παει η ρεεφαρα σου! Γιάννη απο μετρησεις πως εισαι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δώστε πληροφορίες στον λαό! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=leonardos;978220]σε παρακαλω να ειμαι σε μια γωνια με την καμερα (και κανενα επιδεσμο) οταν θα το ανακοινωσεις??? χαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ειναι δυσκολο ρε γαμοτο να αλλαχτει το επιπλο ![]() προσεχε τι ανακοινωνεις γιατι βλεπω τον Νικο να σου χτυπαει το κουδουνι κανα πρωι ετοιμος για αλλαγες!!! χαχαχα την καμερα θα την εχω στο κεφαλι δεν το χανω με τπτ!!!! εεεεεε ρε γλεντιααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λες να ετοιμάσουμε αποσκευές και να ξεκινήσουμε; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια... Trigon 190 vs Rio 180 | tasos12 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-04-13 11:47 |
Trigon 190 | mimisrx8 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 27-02-11 18:30 |
Trigon και Κινεζος | Papas35 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 16 | 23-12-09 16:08 |
Νεο REEf (trigon 350) | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 75 | 22-07-08 22:04 |