|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρακαλω τα φωτα σας για τα ειδη στις παρακατω φωτογραφιες
|
||||
|
||||
![]()
συνεχεια με καποιες φωτο
|
||||
|
||||
![]()
λίγο περίεργο το ενυδρείο σου αν είναι όλα αυτα μαζί μέσα. τι υπάρχει εκτός από τα ψάρια? κ τα ψάρια είναι ασύμβατά, από όσο μπορώ να δω μεταξύ τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
α.
Melanochromis auratus αρσενικό Pseudotropheus sp."Acei" ταλαιπωρημένο Ps.socolofi Mel.auratus θηλυκό Metriaclima estherae "red zebra" μάλλον ansistrus β. Met.estherae? Labidochromis caeruleus (αυτά που φαίνονται πίσω)? M.estherae??Labido? υβρίδιο? |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω οτι ειναι ασυμβατα αλλα ετσι τα πηρα ολα μαζι το ενυδρειο και επειδη θελω να γινει οσο πιο βιοτοπικο μπορω θελω να μου πειτε γνωμες για ψαροσυθεση ειναι προσωρινα εκει το ενυδρειο που θα μπουν ειναι το ριο 400
εγω αυτο που θα ηθελα ειναι Pseudotropheus Socolofi εχω 1 μαλλον αρσενικο Labidochromis caeruleus εχω 4 τα 2 σιγουρα αρσενικα Pseudotropheus saulosi Pseudotropheus estherae εχω 4 αγνωστου ταυτοτητος Red Zebra Cichlid αυτα μπορουν να συνηπαρξουν και αν ναι απο ποσα συγνωμη για την αγνοια αλλα πρωτη φορα στα νερα σας και θελω να γινει ομορφη δουλεια και οπτικα αλλα πανω απο ολα για τοους κατοικους του ενυδρειου
|
||||
|
||||
![]()
Διάλεξε 1-2 είδη που σ' αρέσουν περισσότερο για να προτείνουμε συνδυασμούς.
Απέφυγε τα M.auratus που είναι θηρία και όσα πιθανότατα είναι υβρίδια (τα saulosi ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ήταν καθαρά αφού συνυπήρχαν με "red zebra" είναι αμφιβόλου προέλευσης). |
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus Socolofi
Labidochromis caeruleus Pseudotropheus estherae βασικά η κορούλα μου μου ζήτησε κίτρινα και μπλε ψαράκια είμαι άσχετος με αυτά τα νερά οπότε δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση απλά να έχουν ταμπεραμέντο ------------------------- οσο αφορα για τα ψαρια που εχουν μπορει να χαριστουν ολα η να δοθουν αν ειναι να στηθει κατι ομορφο απο την αρχη
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 05-11-14 στις 20:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση ειδων | Psytrancer | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 22-02-12 10:32 |
αναγνωρηση ειδων | popay72 | Malawi | 31 | 11-10-07 14:32 |
Αναμιξη ειδων ??? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-07 12:29 |
Αναμιξη ειδων | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 16-11-06 16:54 |
Συμβατοτητα ειδων | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 30-10-06 09:56 |