|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ψηφίστε το ενυδρείο με το aquascaping της αρεσκείας σας! | |||
Ενυδρείο: 00 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 1,83% |
Ενυδρείο: 01 |
14 | 8,54% |
Ενυδρείο: 02 |
18 | 10,98% |
Ενυδρείο: 03 |
25 | 15,24% |
Ενυδρείο: 04 |
9 | 5,49% |
Ενυδρείο: 05 |
63 | 38,41% |
Ενυδρείο: 06 |
6 | 3,66% |
Ενυδρείο: 07 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 08 |
13 | 7,93% |
Ενυδρείο: 09 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 10 |
2 | 1,22% |
Ενυδρείο: 11 |
7 | 4,27% |
Ψήφισαν: 164. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό μας τελείωσαν. Όσο οι κριτές βαθμολογούν και σχολιάζουν, σας δείχνουμε τις 12 συμμετοχές για να ψηφίσετε για το «βραβείο κοινού». Τα ενυδρεία είναι αριθμημένα από το 00 έως το 11 και μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.aquarist.gr/index.php?opt...=121&Itemid=44 .
Η ψηφοφορία μπήκε σε δυο φόρουμ. Γνωρίζουμε ότι πολλοί χομπίστες είναι μέλη και στα δυο, αλλά προτιμήσαμε οι συμμετοχές να πάρουν ενδεχομένως από δυο ψήφους, παρά να βάλουμε τα μέλη σε πολύπλοκες διαδικασίες με άλλους τρόπους ψηφοφορίας. Η ψηφοφορία θα κλείσει την Δευτέρα 23 Ιουνίου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 09-06-08 στις 13:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Ψηφιζουμε γραφωντας εδω πιο προτιμαμε?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα θελετε...
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα ψηφίζετε κιόλας επιλέγοντας από την λίστα στο πάνω μέρος της σελίδας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφες όλες οι συμμετοχές! Συγχαρητήρια!
Υ.Γ. Τελευταία, προσπαθώ να καταλάβω όταν βλέπω κάποιο ενυδρείο που μου αρέσει, ή που δε μου αρέσει, τι ακριβώς είναι αυτό που δημιουργεί την όμορφη ή όχι αίσθηση.. Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε τα σχόλια της επιτροπής, στο ποια ακριβώς στοιχεία δίνουν σε κάθε ενυδρείο τη δική του βαθμολογία, ώστε να προσπαθήσουμε να κινηθούμε αντίστοιχα και στα δικά μας.. Συγχαρητήρια και πάλι, όχι μόνο για της συμμετοχές, αλλά και για τη διοργάνωση.. Ελπίζω και εύχομαι την επόμενη φορά οι συμμετοχές να είναι ακόμη περισσότερες (ίσως με το καλό τα καταφέρω κι εγώ να πάρω μερος..)
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
ολα πολυ ωραια αλλα ξεχωρισα το 05....λοιπον εγω λεω ''05''...
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξεχωρισα το 4... μου αρεσε πολυ!
και το 5 επεισης...
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα παλι μου αρεσε το 5 και το 4 αλλα η ψηφος μου πηγε τελικα στο 8 γιατι μου αρεσε πολυ το στησιμο και τα χρωματα του με την lotus να δεσποζει στο κεντρο.Ειχε επισης πολυ προσεγμενη φωτογραφικη παρουσιαση με πλαισιο ,και χωρις υπερβολικο κορεσμο χρωματων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά όμορφα όλα τα ενυδρεία...τι μπορεί να κάνει το μεράκι (και οι γνώσεις βέβαια). Συγχαρητήρια
![]() Εγώ ψήφισα το 03. Είναι σαν περιβάλλον, πιο κοντά σε αυτό που φαντάζομαι και θέλω να φτιάξω. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια ειναι υπεροχα ολα τα ενυδρεια σας,φανταστηκα,αλλα εμενα μου αρεσε το 5.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια σε όλους,ελπιζω κι εγω καποια στιγμη να φτασω σε τετοιο επιπεδο και να αποκτησω ένα απο αυτά τα "κοσμηματα"!!!!!!!!Εγω ξεχώρισα το 5, ειναι αριστουργημα
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και στον Π.Σ.Φ.Ε. Και του χρονου με περισσοτερες συμμετοχες
Το 5.
|
|||
|
|||
![]()
Το 3 με ταξιδεύει...Μου φαίνεται σαν κομμάτι πραγματικού βυθού κάπου στα ποτάμια της Ν.Αμερικής...Τα υπόλοιπα μοιάζουν με ενυδρεία...
|
|
|||
|
|||
![]()
to 5 einai telio
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πρωτότυπο το 6!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Ψηφοφορία: Θέλετε avatars ή όχι? | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 48 | 20-01-08 20:35 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |