|
||||
|
||||
![]() τοτε να ακους!!!! ολοι ειμασταν καποτε και ακουγαμε τους πιο παλιους ![]() ![]() ![]() ενω εσυ... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ...8α ακουω πες μ τι να κανω
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() ειναι παρα πολλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() αν δεν τα μαθεις δεν μπορεις να κρατας σωστα ενα ενυδρειο... και ειναι λιγα, πιστεψε με.... καθε μερα θα μαθαινεις και κατι για τα ενυδρεια και θα χρειαζεται να διαβαζεις.... καλο διαβασμα...
|
|||
|
|||
![]()
οκ....
------------------------- πρεπι να μα8ο και για το κα8ε ψαρι? ------------------------- 8α ξεκινισο απο αυριο τορα πρεπι να βγο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos95 : 03-11-08 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα μη τα διαβασεις ολα με τη μια και μαθεις και ολα τα ψαρια απ'εξω.
Δες πρωτα τη κεντρικη στηλη που λεει "θεματα ενυδρειου" και οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα. http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm Μεχρι να τα διαβασεις μπορεις να ξεκινησεις με ευκολα ψαρια στην αρχη (πχ guppies, ξιφοφορους κλπ) οπως ολοι και σε λιγο καιρο πας σε δυσκολοτερα. Στο ενυδρειο χωραει συγκεκριμενος αριθμος ψαριων. Σκεψου στο δωματιο σου αν εμπαιναν αλλα 10 παιδια, θα χωραγατε αλλα δεν θα περναγατε καλα και θα γινοταν ενα αχουρι απο τη βρωμα. Καπως ετσι γινεται και ενα μικρο ενυδρειο αν το γεμισεις με παραπανω ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
εγω λεω να παρεις ενα υπολογιστη που να εχει σαν screen saver ενα ενυδρειο μονο εκεινο φιλαρακι δεν θελει διαβασμα αλλα ουτε και αλλαγες νερου καθε εβδομαδα ... εαν παλι δεν σου αρκει αυτο πανε στο μπανιο σου και γεμισε την μπανιερα σου με νερο και φυσικα με (αντιχλωριο) και μπες μεσα να δροσιστεις λιγο
|
|||
|
|||
![]()
νομιζο οτι το ενα απο τα 2 colisa lalia που εχω ειναι εγγυος απο που 8α σιγουρευτο???
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι απο που περνις τον υπεριχο??
|
|
||||
|
||||
![]()
westie κόφτο
|
||||
|
||||
![]() τωρα εχουν δικιο... σε βοηθαμε για να κανεις ενα στρωσιμο και τωρα πειραζεις το παιδι... για ηρεμησε... δεν ειναι σωστο...
|
|||
|
|||
![]()
τορα καταλαβα!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
....που'ναι τα κρασια????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα ανοιξουμε μολις γεννηθουν τα μωρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα γεννητουρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
το χελι ιλεκτριζει??
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε και εγω νονος
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έλα να σοβαρευτούμε λίγο!!!
Είναι φανερό πως ο φίλος δεν έχει καθόλου υπομονή και μετά απο 3 σελίδες post είναι σαν να μην του έχουμε τίποτα από συμβουλές καθώς συνεχίζει να ρωτάει για χέλι, για καρχαρία κλπ.... Θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να ρωτήσω τον καθένα από μας... ¶ν είχατε δικό σας μαγαζί και σας ζητούσε τα παραπάνω τόσο επίμονα και ενώ του έχετε εξηγήσει τι πρέπει να κάνει , δεν ακούει και το σημαντικότερο δεν διαβάζει θα του πουλούσατε ότι ζητούσε ή όχι;;; Για μένα είναι ρητορικό το ερώτημα... ¶ρα δεν μπορούμε να μιλάμε πάντα για τον ασυνείδητο μαγαζάτορα... Ξέρω ότι έχει ανοίξει άλλο post για το συγκεκριμένο θέμα αλλά η περίπτωση του φίλου από την Κύπρο είναι ότι πρέπει για παράδειγμα...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια σε περίπτωση που βρει ο φίλος μας ηλεκτοφόρο χέλι, προτείνω να χώσει το χέρι μέσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ερώτημα παραμένει ρητορικό.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
MHN xanapeis oti eise apo kypro
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
fysika gia plaka to eipa george...
afou einai toso xerokefalos.... einai kataroemos kypreos. pali plaka kano.. ![]() Tha ta pw egw me ton mikro... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-03-08 23:34 |
ΨΑΡΙΑ | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-02-08 00:29 |
Ψαρια? | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-09-07 01:57 |