|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα αδέρφια!
Τι λέτε, ειμαστε για ενα καφεδάκι την ερχόμενη Κυριακή 10/09 στο Θησείο, στο γνωστό μαγαζί μας (πρώην Στάβλος) κατα τις 6.00 ......ειναι ευκαιρία να βρεθούμε και εχουμε να πούμε πολλά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-09-17 στις 21:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα εγώ
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δε λειπω εκτος Αθηνων..... μεσα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απροοπτου μεσα και γω.
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε. Δυστυχώς εγώ φεύγω Σάββατο βράδυ.
|
|
|||
|
|||
![]() Ρε συ Μπάμπη για αυτο το κανουμε Κυριακή....... Χαχαχαχαχαχαχα..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιτάξω να έρθω να ισορροπήσω λίγο τη κατάσταση ,
γιατί πολλοί αλμυροί βλέπω να μαζεύονται. Θα φέρω και τα http://www.nationalgeographic.com/co...a-mania-12.jpg μαζί μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρών και εγώ
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μαζευόμαστε σιγα σιγά...
1. voas 2. kostas82 3. Λαμπρος.Τ 4. tsoui 5. rottbea 6. golf4470 7. Sakisdraminos ? 8. Κωστας Malawi 9. Τάκης 10. Γιαννης Μ5 11. Rayden 12. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά 99% θα έρθω!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα.. αν δεν λείπω εκτός Αττικής θα έρθω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μήπως αντί για τον πρώην Στάβλο, να βρεθούμε σε ένα μαγαζάκι από αυτά που είναι λίγο ποιο πάνω, που θα μπορούμε να κάτσουμε και έξω στην περατζάδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπου θέλετε από εμένα , ακόμα και σε σουβλακερί για να βολευτεί ο Τσεκουράτος
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλά στο ...."πιο πάνω" που γράφεις με μπέρδεψες. Εγω έλεγα για τα μαγαζάκια που εχει αριστερά και δεξία στον ίδιο πεζόδρομο πριν τον Σταύλο όπως ανεβαίνουμε τον πεζόδρομο από την Πειραιώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν ένα ωραίο απόγευμα- βράδυ, μιλήσαμε, γελάσαμε . Μακάρι να ξαναγίνει σύντομα
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Τυχεροί όλοι εσείς που είστε σε μεγάλες πόλεις και μπορείτε και βρίσκετε κάποιους να στηρίζεστε μεταξύ σας!
Αλί σε μας.... |
|
||||
|
||||
![]()
Και εσυ είσαι ακόμα ποιο τυχερός που ζεις σε ένα από τα ποιο όμορφα νησιά της χώρας μας.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εδώ φίλε υπάρχει μισό μαγαζί petshop και από ενυδρειακά δεν είναι τίποτα αγοράσιμο εκεί μέσα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνάντηση Μαίου 2017 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 90 | 03-06-17 22:09 |
ΠΉΛΙΟ 2017 | Giannis Roditis | Φωτογραφίες μελών | 2 | 26-02-17 21:22 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |