|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια οπως μπορει να εχετε δει ειχαμε ενα μεγαλο προβλημα στη λιμνη τη μεγαλη οποτε προκημενου να σωθουν τα ψαρακια μου και τα φυτα μου φτιαχνουμε μια μινι λιμνουλα με liner.... Σε δουλεια να βρισκομαστε.....
Αρχησα λοιπον το σκαψημο μονη μου και στη συνεχεια ειχα και βοηθεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα φαινεται
![]() ασχετο: τι πραμα ειναι αυτο ρε παιδι μου...οποτε βλεπω αυλη ζηλευω ![]() παπαδες θα εκανα.μπλεξαμε στην αθηνα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια πραγματα!!!
![]() Καλο κουραγιο και καλη δυμανη!!! Περιμενουμε εξελιξεις!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια! μπραβο!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω πολυ για να δουμε τι θα κανουμε .... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 11-02-16 στις 12:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο κοριτσάκι μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον φιλτρο ειχαμε απο τον ξαδερφο της μαμας
![]() Το οποιο τι κανει αγνωω..... Πληροφοριες πλιζ μου εχει δωσει κ εσωτερικα φωτα λιμνης αλλα αυτα ακομα ειναι νωρις ποιο μετα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν Ευάκι αυτο είναι αντλία της oase συγκεκριμενα η nautilus
![]() ![]() Ο θείος στην OASE δουλεύει ??? Να κάνω μια παραγγελία χαχαχχα η αγαπημένη μου εταιρεία ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:08 |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα θα είχα μέσον
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε λίγο ψάχνω να βρώ άκρη ....
Εδώ που έχω βάλει τον κύκλο έχει κανένα εξάρτημα άλλο που δεν το έχεις στις φωτό ??
|
|||
|
|||
![]()
Oxi εκτος και αν εχει χαθει. την κατσαμε ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για δες εδώ http://www.henleywatergardens.co.uk/...9697b4049233e4 και αναλυτικό εγχειρίδιο εδώ http://www.watergardeningdirect.com/...ion-Manual.pdf στη σελίδα 3 θα δεις αναλυτικά τι ειναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Λοιπόν εντάξει Ευη σωστά σου τα έγραψα , αυτό που θέλω να δοκιμάσεις είναι βάζεις την αντλία κάπου με πολύ νερό , καμια μπανιέρα γεμάτη και γυρνάς το διακόπτη Τετράγωνο να δείς αν δουλεύει κανονικά , πρόσεχε μην σου έρθει το νερό πάνω σου με δύναμη ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 11-02-16 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν αντε να δούμε , μπερδεύτηκα πιο πολύ με τις καινούριες φωτό
Kυκλος έξοδος νερού προς φίλτρο Τετράγωνο διακόπτης για λειτουργία συντριβανιού ή για φίλτρανση ανάλογα που το γυρίζεις Αστεράκι , έπρεπε να έχεις ένα πλαστικό που πάνω θα είχε κάτι σαν ντούζ για λειτουργία συντριβάνι (δεν σε χρειάζεται αλλά φοβάμαι μην μένει ανοιχτό και δεν πάει το νερό στην φίλτρανση) Τρίγωνο λογικά είναι η είσοδος του νερού ακάθαρτο , δες αν ξεβιδώνει αυτό το πλαστικό για να έχει μεγαλύτερη ροή Υ.Γ.Θα ξαναψάξω αλλά καλού κακού ρώτα και τον Θείο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κάνε βέβαια μια επιβεβαίωση για καλο και για κακό ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας έλειψα καθόλου......????? ερχομαι με νεα και μεγαλες αλλαγες.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που είσαι βρε κοπελίτσα μου καλή ?? Σε μένα ναι
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς να μη δούμε ;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξανά Εύη από το κινητό δεν βλέπω τίποτα
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() ![]() νομιζω κατι εκανα η αρχη τις μικρης λίμνης ------------------------- ![]() και η παρακολουθηση του ανοιγματος του νουφαρου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και τωρα που μεταφέρθηκαν τα φυτα στη μεγαλη λίμνη στη μικρη μείνανε τα μωρακια χρυσοψαρακια 3 φυτα και μια ριζα νουφαρου και τρελο παρτυ που εφυγαν τα μεγαλα...... ![]() ![]() ------------------------- ελπίζω να αξιζε που περιμενατε και τωρα παμεε στη μεγαλη λιμνη που εχει πολυ δουλεια ακομα αλλα τι να σας κανω που θελετε να τη δειτε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 28-06-16 στις 23:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοπελίτσα μου
![]() Μπράβο σου κοριτσάκι όμορφα πράγματα και τα φυτά απίστευτα ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω .. Μεγάλος πανικός από ψάρια. Τώρα αν μου πεις τον ακριβή αριθμών των ψαριών σου θα σε παραδεχτώ χεχε
![]() ![]() Σούπερ τα φυτά σου. Θα ομορφύνουν την μεγάλη σου λίμνη. Προσπάθησε να καλύψεις το λινερ περιμετρικά στην λίμνη σου. Όχι τόσο για την ομορφιά αλλά ποιο πολύ για να μην στο κάει ο ήλιος και στο χαλάσει. Υ.Γ. Περιμένουμε φώτο και από την άλλη λίμνη σου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ πάρα πολύ Αλλά ακριβή αριθμό ψαριών μικρών δεν έχω των μεγάλων μόνο έχω και αριθμό κ μεγεθοι τα μέτρησα στη μεταφορά τους στη μεγάλη λίμνη και με το χάρακα..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλοι μου φιλοι | Singha | Χρυσόψαρα | 15 | 01-07-09 21:32 |
φιλοι απο τη Χίο! | gap | Greek Aquarist's Boards | 1 | 15-12-08 18:50 |
Καλοι φτηνοι και μικροι χρονοδιακοπτες ? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-12-07 10:09 |