|
||||
|
||||
![]()
Στο Υπόμνημα γράφω ότι δεν πρέπει να είναι επεξεργασμένα/βαμμένα/λουστραρισμένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά στο είπα βλέποντας αυτά που πρότεινε,μήπως δεν το διάβασε το υπόμνημα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το διάβασα. Θα τους πάρω τηλ ουτος η άλλος. Και θα τους αρωτησω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοχύλια βρήκα σήμερα τα παράγγειλα πήρα τηλ το μεσιμερι στο μαγαζί που μου προτείνατε και μου είπαν ότι αυτά τα κοχύλια τα περνούν οι περισσότεροι για τα ενυδρεία.
http://www.noveltex.gr/index.php?pag...emart&Itemid=1 Αυτά ειναι με το κιλό και μου ποιασανε 11 ευρώ με τα μεταφορικά. Το κιλό πέρνει περίπου 50 με 60 κομμάτια. Ειναι και αλλά κοχύλια με 60 λεπτά το κομμάτι αλλά μου μου είπε ότι έχουν λίγη επεξεργασία πανό τους και έτσι κατέληξα σε αυτά. Και ρώτησα και σε ένα πετ σοπ σήμερα αν μπορεί να μου φέρει τα neolamprologus similis και τωρα περιμένω απάντηση. Σας ευχαριστω πολύ για την βοήθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα θα περιμένουμε να μας δείξεις το ενυδρείο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε........καλό στήσιμο τώρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε , με το καλο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατι μου θυμιζουν αυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγγαρεία μου μυριζει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ασχολήσου και λίγο με Αφρική , όλο γαρίδες και φυτεμένα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρειο στηθηκε σημερα ...
Στην φωτο ειναι λιγο θολο το νερο ητανε μολις το γεμισαμε. Σχολια παρατηρησεις... μιας και δεν τα κατεχω τα αφρικανικα. Εγω επεμενα για περισσοτερα φυτα.. ![]() Αριστερά Αμερικη δεξια αφρικη... ![]() Τα αγγελοψαρα γεννησανε πανω στην εισοδο του φιλτρου. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε εγω κστεχω απο Africa αλλα πολυ μου αρεσει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τι θα βαλεις μεσα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη αν κατειχες πως θα το εκανες?
![]() Συγχαρητηρια παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα!!! Τελικα similis θα βαλεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως είπε ο Νίκος έτοιμο το ενυδρείο και τωρα περιμένω τα ψάρια. Ναι similis θα μπούμε. Αμμαν δεν του έλεγα ότι ειναι εντάξει τα φυτά που έβαλε θα έβαζε όλα τα φυτά που είχαμε βγάλει απο μέσα.
![]() ![]() Το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ. Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τερμα δεξια τι φυτο ειναι???
Ωραιο που φαίνεται πριν μπούνε οι σκαφτιαδες....
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν γίνεις γεωργός ποτε θα τους ηθελες για εργάτες!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο αποτέλεσμα που δείχνει ότι μπήκε χεράκι μποστανά
![]() Ίσως χρειαστείς λίγα ακόμη κελύφη. Τα φυτά δεν κινδυνεύουν αν προστατευτεί η ρίζα με καμιά πετρούλα. Τα similis δεν σκάβουν πολύ, όσο τα ξαδελφάκια τους τα multis. |
|
|||
|
|||
![]()
Να τες οι πληροφοριες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπουμ μπουμ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο απλα θα μου αρεσε οι πετρες ολες δεξια να δωσει λιγο υψος και τα κοχυλια ολα μαζι αριστερα ισως πρεπει να προσθεσεις λιγα κοχυλια ακομη.ενα ακομη εφε που μου αρέσει στα αφρικανικα ειναι να καλυψεις την λαμπα δεξια αριστερα στα δεκα εκατοστα απο την κσθε μερια ειναι πιο σκοτεινο στις ακρες και πιο άγριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο στησιμο!
αν μπουν similis τελικα , θα ελεγα να χωρησεις καπως το ενυδρειο σε 2 περιοχες με τις πετρες , θα βοηθησει στα χαρεμια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και απο που περιμενεις σιμιλις?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα τελικα μπηκανε τα multis... δεν καταφεραμε να βρουμε similis.
Aπο οτι ψαξαμε παντως ειναι μικρες οι διαφορες... Μου εκαναν εντυπωση οτι μετα την προσαρμογη ,εμειναν λιγο ακινητα για 2-3 λεπτα και στην συνεχεια ψαχνανε τα σαλιγκαρια, πηγαιναν απο το ενα στο αλλο. ![]() Ενδιαφερον και γλυκα ψαρακια, μιας και πρωτη φορα τα βλεπω απο κοντα. Ισως , στο μελλον ποτε δεν ξερεις να κανω και ενα αφρικανικο και εγω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει λιγοτερο απο μηνα που μπηκαν τα ψαρια και ενα ζευγαρι εχει μικρα.
Απο τα 5 ψαρια , ενα ητανε το θυληκο. Το ενυδρειο εχει γινει σαν την σαχαρα, γεματο αμμολοφους.. ![]() Εχουνε φτιαξει 4 περιοχες. Για πειτε ταισμα μικρων? Με βλεπω να βαζω και εγω τα ιδια απο τον φιλο, στο 100 λιτρο(100*30*30), γιατι κουραστηκα να κουβαλω απιονισμενο νερο και να κλαδευω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα μικρά τροφή σε σκόνη, ψιλοτριμμένο φλεϊκ και σύντομα γκρίνταλ.
Άντε να σε δούμε και αφρικάνο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπουμε την ώρα, θα κάνεις και εσύ παπάδες στη Αφρική
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
Νεο στησιμο 400 λιτρων tanganyika | imichal | Tanganyika | 20 | 01-04-12 23:28 |
Kαινουργιο ενυδρειο 100 λιτρων-στησιμο-αποριες | goldfish | Χρυσόψαρα | 4 | 13-01-12 19:41 |
Στησιμο ενυδρειου 200 λιτρων... | irongud | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 30-12-10 00:18 |