|
||||
|
||||
![]()
Filter wool στο φιλτρο για κανα δυο μερες και θα εισαι μια χαρα. Μην ανησυχεις.
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα καθάρισε.πως σας φαίνεται ?θέλει και άλλες πέτρες??κάποια παρατήρηση για το ντεκόρ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά είναι (είναι σταθερές?)
Προχώρα. Πως σκέφτεσαι να το "στρώσεις"? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρω μπολυ από το μουλταδικο του gianniwpopi
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός! ¶ντε και ψαρωμένος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως δε μου αρέσει που στηρίζονται οι πέτρες στο τζάμι, το θεωρώ αρκετά επικίνδυνο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έστω και ένα μικρό ταρακούνημα και θα πηγαίνεις με κανό στο σαλόνι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς να τις βάλω αλλιώς ώστε να δείχνει έτσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα αφήσεις τις "κολλωνες" που έχεις στηρίξει την κατασκευή και θα ξαναχτίσεις την κατασκευή σου πιο μέσα. Χώρο έχεις άπλετο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ακουμπάει στο τζάμι με ένα ταρακούνημα δεν θα πέσουν με περισσότερο δύναμη στο τζάμι από το να ακουμπάει απευθείας στο τζάμι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε καλησπερα και απο μενα και καλος να δεχτεις τα αφρικανακια σου,τωρα οπως
ειπαν και τα παιδια και για να μην παθεις αυτο που επαθα εγω,σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ακουμπανε οι πετρες πανω στα τζαμια και να μην ταρακουνηθει μπορει να σπασει,εμενα ακουμπουσανε πισω στην πλατη και μολις πηγα να καθαρησω την αλγη με τον μαγνητη,εσκησε η πλατη σαν καρπουζι,το αποτελεσμα 300 λιτρα νερο κατω στο σαλονι,τα ψαρια τα μισα τα μαζευα απο κατω,για μια μαλακια επαθα ζημια μεγαλη για αυτο προσοχη παιδεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο υλικά μακαρόνι(siporax) και σφουγγάρια. Τίποτα άλλο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι.
Πές μου όμως τι φίλτρο έχεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι το μαμίσιο είναι το biobox 2 όπως είχε και το δικό μου...
Το φίλτρο χωρίζεται σε 3 τμήματα: 1ο τμήμα είναι κενό και μπαίνει ο θερμοστάτης. 2ο τμήμα έχει ένα μεγάλο πράσινο σφουγγάρι και λίγο μακαρόνι (είχα βάλει και υαλοβάμβακα) 3ο τμήμα είχε την αντλία με το ματσούκι της εξαγωγής. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι εγώ τα υλικά δεν τα έχω. Λέω Να βάλω μπλε σφουγγάρι και siporax
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή θα είσαι μια χαρά!!!Ίσως να βάλεις και λίγο υαλοβάμβακα πάνω πάνω..ούτως ή αλλιώς δεν έχει και πολύ χώρο για υλικά (καθόλου βασικά
![]() Αλλά αν μείνεις με αυτό το ενυδρείο καιρό και ειιδικά με κιχλίδες σκέψου πολύ σοβαρά την λύση του εξωτερικού φίλτρου.. Εγω στο 100άρι που είχα πήρα το Eheim ecco pro 130 και ησύχασα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα τηλ σε ένα μαγαζί με κοχυλια και μου είπαν πως δύσκολα θα βρω κοχύλια σαλιγκαριών με τρύπα 2 εκατοστά
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πήρα τηλ στην Noveltex τώρα το μεσημέρι και αύριο το πρωί θα έχω τα κέλυφη σπίτι μου!!!
![]() Πολύ εξυπηρετικοί οι ανθρώποι εκεί και πολύ καλή η τιμή μαζί με τα μεταφορικά!!! 12.5¤ τα 50 κομμάτια σπίτι μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το μεγεθος συνενοηθηκατε;τι θα σου στειλουν ακριβως;
|
|
||||
|
||||
![]()
από αυτό το κατάστημα δοκιμασμένα (τα έχω δει σε παρουσιάσεις και τα προτείνουν και έμπειρα άτομα) είναι τα Bulla Ampulla http://www.noveltex.gr/component/vir...category_id=42
είναι και φτηνά (πάνε με το κιλό) |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υπομονή σας και για την βοήθεια σας σε κάθε μου ερώτηση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά τα multies είναι οι μικρότερες κιχλίδες στον κόσμο, μην αγχώνεστε παντού χωρούν, τα αρσενικά φτάνουν τα 5 εκατοστά (και θα έχεις 1 άντε 2 αν είναι ψιλοηρεμο το κυρίαρχο
![]() δεν προτείνω κάτι που δεν είναι δοκιμασμένο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ το παλιό μου με multies είχα βάλει σαλιγκάρια απο το βουνό,της φύσης,της βροχής πως το λένε
![]() Και τότε χωρούσαν αλλά προτίμησα να βάλω κάτι που θα είναι και "αισθητικά" πιο ωραίο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οδηγείες για multies | genecr | Tanganyika | 25 | 23-05-13 21:26 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |