|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και καλές γιορτές έχω ένα ενυδρείο 120 λιτρα αυτόν τον καρφουρ (άδειο) και θα ήθελα να το κάνω για multies μπορώ να βρω κάπου κελύφη από σαλιγγάρια έτοιμα χωρίς να μπω στην διαδικασία να βγάλω εγώ τον κάτοικο από μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=69271
με το καλό! |
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα θέλω να παω να αγοράσω πέτρες για το 120 λίτρο που έχω . Όμως έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να διαλέξω. Έχεις κάνεις να προτείνει κάτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mάντρα ή απο τη φύση(απο καθαρή μεριά). Πχ θάλασσα, ποτάμι, βουνό κλπ.
Τι ψάρια θα βάλλεις εντέλει? |
|
||||
|
||||
![]()
μουλτις Θα βάλω. Θα πάω σε μάντρα και θα ήθελα να μου προτείνεται κάνε όμορφο είδος πετρας
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Βασίλη!!!
Εγώ πήγα και αγόρασα τις πέτρες μου στο Leroy Merlin...μοιάζουν με πλάκες Καρύστου αλλά δεν είναι τόσο κοφτερές (αν είναι κοφτερές μπορεί να τραυματιστούν τα ψάρια σου)Αμμο πήρα χαλαζιακή λεπτόκοκκη απο τον Ερμή στην Βάρης-Κορωπίου. Μπορείς να τα δεις στο θέμα που έχω ανοίξει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα πάς και θα διαλέξεις ότι σου αρέσει. ![]() Μόνο να κοιτάξεις να μην 'έχουν κράματα μετάλλων οι πέτρες. Βασικά, δεν θα χρειαστείς πολλές. Λίγες ίσα ίσα για να το ομορφύνεις. Τα μουλτις δεν είναι πετρόψαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
θα είναι υπερβολή στο 120 λίτρο εκτός από τα μουλτις να βάλω και ένα ζευγάρι julidochromis?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στον ερμη στην βαρη εχει αρκετη ποικιλια.Απο εκει πηρα και εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το μεγεθος συνενοηθηκατε;τι θα σου στειλουν ακριβως;
|
|
||||
|
||||
![]()
από αυτό το κατάστημα δοκιμασμένα (τα έχω δει σε παρουσιάσεις και τα προτείνουν και έμπειρα άτομα) είναι τα Bulla Ampulla http://www.noveltex.gr/component/vir...category_id=42
είναι και φτηνά (πάνε με το κιλό) |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υπομονή σας και για την βοήθεια σας σε κάθε μου ερώτηση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά τα multies είναι οι μικρότερες κιχλίδες στον κόσμο, μην αγχώνεστε παντού χωρούν, τα αρσενικά φτάνουν τα 5 εκατοστά (και θα έχεις 1 άντε 2 αν είναι ψιλοηρεμο το κυρίαρχο
![]() δεν προτείνω κάτι που δεν είναι δοκιμασμένο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ ησουν που πηγες στην noveltex σημερα;;;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγα μετα απο σενα και το εμαθα χαχχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να βάλω μερικά κοχυλια στο μπλέντερ και να ρίξω τα τριματα μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να το κανεις αυτο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Λέω για να φαίνεται πιο φυσικό, και καλά ότι έχει και σπασμένα μέσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν εχουν μετα γωνιες που μπορει να τραυματιστουν ψαρακια φανταζομαι μπορεις.Ας μας πουν και οι πιο ειδικοι ομως
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα περιμένω. Πως σας φαίνεται??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φαίνεται!!!Πήρες διάφορα βλέπω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου έχουν περισσέψει πάρα πολλά και όμορφα κοχυλια θα σου δώσω μερικά
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ειναι.Τα εβρασες φανταζομαι ετσι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα έβρασα τώρα θέλω να φτιάξω τα σύνορα
------------------------- Που είναι ο κύριος Κλεόβουλος να μας πει την άποψη του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis 1988 : 16-01-14 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τον κυριο κλεοβουλο τον εχουμε ζαλισει χχαχα.Ποσα τοπικ με μουλτις να παρακολουθησει πια;επεσε πελατεια αυτες τις μερες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαστε δθό,είμαστε τρείς ,είμαστε χιλιοι δεκατρείς
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδώ είμαι παλιόπαιδα και βλέπω τα δημιουργήματα σας
![]() ...μη σπας τα κελύφη και ρίξε μέσα όσα ακόμη έχεις. Δες πως είναι ο βυθός εκεί που ζουν τα κοχυλόψαρα ![]() Πες μας και τι ποσότητα πήρες και σε ποιά τιμή να ξέρουν οι υπόλοιποι ενδιαφερομενοι ![]() Αφού στρώσεις τη βιολογία, στα όρια της πέτρας φύτεψε μια συστάδα βαλισνέριες ή Crinum (προστατεύοντας τις ρίζες με καμμιά πετρούλα) για καλύτερη οριοθέτηση των δύο περιοχών. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οδηγείες για multies | genecr | Tanganyika | 25 | 23-05-13 21:26 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |