|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αντε εμεις τα νιατα να παμε γιαυπνο καληνυχτα παιδια να σται ολοι καλα να κανετε και του χρονο και μακαρι να ναι καλητερα τα πραματα να ερθουμε και μεις τα επαρχιωτακια.
![]() στον τυχερο της πιτας ευχομαι να ειναι ολη η χρονια και η ζωη του τυχερη. |
|
||||
|
||||
![]()
ρε γιωργο...ααχαχαχα σα χαζός κοιταγα τη φωτο και προσπαθουσα να καταλάβω αν αυτο ειναι το πισω μερος του κεφαλιου της λυδας και τι κουρεμα ειχε και δεν το θυμαμαι
![]() ![]() ΥΓ πάντως φιλε ..τρομερη ευκρίνεια η μηχανή+ ο φακός ..τις φχαριστιέμαι τωρα που τις βλεπω εδω |
|
||||
|
||||
![]()
Η μηχανη ειναι του Raven ... ο φακος ειναι ο απλος που ειχε το kit ....
Αυτη η μηχανη ειχε βγαλει ολες τις φωτογραφιες που εχουμε δει στο φορουμ και οχι μονο!!! ![]() ![]() poet - ας το πούμε exelix - eimaste aR21rwstoi ![]() wife of skydiver - Φιλιππας- stelios816 ![]() Δε θα στο παρει κανεις απο το στομα!! Ηρεμησε ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι θυμάμαι οτι ειχες 18-55 επάνω...του αλεξ ε?..πωπω....φαντάζομαι ποσες χιλιαδες κλικ θα εχει κανει(αν δεν εχει ξεπεράσει το εκατομμύριο
![]() ![]() ΥΓ φιλλιπας ΥΓ με πρόλαβε ο Σπύρος...πιο γρηγορος και απο τη σκια του χαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Σεβασμός ΜΗΔΕΝ! Φτου σας ρε! Κι εσένα που τις ανεβάζεις και τον άλλο που τις τράβαγε! Μόλις είχα πάρει ανάσα και με έπνιξε η άχνη ρε παλιόπαιδο! Αφού όλοι το ξέρουν, εγώ τσιμπάω σαν πουλάκι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πελεκάνος ? η γυπαετός
![]() ![]() ΥΓ ρε Σπύρο τι θα γίνει..δεν αφήνεις τιποτα να πεσει κατω? χαχαχαχ |
|
||||
|
||||
![]()
¶τιμη κενωνία, με καταλάβατε...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πχ ----> απο το facebook ![]() ![]() και ερχεται η ωρα που ολοι ευχομασταν να εχει ερθει ο Nick74... Ο Σπυρος μοιραζε δωρακια που ειχε φερει ο ιδιος ... Φωναζε το νιτριβεεεεεεεεεεκ το θελει κανεις?? Που ησουν βρε Nick????????? ![]() Ενας απο τους "σερβιτορους" (platy) ![]()
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 29-01-13 στις 03:48 |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιες οι φωτος,μπραβο σε ολους
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελεια ηταν στην πιτα...
αν και η πιτα ηταν χαλια φτιαγμενη καμμενη κτλ εγω δεν μπορεσα να φαω ουτε μπουκια τοσο χαλια δηλαδη.. θελω να πω δυο πραγματα.. πρωτον ενα μπραβο στην μεγαλοψυχια μου που αφησα το φλουρι να το παρει αλλος ![]() και δευτερον ενα μπραβο στην ομορφαδα μ επειδη δεχτηκα πολλα πμ απο τον γυναικειο πληθυσμο του φορουμ θελω να πω πως ναι αυτος ο ομορφος με την μλπε μπλουζα ειμαι εγω!!! ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ λυδα σε παρακαλω βαλε την φωτο που ειμαστε μαζι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή μετά το ενσταντανέ που με παρενοχλείς θέλεις να μου πεις ότι ο γυναικείος πληθυσμός έτρεξε να σε βάλει στον ίσιο δρόμο;! Μωρέ έπρεπε να σε σφάξω στο γόνατο τελικά!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετροσέξουαλ αγόρι μου εσύ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα οταν ειναι να βγάλλω αλλους καλα τα καταφέρνω..εγώ βγαινω χαλια στις φωτό...κομμένος κουρασμένς λες και εχω να κοιμηθω μια βδομαδα χαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα τόσο είχες να κοιμηθείς! Φωτογραφική είναι, όχι θαυματοποιός!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ρε συ..
και ο τασουλης κουκλακι ζωγραφιστο ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...μπράβο ....ωραία πράγματα.
Εγώ δεν κατάφερα να σας γνωρίσω.....2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη....δεν. Και μετακόμιση το Σάββατο....και στήσιμο .....και παρακολούθηση των ψαριών ...και όλο το απόγευμα στην πίτα....δεν βγήκε.
|
||||
|
||||
![]()
Μη φοβάσαι γείτονα, θα πιούμε κι άλλους καφέδες!
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω περασατε καλα,,,καλα αυτη η φωτο με τον Στελιο να κραταει μαχαίρι
μου θυμίζει μια Ελληνικη ταινία. Οχι αμα θελετε μην μαζεύεστε ξανα για καφε ,,Ο Στελιος κρατάει μαχαίρι. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τη χασαμε!!!
Ειχε προγραμμα δυνατο βλεπω!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και κατι κομματια....ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΕΣ! χαχαχαχα!
|
|
||||
|
||||
![]()
γκουμουτσες......νταξει μωρε καλα ηταν απλααααααα καποιοι πειναγαν κιολας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έεεεεερχονται τα μπαν!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ζηλεεεεεύουν....!!!!
![]() ![]() ![]() Η μισή άχνη ζάχαρη πως βρέθηκε στα δάχτυλα του χεριού που κρατάει το πιάτο???? ![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί αυτό το άγιο παιδί πρώτα έκοψε την πίτα και έβαζε τα κομμάτια στα πιατάκια να φάνε όλοι και πήρε τελευταίος! Και όχι, δεν ήταν στρατηγική επειδή η στατιστική έλεγε πως το φλουρί θα βρισκόταν τη μέση δεξιά!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(ο βρεγμενος την βροχη δεν τη φοβαται... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013 | vaspiou | Greek Aquarist's Boards | 273 | 27-01-13 17:13 |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |