|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και εδώ είναι πως στηθήκαν μέσα στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρούλα είναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφαιρεσε το φελιζολ που δεν παταει πετρα,γιατι θα σκαβουν και θα φαινεται ασχημο μετα,κατα τα αλλα ειναι μια χαρα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα όλους,
Σήμερα μετά από 4-5 ώρες επιτέλους τέλειωσα το μισό ενυδρείο και σας παρουσιάζω. Και θέλω γνώμες τι να αλλάξω και τι άλλο να βάλω. Και τώρα μπορείτε να μου προτείνετε τα ψάρια. Η πρώτη συνθέσει που μου πρωτινέ ο Κλεόβουλος, μου αρέσει μάλλον αυτό θα κάνω εκτός και αν μου προτείνετε κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα εξαιρετικο!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, παρ΄ότι που μου αρέσουν τα φουλ φυτεμένα και άσχετος με Αφρική, το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο
|
||||
|
||||
![]()
+1000
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο , να το χαίρεσαι.Εγώ στη θέση σου θα έκρυβα την είσοδο και το θερμαντήρα από την άλλη μεριά στις βαλισνέριες και θα έβγαζα τις αεραντλίες.Βέβαια γούστα είναι αυτά.Και πάλι καλορίζικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα όλους
Έχω ένα μικρό πρόβλημα και δεν ξέρω το γιατί. Αφού χθες γέμισα πρώτη φορά το νερό στο ενυδρείο όλα μια χαρά, σήμερα έχω γυρίσει από τη δουλειά και βλέπω το νερό μέσα είναι θόλο προς το λευκό, λες και έχω πετάξει αλάτι μέσα, σαν το θαλασσινό νερό δείχνει. και μυρίζει άσχημα. Έχω βάλει χθες αντιχλωριο το prime και νερό τίποτα άλλο, από τι να είναι άραγε? Τώρα αδειάζω το νερό να ξαναγεμίσω. Και να δω τι γίνετε. |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο εχει μπει σε λειτουργεια;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, και τα δυο φίλτρα δουλεύουν από χθες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα όλα τα κουφά σε μένα συμβαίνει,
Αυτό εδω τι είναι? Αν είναι αυγά τι είδος αυγά είναι? Να το καθαρίσω η να το αφήσω? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυγα σαλιγκαριων ειναι ,αν δεν κανω λαθος physa fontinalis που θα ηρθαν με τα φυτα,δεν ειναι προβλημα..
|
|||
|
|||
![]()
Μποεις να βαλεις και μια φωτο απο το ενυδρειο?Ισως να ειναι bacterial bloom.http://www.aquatek.gr/vb/showthread....acterial+bloom
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μονο αν το φιλτρο ειχε τιποτα βρωμα, μηπος οι πετρες ειχαν κατι μεσα... ??
|
|||
|
|||
![]()
τίποτα απο αυτά δεν νομίζω να είναι, γιατί να θόλωση ξαφνικά μετά απο 24 ώρες. τεσπα θα δω και σήμερα αμα θόλωση θα βάλω φώτο και μετά θα κάνω τεστ να δω τι φταίει.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ηταν η αμμος θα εβλεπε θολουρα απο την αρχη. απο οτι διαβασα η κοπελα λεει οτι το γεμισε και ηταν μια χαρα. την επομενη θολωσε
|
|
||||
|
||||
![]()
το ειπα με το σκεπτικο οτι μπορει οι εξοδοι απο τα φιλτρα να εκαναν αναταραξη στην αμμο...
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα όλους
Σήμερα πρόσθεσα καινούρια πέτρα για να μου ανεβάσει σκληρότητα, μια μεγάλη ασβεστολιθική πέτρα. Μου χάλασε λίγο την συνθέσει που είχα αλλά για δείτε ποιο σας αρέσει το πριν η το Τορίνο. Δεν ξέρω σκέπτομαι να το βγάλω και να βάλω σκόνη buffer αν όμως κρατήσω δεν θα χρειαστεί να βάλω κάθε τόσο σκόνη για να ανεβάσω σκληρότητα. Εσείς τι λέτε? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η πετρα ειναι βραχος θαλασσινος ετσι μου φαινεται αν βλεπω καλα ..δεν υπαρχει λογος να το εχεις εκει δεν σου χρειαζεται η moonstone μονες του με τον καιρο θα σου ανεβασουν τη σκληροτητα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και ανεβάζει σκληρότητα αλλιώς θα χρειαστώ buffer. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν όντος ισχύει αυτό που μου λες θα επιστρέψω πίσω και θα πάρω κάτι άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με το καιρο το ενυδρειο θα βρει τον δρομο του, οι πετρες λογικα θα σου ανεβασουν την σκληροτητα. αν οχι, ειναι πιο ευκολο να ριξεις λιγο αραγωνιτη για αμμο.... αν αι κατα την γνωμη μου, δεν χρειαζεται να ριξεις τιποτα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
καλήμερα σε όλους
λοιπόν σήμερα θα κάνω τα τεστ. Και μαλών ήρθε η ώρα να διαλέξω τα πρώτα ψάρια. protomelas taeniolatus red empress aulonocara baenschi Sciaenochromis fryeri Copadichromis Borleyi aulonocara dragon blood πείτε μου αν αυτά τα ψάρια πάνε μαζί και στα λίτρα μου μέχρι ποσά ψάρια να βάλω και ποσά είδη. |
|
||||
|
||||
![]()
Ταιριαζουν,αλλα μην βαλεις δυο ειδη αυλονοκαρες ,γιατι μπορει να υβριδισουν
Μια προταση,κοιτα και τα venustus,einai αρχοντικα ψαρια
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα μικρά άμα βγουν στο μελών θα τα δώσω θα κρατήσω μόνο ότι μπουν για αρχή. για αυτό ρωτάω ποσά είδη μπορώ να βάλω οχι όσα γίνουν στο μελών. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |