Αναγομωση CO2 Βορεια προαστια...
Μιας και πηρε το ματι ενα αντιστοιχο θεμα για ν.προαστια θα ηθελα μερικες πληροφοριες αν και εφοσον καποιος ξερει κατι για Β.προαστεια...
|
έχει στο Χαλάνδρι κοντά στο αστυνομικό τμήμα
|
|
και το ενα μου κανει και το αλλο...ιδια αποσταση ειναι πανω κατω...
Στο χαλανδρι χρησταρα ξερουμε τιμη γεμισματος σε 2κιλη? |
από εκεί είχα αγοράσει την μπουκάλα αλλά δεν ξέρω τιμή για γέμισμα γιατί δεν έχει χρειαστεί ακόμα να την γεμίσω,σίγουρα γεμίζει πάντως γιατί το είχα ρωτήσει
αυτός είναι http://www.pavlou.com.gr/ |
ωραια ευχαριστω πολυ και τους δυο σας..θα παρω τηλεφωνο αυριο και θα ενημερωσω για τιμες :)
|
επιστρεφω στο θεμα διοτι μια που την εβαλα την μπουκαλα μια που πρεπει να τελειωσε...
Λοιπον Χρησταρα αναγομωση απο το χαλανδρι απο τον δικο σου στην 2κιλη παει 20 € ενω στο αλλο αν δεν θελει και καλα ελεγχο κτλ κτλ παει 5-6 € ουτε ο ιδιος δεν ηξερε... Εχουμε καποιον αλλον στα βορεια προαστεια? |
τι εννοείς ότι τελείωσε με το που την έβαλες ;
άδεια θα ήταν προφανώς. Γενικά όμως το γέμισμα πάει από 4 μέχρι 6 Ευρώ, όχι 20, με 20 και λίγο παραπάνω αγοράζουμε καινούρια μπουκάλα. Παιδιά , έχω μιλήσει με αυτόν που γεμίζει μπουκάλες , το κόστος του CO2 είναι υπερβολικά μικρό ανά κιλό, ίσως και 1 Ευρώ ή και λιγότερο ακόμα, αλλά μέσα στα 5-6 Ευρώ είναι η εργασία και οι απώλειες που έχουν κατα το γέμισμα , και όπως μου είπε είναι αρκετές. |
Ναι ειχε λιγο μεσα μου το ειχε πει κιολας εξαλου ο συνχομπιστας φιλος...
Δηλ στα 5-6 ευρω ειμαστε καλα?? |
Ναι Λουκά, τόσο χρεώνουν οι σοβαροί επαγγελματίες,
οι αεριτζήδες χρεώνουν όσο θέλουν |
Επειδη δεν τα ξερω ακομα αυτα κ.τακη μηπως μπορειτε λιγο να με διαφωτίσετε..παιρνω την μπουκαλα οπως ειναι και παω αγκαλια μεσα και τους λεω γιοματε την??
|
2 ευρω το κιλο περιπου ειναι η τιμη.
|
Ετσι Λουκά,
στη χειρότερη θα την αφήσεις και θα πας την άλλη ημέρα να τη πάρεις |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Στο εμποριο υπαρχει το ακαταλογιστο:DΠοσο μαλλον στο ελληνικο.Οπου σε πιασει ο καθενας.Απο τα πιο αξιπιστα που εχω συναντηση ειναι olympia,και ενα καποτε στον Ασπροπυργο melva αν θυμαμαι.200 % επαγγελματιες
|
Παράθεση:
|
Ωραια να δω πως θα βγαλω το μανομετρο..θελω σκυλα φανταζομαι...
|
Γαλλικο η 24 26,γκαζοταναλια.Οτι εχεις.
|
Κατι θα βρω δεν γινεται... :D
|
Δημήτρη έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με έναν στη Δραπετσώνα,
μέχρι και μπουκάλα μεταχειρισμένη μου χάρισε :) |
Καλο ειναι οταν καποιος επαγγελματιας θεωρηται σωστος απο μας να το γραφουμε ωστε να μπορουν να εξυπηρετηθουν οι συνχομπιστες.
|
Δημήτρη τον έχω αναφέρει πολλές φορές,
όλους τους Πειραιώτες και στα κοντινά περίχωρα εκει τους στέλνω ;) ας δώσω πάλι το link του http://www.telchines.gr/index.php?op...id=228&lang=el |
Παράθεση:
όπα φίλε τι είπες τώρα,να ξέρω να μην πάω πότε εκεί για να γεμίσω,δεν μιλάμε για διαφορά 1-2 ευρώ αλλά ότι γουστάρει 60 την είχα αγοράσει καινούργια και γεμάτη |
Παράθεση:
35 την είχα πάρει γεμάτη , απο το Link που έβαλα πριν |
Παρτον και εσυ μηπως και δεν καταλαβε ποτε...ξερω γω...εγω εμεινα μεχρι το 20αρικο...
Με την ερωτηση να διατυπωνεται ως εξης... Εγω:Ποσο κοστιζει η αναγομωση μια μπουκαλας διοξειδίου του ανθρακα..(αεριο) 2κιλη... Αυτος:Παυση για κατι δευτερα...20€ Εγω:Γεμισμα 2κιλης μπουκαλας διοξειδίου σε αερια μορφη 20€? Αυτος:ναι Εγω:Σοβαρολογουμε? Αυτος:Ναι φιλε στα 20€ Και το κλεισα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
Αλλά αν το έκλεισες για άλλο λόγο απαράδεκτο!!! |
Του είπες να πάει να πνιγεί ;
Και μετά αυτός θα παραπονιέται για τη παλιοκοινωνία και πως δεν έχει πελάτες. Θέλει με 2 γεμίσματα να πηγαίνει διακοπές στη Μύκονο ο τύπος |
Χαχχαχχα καλο..και το ενα και το αλλο...δεν το κλεισα απευθείας...του ειπα κανα 2 κουβεντες περι του οτι το θεωρησα κοροϊδία και του ειπα ευχαριστω διχως να τον αφησω να μιλησει και το εκλεισα :-)
Ενα μινι παντως εγκεφαλικο το επαθα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Μηπως καταλαβε γεμισμα αεροστατου και οχι φιαλης:D
Καταρχην βαλτε τη φιαλη αδεια σε μια ζυγαρια και μετα γεματη για να δειτε τι πληρωνετε.Εγινε ειδος πολυτελειας μαλλον και το διοξειδιο;) |
Ναι αυτο ροττ το σκεφτηκα..βασικα το διαβασα καπου...αλλα το γελιο ειναι οτι δεν εχω ζυγαρια...
Ισιδωρε θα παω σε αυτον στην κυμης και ο θεος βοηθος...αν και κατι μου ειπε και αυτος..περι του αν θελει ελεγχο δεν θα ειναι μονο τοσο στα 5-6 ευρω δηλ..και τετοια...οτι και να σας πω τωρα...ουτε και εγω δεν ξερω τι θα παιχτει... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board