|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε με το τερας προχςρισε καθολου??? περιμενω πως και πως να το δω γεματο!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και βγαινει ακομη πιο ομορφοοοοοοοο ![]() ![]() ![]() ![]() λιγη υπομονη ακομη...... ------------------------- και να μην ξεχναμε, οτι περιμενω και τον Χαρη να στειλει την ΠΛΑΤΑΝΟΡΙΖΑ..... ![]() ![]() ![]() ![]() τι ρουφιανος που ειμαι, παλι καθαρη θα την βγαλω εγω..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 23-08-13 στις 18:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχαχαχ!!!! τελειωνετε με το dekor και θαναση βαλε καμια φοτογραφια να το δουμε εστω και αδειο!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανονησε να φυτεψω πλατανο, και να μου δωσει πιο γρηγορα ριζα ε..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 24-08-13 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα καταλαβα????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τί εγινε ρε θαναση και καθυστερεις τοσο πολυ???σε εγραψε το δασαρχειο για την πλατανοριζα και εχεις τραβηγματα???
|
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομουν να σας βαλω φωτο στο τελος, αλλα κριμα ειναι να σας εχω σε αγωνια...
![]() ![]() ![]() αποφασισα να κανω οτι εχω στο μυαλο μου γιατι οταν γεμισει θα ειναι δυσκολο.... οποτε και ξεκινησα παλι τις κατασκευες... ![]() ![]() ![]() ![]() οι δυο τελευταιες φωτο ειναι σημερινες που περασα το δευτερο χερι μονωτικο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση ολοι φωναζανε να βαλεις φοτο και τωρα που εβαλες εμειναν αφωνοι!!!!
Θα γινει φοβερο το BG χιλια μπραβο, 'Α! εχεις σκοπο να κανεις και το αλλο μισο? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το υπολοιπο θα μεινει οπως ειναι, δεν θελω να ειναι ολο το ιδιο... απλα θα μπουν στην πισω μερια μερικα φυτακια. ηθελα απλα να παρομοιασω ενα βουνο στην γωνια που θα φτανει να γλυφει το νερο στο ενυδρειο. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλη δουλεια και οσο παει γινεται και καλυτρη, σου ευχομαι να χαρεις την πισινα σου θα εγραφα τωρα λεω την λιμνη σου στο μεγιστο βαθμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καρέκλα μέσα στο ενυδρείο όλα τα λεφτά !
|
||||
|
||||
![]()
εκει θα πινω τον καφε μου, παρεα με τα ψαρια....
![]() ![]() ![]() ------------------------- να σαι καλα, ευχαριστω!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-08-13 στις 09:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
άλλα πράγματα περιμέναμε αλλά μας δείχνεις τι κάθαρμα έχεις γίνει!!!!!!
η ρίζα πόσο είναι και ποιος θα τη σηκώσει????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισως αν του στελνατε ολοι απο ενα προσωπικο μηνυμα με απειλες για την ζωη του να καταφερναμε να μου την στειλει.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απαντησα στο αλλο θεμα σου,αλλα το βαζω κιεδω για να υπαρχει.
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...75&postcount=2 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια χθες εβαλα τα φιλτρα στο κεντρο για να κανω κατι δουλειες....
![]() ![]() για πειτε μου που δειχνουν πιο ομορφα...?? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά προτιμώ να τα βάλεις στην άκρη...μου φαίνεται πιο όμορφο και βολικό επίσης...
|
|
||||
|
||||
![]()
+1
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στο κεντρο δε λενε με τιποτα... αστα εκει που τα χες στην ακρη
|
||||
|
||||
![]()
ναι ηταν μια σκεψη της στιγμης... στα πλαγια θα μεινουν.
σιγα σιγα γεμιζουν και υλικα.... μολις επλυνα ολο το καινουργιο σιποραξ και μπηκε στην πρωτη σειρα και στιν μιση δευτερη.... ![]() ![]() περιμενω και τις ελαφροπετρες απο πρακτικερ... για να παρουν σειρα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα βρε αθεοφοβε!Εριξες τοσο βαψιμο και αφησες την μια μερια απο τις ζαρντινιερες????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με τη ριζα μη φωναζεις κανονιζω εξορμηση στον καρβουνη με το κλημακιο σαμου να σου βρουμε ριζα θα τη διαλεξει ανθρωπος που ξερει
υ.γ θα βαλεις στο νιβα βενζινη δε τη γλητωνης στο λεω εγω κερναω του ξυλοκοπτικου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελετε βενζινη η' λουκαμια και χαλβαδοπιτες?? αντε ομως τελειωνε γιατι σε λιγο θα μεγαλωσει ο πλατανος που φυτεψα... χχαχαχαχαχαχα οταν λες κοψετε, θα ειναι χλωρο?? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θαναση! πολυ ωραια μεχρι στιγμης!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγα μην κοψω πλατανο να στον στειλω κανεναν ξεπατομενο θα βρω αλλα λεω να τον κοψω πριν στον στειλω η τον θες ολοκληρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα φτιαξεις τοστακια, καφεδακια, μουσικουλα και θα πατε εκδρομη.... θα παρετε καθαρο οξυγονο, θα χαλαρωσετε στην φυση και θα μου φερετε και την ριζα μου... οσο για το κομματι, σου εδειξα βρε τι θελω στις φωτο... το ολοκληρο δεν ξερω σε τι διαστασεις ειναι... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και κυριακες δουλευω αλλα κανε υπομονη θα χαλαρωσει το πραμα τωρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προχωρησαμε παλι και βαζω φωτο!!!! τελικα το ομορφο αποτελεσμα στο βουνο με τα φυτα που εφτιαξα με εκαναν να μην μου αρεσουν τα πλακακια μεσα στο ενυδρειο. οποτε και επρεπε να το αλλαξω και να το κανω πιο φυσικο οσο πιο κοντα στο βουνο με τα φυτα.
το περασα μερικα χερια μονωτικο και το αποτελεσμα ειναι πολυ πιο ομορφο κατα την γνωμη μου. τα φυτα φυτευτηκαν, μπηκα αυτοματο ποτισμα και ολα μια χαρα. μερικες σωλινες του ποτισματος που φαινονται εμειναν ετσι για να πλεξω καποια φυτα πανω.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |