|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιατί;; ακριβά είναι;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
5κιλα 10 ¤ και αυθημερον στην olympia.
|
||||
|
||||
![]()
ποιο πάνω από olympia αναφέρθηκε 8 ευρώ η 2κιλη και 20 ευρώ από κάπου στην Κύμης,τεσπα ας το έχει στο νου του όποιος δεν το βιάζεται και δεν θέλει να τρέχει από βόρεια στο κέντρο Αθήνα
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ειμαι διπλα εγω!
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο...δεν ισχυει αυτο με το 8 ευρω η 2κιλη...για καποιο λογο που δεν ξερω εγινε μια παρεξήγηση περι του θεματος...εχει γραψει ο δημητρης καπου με τι ποσο γεμιζει η 2κιλη
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
εντάξει δεν λέω για εσένα,εγώ π.χ. είμαι διπλά σε αυτό που έγραψα
με πόσο γεμίζει η 2κιλη;;είναι ακριβά τα 10 ευρώ από εκεί που έγραψα;; |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο πανω απο εσενα χρησταρα..με 8 ευρω χωρις απόδειξη,τον παιρνεις τηλ να υπαρχει καποιος εκει τεχνικος και τον ψιλοπριζεις...και στο κανει εκεινη την ωρα...καθημερινες μονο αλλιως περιμενερις μιαμιση μερα..κατα τα αλλα ειλικρινα απο ολη την αθηνα συμφερει στην ολυμπια...αλλα ειναι μακρια απο εμας στα ΒΠ
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To μεγαλυτερο reef στη Βορεια Αμερικη. | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 8 | 31-03-13 00:41 |
Βορεια Προαστεια | niar71 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 29-01-05 09:39 |