|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Ειναι υπεροχη!!!!!!
Εχω μερικες αποριες ομως... τα ψαρακια δεν κινδυνευουν απο τις παπιες; Αν ειναι πολυ μικρα δεν υπαρχει περιπτωση να τα φανε; Με τα κουνουπια τι γινεται το καλοκαιρι; Δεν ειναι ιδανικο μερος για την αναπαραγωγη τους; Θελω και εγω να φτιαξω μια λιμνουλα και να βαλω μεσα lungfish αλλα δεν εχω αυλη :P
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παπιες δεν αφηνω να πλησιασουν στη λιμνη ![]() πολυ βρωμιαρες με το νερο κουνουπια μηδεν ειχα δει κατι στην αρχη αλλα με το που μπηκαν τα ψαρια ΤΕΛΟΣ ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη themosb : 26-08-10 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ...αχ...αχ
Φιλε τρομερο , φοβερο , παρα πολυ ωραιο ... Τωρα μπορεις να φτιαξεις και μια κολυμπα για τις παπιες ... Φανταζομαι την κακομοιρα την παπια που φαινεται στην φωτο τι ηττα θα εφαγε οταν δεν την αφησες να βουτηξει μεσα !!! Να την χαιρεσαι !!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο !!
![]() Τα φωτα που εβαλες μεσα τη λιμνη δουλευουν με φωτοβολταικα?
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως οχι αλλα θα το ψαξω να δουλεψει ολη η λιμνη με φωτοβολταικα
|
|
|||
|
|||
![]()
....και το βιντεο "απαιχτο"....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εκπληκτικά όλα!
Είσαι πηγή έμπνευσης για εμάς τους νέους στο είδος ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶παικτο το βίντεο.
Για το ΚΟΙ που λες μιλάς για το ταττού? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Για αυτό ρώτησα. |
|
||||
|
||||
![]()
κοι πηρα 3 χτες γιατι λογω καλοκαιριου υπαρχει ελλειψη!
τα χρυσοψαρα τα εχω 2 μηνες και εχουν γεννησει ηδη 2-3 φορες να δω τι θα τα κανω |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όνειρο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΩΠΩ!
ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ! Η ΛΙΜΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
νουφαρα Nymphaea Fabiola Nymphaea Laydekeri Lilacea Nymphaea Chromatella?
Cyperus Papyrus Cyperus alternifolius Salvinia Natans Myosotis scorpioides Typha laxmanii μπαμπου καλαμος κανα ιρις και κανα δυο που δε ξερω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου αρεσει παρα πολυ το χωμα που εχεις βαλει στην οχθη!!! ισως αυτο ειναι που κανει και την διαφορα! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το βασικο μου μελημα ειναι να "δεσει" το ολο ετσι ωστε να φαινεται οτι η λιμνη υπηρχε εκει απο ανεκαθεν ολη μου η προσπαθεια εστιαζεται εκει και κατι ασχετο πως πιανεται τα χρυσοψαρα απο τη λιμνη? θελω να μεταφερω μερικα στο ενυδρειο και δεν πιανονται με τιποτα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα σου είναι φιλικά? Έρχονται κοντά σου ενόσω ταΐζεις?
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα ψαρια που εχω ειναι απο λιμνη! μου τα δοσε φιλος! ενω ειναι φιλικα δε μπορουσαμε να τα πιασουμε! κανα 2 πισαμε με σηκοταρι! και τα αλλα αναγκαστικε να αδειασει τη λιμνη μεχρι ενα σημειο! προσωπικα δε το συνιστω! ισως κανεις ζημια στη λιμνη!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο να'ναι είναι ομολογουμένως μια πολύ σύσκολη δουλειά, απαιτεί πολύ χρόνο αλλά και υπομονή. Όπως είναι τοποθετημένες γλάστρες και πέτρες μέσα στη λίμνη σου, το να αφαιρέσεις όλα τα ψάρια σου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Καλά πόσα ψάρια έχεις μέσα και θέλεις να τα αραιώσεις? Συμβαίνει κάτι?
|
||||
|
||||
![]()
τί έχεις φτιάξει βρε θεέ?? Τί αριστούργημα είναι αυτό!! Κάτι τέτοιο εκτός από την εικαστική πλευρά, που αντικειμενικά είναι αναμφισβήτητη, θα επηρεάσει και την ψυχοσύνθεση της οικογένειάς σου. Τα παιδάκια σου (αν είναι αυτά που βλέπω στην φωτο) θα χαρούν πολύ.
|
||||
|
||||
![]()
τι εχεις κανει?τι? υπεροχη φιλε,φανταστικη
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον τα ψαρακια μου ειναι πολυ φοβισμενα
μαλον φταιει το οτι ο γιος μου που αν και μικρος ειναι φανατικος ψαρας και ενυδρειας βαζει μεσα αποχες ξυλα πιανει τους βατραχους και τους ξαναφηνει και γενικα διαταρασει τα ηρεμα νερα της λιμνης ![]() το προβλημα που εχω ειναι οτι απ τη πρωτη μερα γεννανε και δεν θελω να ξεφυγω απο τον προυπολογισμο εχω 7 κοι και 20 ενηλικα χρυσοψαρα συν 10 15 μωρα ολων των μεγεθων οποτε οπως καταλαβαινεται πρεπει να αραιωνουμε ![]() ετσι σκεφτηκα να φτιαξω ενυδρειο μεσα στο σπιτι για τα νεογνα βαζω τροφη μεσα στην αποχη και ετσι επιασα 7 8 μικρα αλλα τωρα το εμαθαν το κολπο και πανε γυρω γυρω μεχρι τη νυχτα παω με φακο αλλα τα ατιμα κοιμουνται στα βαθια κθε ιδεα ευπροσδεκτη το σηκωταρι τι ειναι? |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω αναφέρει ότι έχω τρελαθεί με το αποτέλεσμα του φυσικού τοπίου της λίμνης σου.
Θα ήθελα να ρωτήσω ο τοίχος περιμετρικά της λίμνης υπήρχε από πριν η τον έφτιαξες εσύ πρόσφατα. Θέλω λεπτομέρειες κατασκευής……….. ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θ Ε Ε Μ Ο Υ!!! Παρολίγο να πάθω συγκοπή, φανταστική!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου φαινεται ο ενας ζηλευει τον αλλο !!!!!!!! ![]() εσεις βρε ειστε επιστημονες στο ειδος εγω απλως ειχα το μερος ετοιμο ο τοιχος προυπηρχε κυκλαδιτικος με τσιμεντακι και ντοπια ναξιακη πετρα (τσαμπα) 10 χρονια ηταν ακαλυπτος χωρος !!! κατι ελιες που ειχα φυτεψει δεν πιασανε ευτυχως και περισυ μπαινοντας κατα τυχη στο φορουμ μου μπηκαν ιδεες για ενα χρονο το ειχα ξεχασει κατοπιν εντονοτατης αντιδρασης της συμβιας (πολλα λεφτα θα γεμισουμε κουνουπια θα σου τρων οι γατες τα ψαρια πολλα νερα που δεν εχουμε ![]() και φετος με τις παπιες μπαμ ![]() για την ιστορια η γυναικα μου τωρα δε ξεκολαει απ τη λιμνη !!!!! μεχρι και γνωμες εκφερει αλλα εγω ![]() τωρα για τον τοιχο και εγω οπως καθε καλλιτεχνης (ο μικ τζακερ ελεγε οταν τον κατηγορουσαν οτι αντιγραφει τους μπλουζιστες της εποχης τουοτι ολοι κλεβουμε ο ενας απ τον αλλο και τελειοποιουμε το καθε τραγουδι)) εκλεψα την ιδεα απο το Βασίλη Χατζημιλτή (αν επιτρεπεις βασιλη να δημοσιευσω τις φωτο σου) και εκανα το δικο μου βημα παραπερα στην αρχη η λιμνη τελειωνε στα χειλη του τοιχου μετα εριξα τσιμεντακι στη βαση του τοιχου κολησα το λαινερ πανω στο τσιμεντο με συγκολητικη σιλικονη και περασα ολη την ενωση καθως και τους αρμους του τοιχου με πολυμερ ενα υλικο για σκαφη που περνιεται σα βερνικι και οταν στεγνωσει γινεται μια ελαστικη μεμβρανη ακριβο υλικο 27 ευρω το κιλο αλλα φανταστικο στις υδρομονωσεις στη συνεχεια θα κρεμασω φυτα και νερα να τρεχουν θελω να το φτιαξω να μοιαζει με κατι ναους των αζτεκων χαμενους στη ζουγκλα με τη σκοτεινη λιμνη που κρυβονται θησαυροι απ τις θυσιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τα καινουρια μου παρτερια
φυσικα αυτοσχεδιασα γιατι το ρηχοτερο επιπεδο δεν ηταν ευθεια και δεν μπορουσα να βαλω τουβλα οπως ο Γιαννος αντ αυτου διπλωσα μια μοκετα συγκρατωντας τις ακρες με πετονια που σκεπαστηκε με το χωμα η λιμνη εγινε καφε αλλα τωρα παιζω με φυτακια διαφορα που βρηκα στο ποταμι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους ξεκινησα! | gramm.n | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 27-05-09 08:06 |
λιμνη με παπιες | σταυρος γ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 08-08-08 07:08 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |