|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε και η ωρα μουυυ! Εχουμε και λεμε!
Διαστάσεις: 42(M)-33(Π)-36(Υ) Λίτρα: 48 Χρόνος λειτουργίας: 3 μηνες Ρουτίνα-αλλαγές νερού: 15 λίτρα κάθε εβδομάδα Φωτισμός: 1x11W White PL Lamp Φίλτρανση: μανισιο στο καπακι με 1-1.5 λιτρα βιολογικο και μηχανικο. Θερμοκρασία: 24 Xρήση CO2: όχι Διακοσμητικά υλικά: ρίζα red moor, ρίζα mopani, πετρες λαβας. Βυθός και υπόστρωμα: Μαύρο χαλαζιακό χαλίκι 1-2mm Λίπανση: 2ml easylife profito σε καθε αλλαγη, Seachem Flourish Tabs. pΗ: 7.8 GΗ: 11 KΗ: 10 Λίστα φυτών: hydrocoty leleucocephala, Micranthemum umbrosum, Microsorum pteropus 'Windeløv, pelia moss, mini pelia moss, christmass moss, Heteranthera zosterifolia, moss balls, mini java fern, anubias nana, vallisneria nana. Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων: Neocaridina heteropoda var. red (red cherry) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε συ!!!
![]() Πολυ ομορφο το στησημο!! ![]() Εβαλες και ανηφορα για να τις γυμναζεις??? ![]() Το ξαναλεω οτι τα ακρυλικα ενυδρεια σε αυτα λιτρα (μεχρι 80)ειναι τα καλυτερα! Αντε και καλη γαριδο-ραση!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο.
Να το χαιρεσαι. Καμια φωτο απο τις cherry?
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο!!!
να το χαίρεστε! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Μπάμπη.
Κούκλα το ενυδρείο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπαμπη!!!!!! Μπραβισιμο!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Μπάμπη! Πολύ όμορφο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειδα το αρθρο του raven για τις compact και επαιξα λιγο με το iso..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλές φώτο και το ενυδρείο πολύ καλά στημένο!
Μπράβο από μένα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδριο σου ειναι πολυ wonderful
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καμια μπυρογαριδα?
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μπάμπη! Πολύ όμορφο
![]() Για το ξύλο απλά να προσθέσω ένα γενικό κανόνα... ποτέ ΅΅μεταχειρισμένο - ξένο΅΅ ξύλο σε ενυδρείο με γαρίδες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πολλαπλασιαζονται?? πρεπει να χω πανω απο 60 τωρα στο 54λιτρο... εχω ενα χελενακι και βγαζω και καθε βδομαδα... χαμος!!! πανεμορφο παντως...μπραβο σου !
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε να δεις ποσο μεγαλες θα γινουν οι αμανο τωρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσο καιρο σου γινανε εσενα σαν γαιδουρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να σου δανεισω την δική μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
update σχεδον 3 μηνες μετα.
σαν εικονα θελω να φουντωσει δεξια η βαλισνερια, αριστερα το stargrass και το Micranthemum umbrosum να απλωθει σε ολο το μπροστα μερος σιγα σιγα. τη λευκοκεφαλα τη φερνω απο δω απο κει την ξαναδενω δεν μου καθεται καλα, μαλλον θα επικρατησει το μαυρο στο βαθος. ολα μεγαλωνουν καλα, δεν το περιμενα με τα 11 watt. απο λιπασματα μερικες ταμπλετες βυθου που και που. Το stargrass μονο μου κανει κατι κολπα τωρα με τις ζεστες.. σημερα προστεθηκαν στη παρεα και 2 amano. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο ειναι, πραγματικη όαση!
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη είσαι παράδειγμα για το πως μπορείς να διατηρήσεις ένα ενυδρείο φυτεμένο όμορφο και με μικρό κόστος συντήρησης! Πολυ όμορφο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειακι ειναι τελειως low tech. χωρις κοπο και χωρις κοστος.
η γνωμη μου γενικα ειναι οτι δεν χρειαζεται να σπινταρεις τα φυτα με διοξειδια και λιπασματα και χιλια δυο (που μπορει να σου γυρισουν και μπουμερανγκ) . εκτος βεβαια κ αν πραγματικα τα χρειαζεσαι. η φυση απο μονη της θα βρει τροπο. ![]() ![]() ![]() ![]() και με διαφορετικο focus ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και ενα DIY Co2 να απογειωθει το συστημα λεμε!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω ετσι κι αλλιως ειμαι εδω και πολυ καιρο της αποψης του Μπαμπη. Low tech και οτι πιασει. Και αν δεν πιασει, δεν επιασε...προτιμω πλεον να ασχολουμαι με την υγεια των ψαριων μου, παρα με αυτη των φυτων μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΑΡΙΔΟ-ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ (chameleon shrimps) | CHRISTOS13 | Γαρίδες του γένους Caridina | 3 | 09-09-12 12:01 |
Γαριδο-πλημμυρες | Raven | Γαρίδες | 22 | 29-10-10 14:35 |
Γαριδο ενυδρειο (στρωσιμο) | Red crystal | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 07-10-09 23:29 |
Γαριδο ενυδρείο | Obelix(Reifen) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 17-04-09 02:02 |