|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να το κολήσεις επάνω στα τζάμια εννοώ.. στις τυφλές πλευρές
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δυστυχώς... το έχουν αυτό το "κακό" πλέον οι Jagger.- |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει μονο η πλατη ειναι τυφλη... δεξια αριστερα δεν κρύβεται καπου.... οποτεεε θα ειναι σαν τσαντίρι :-ρ
------------------------- Οπότε και 150 θα κανει σωστα τη δουλειά του..;; σιγουρα η θα εχω θεμα;;; και εγω Stc εχω...
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 24-03-14 στις 23:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ πως θα τη κάνει τη δουλειά του. Η διαφορά είναι πως ένας 200αρις θα ζεσταίνει πιο γρήγορα και θα ανάβει πιο λίγη ώρα, όχι ότι θα καίει λιγότερο, το ίδιο θα καίνε, συνδεμένος και με τον stc δεν θα καταλάβεις διαφορά
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βάζω πάντα τους πιο μεγάλους που μπορώ (το απαιτούν και τα ενυδρεία μου)... οι απόψεις γράφτηκαν... εσύ αποφασίζεις (βάσει των δεδομένων σου).-
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκει που κολλαω είναι οτι τα ραμιρεζι απαιτουν ζεστο νερο και οσο το δυνατόν σταθερες συνθηκες... γτ φετος δεν εκανε κρυα πολλα.. αν του χρονου βαλει τπτ κρυα και λειπω απο το σπιτι.. καηκαμε μετα... δεν ξερω ανα αυτες οι φοβιες ειβαι ανουσιες αλλα σαν αρχάριος και παντελως άσχετος με το θεμα προσπαθώ να ειμαι οσο πιο δυνατον σίγουρος. ..
|
||||
|
||||
![]()
¶μα και όταν κάνει κρύο... θα βάλεις και τον 2ο 150αρη... που θα έχεις εφεδρικό.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τεσπα.. θα δω τι θα κανω πρωτα με αυτον που εχω τώρα. .. και βλέπω τι θα κανω στην πορεία! !!
------------------------- Και αυτό γίνεται. .. θα δουμε. ..
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 25-03-14 στις 00:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πάντα πρέπει να υπάρχει και εφεδρικός θερμαντήρας, και αν μπορείς θα τους δουλεύεις εναλάξ για να είσαι σίγουρος πως και αυτός λειτουργεί σωστά
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ο εφεδρικος θα ζεσταίνει και το νερό της αλλαγης οποτε σιγουρα θαβπαρω και δεύτερο. ..
Το θεμα ειναι αμα αλλαξω αυτον και ο καινούργιος δουλευει κομπλε δεν θα πάρω αλλο με 25 ευρω...
|
||||
|
||||
![]()
1. Και καλιμπραρισμένοι.-
![]() ΥΓ. Αυτό το... Scorpion... με πάει συνέχεια στους Scorpions!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Των φρονίμων τα παιδιά... ΠΡΙΝ πεινάσουν μαγειρεύουν.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
ΑΝ έχεις "φατσοβιβλίο"... κάνε μια επίσκεψη στη σελίδα μου... να πληγωθείς μόνος σου.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 25-03-14 στις 00:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στην υπογραφη σου δεν λες;;; μπηκα... εχω αλλαξει απο τοτε ποκυ... ειμαι του ελληνικου λαϊκού τετοια τωρα πια!
|
||||
|
||||
![]()
Σκυλάδικου θες να πεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'αυτο εχεις ενα δικιο..(ξεφυγαμε λιγο....)
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά κουβέντα γίνεται και ας ξεφύγαμε, τα πρώτα μου βινύλια ήταν των scorpions στα 18 μου το 1980, ξεχνιούνται αυτά ;
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω εγω ο πιτσιρικάς
![]() ------------------------- Οριστε http://m.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&feature=kp
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 25-03-14 στις 01:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποση ωρα σπατε το αλατι σας; | magman | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 09-02-14 12:21 |
ποση τροφη ;;; | ενυδρειοφιλος | Διατροφή | 4 | 23-03-12 10:05 |
ποση αμμος σε γαριδοενυδρειο | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 13-05-11 23:34 |
54 λιτρα ποση αμμωνια; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-11-10 20:10 |
Δε θελει κοπο.. Θελει τροπο... | Konstantin79 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 25-08-10 16:52 |