|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τασο ψαξιμο και υπομονη εκανες για να τα παρεις και τωρα θα τα αλλαξεις βρε σπυρακο ?βαλε δισκους μαζι με τους καρδηναλιους που εχεις και μη φοβασαι τιποτα. βαλε εκει να δεις ψαρια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλα η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και τρελα ειδικα για τα αγγελοψαρα. Μου τι βαρεσε οταν ημουν για καφε στο πετσοπ και τα πηρα.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ ξερεις αγορινα που θα βαδισεις
![]() ![]() για τους καρδηναλιους λεω οχι για τα αγγελοψαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι καταλαβα. ΟΚ θα το κοιταξω. Πιστευω οποιο πιθανο ψαρι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε. Θα το ψαξω θα το σκεφτω θα δω πψς θα παει και το ενυδρειο τον επομενο καιρο και θα δω. Eυχαριστω θερμα ολους που ασχοληθηκαν να μου πουν μια γνωμη και με βοηθησαν.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν παρα πολλα ψάρια που δεν αναφέρθηκαν..αρχισε να διαβάζεις στο ιντερνετικο TFH (tropical fish hobbyist ) για ψάρια και συνθεσεις..και ψάξε διαφορα πράγματα στο γοογλε σχετικα με south american cichlids,central american κλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα βαλε αλλα 3-4 αγγελοψαρα.
Και οι δισκοι το ιδιο ειναι, που το ειδες το "ηρεμοι"? Ασε που μπορει να αφανισουν πολυ πιο ευκολα τους καρδιναλιους αν πανε σε γεννα, και επισης τα ιδια προβληματα θα εχεις αν ειναι μικρη η ομαδα και σε αυτους.
|
||||
|
||||
![]()
με το όσκαρ το ενυδρείο δεν έχει διακοσμητική πλευρά, απλά είναι η κατοικία του όσκαρ. εκτός αν μιλάμε για πάνω από 1000λ οπότε έχεις κάποιες μικρές πάλι δυνατότητες.
εγώ δεν θα έβγαζα επ ουδενί τα cardinal, δίνουν ζωή, χρώμα και κίνηση στο φυτεμένο ενυδρείο. τώρα συμβουλές περί συγκατοίκησης δεν γνωρίζω. αν ταιριάζουν με κοπάδια άλλων χρωματικών επιλογών τέτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν κοιτας κατι σε snakehead εχει αρκετα ειδη και πανεμορφα για λιτρα σου θελουν και φουλ φυτεμενο ενυδρειο!
Αυτα ειναι τα bleheri και φτανουν τους 20-25 ποντους το πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Ψραιο το snakehead, μπηκε στη λιστα και αυτο
![]() Σπυρο δεν το καταλαβα αυτο που λες....αν βαλω αλλα 4 αγγελοψαρα οπως λεγαμε εξαρχης τι θα γινει...θα ηρεμησουν τα πραγματα? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα απο αυτα ειναι και το ξυλο. Με την αυξηση των ατομων, μειωνεται αλλα και μοιραζεται η επιθετικοτητα . Καποιος, θα ειναι παντα ειναι ο πιο αδυναμος στο κοπαδι, αλλα μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα στο ενυδρειο και ολα ειναι πιο χαλαρα. Το ιδιο θα ισχυε και για τους δισκους, αν εβαζες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβα τι περιεγραψες μαλλον.
Αν βαλεις δισκους πρεπει να τα βγαλεις ολα τα αλλα και να γινει σωστο δισκοενυδρειο ![]() Να μη ξαναλεμε τα ιδια
|
||||
|
||||
![]()
μην κάνεις βιαστικές κινήσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι τους θες τους δισκους?Ποζερια ειναι, μονο για φωτογραφιες και βιντεο ειναι.Τελος παντων εσυ αποφασιζεις δικο σου ειναι το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
+10!
|
||||
|
||||
![]()
εκ πειρας το λες αυτο νικολα η ετσι ακους?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το λεω εκ πειρας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- οτι δεν εχουν χαρακτηρα λες στηβ ?αλλο να πεις βαρεθηκα τους δισκους και αλλο το αν ειναι μονο για φωτο. να δουμε στα ειδη που θα βαλεις τωρα θα καθονται να τα χαιδευεις οπως του δισκους? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 06-03-13 στις 15:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα που βλεπω και απο γνωμες που εχω ακουσει απο γνωστους.
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταξε Στελιο το οτι ειναι ωραιο ψαρι δεν διαφωνω!Το οτι τρωνε απο το χερι ειναι οτι καλυτερο(το μαχαιρι μου εφαγε προχτες γλωσσα απο το χερι μου)
Απλα ειναι ενα υπερεκτιμημενο ψαρι και οτι ειναι το τοπ εχω μια μεγαλη αντιθεση πλεον!Γιατι και χορο τους εδωσα και συνθηκες τελειες τους εδωσα και ολα τους τα εδωσα και αυτο που εβλεπα σε ενα ενυδρειο τεραστιο ηταν 5-6 απο τα 12 ψαρια να κανουν βολτες και τα αλλα να κοιτουν απο μια γωνια!Τις τους ελειπε και πηρα αυτην την συμπεριφορα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβες τωρα γιατι λεω οτι λεω πλεον?
Και αυτο που λες ειναι κατι που δεν ειχα φανταστει!! Γι αυτο εχω αυτην την αποψη για τους δισκους
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο βγάλτα όλα και κάντω γαριδάδικο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κανει καραβιδαδικο ποσες καραβιδες μπορει να βαλει?Η καθε καραβιδα ειναι 10 ποντους περιπου.
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα βγαλεις τα σκαλαρια και θα βαλεις δισκους?εχεις καταλαβει φανταζομαι με τι θα μπλεξεις ε?
![]() παντως κιεγω θα αφηνα τους καρδιναλιους και θα εβαζα δυο ζευγαρια ραμιρεζι η κανενα απιστο και κορυντορας.και θα κρατησεις και τα φυτα. οσκαρ δεν θα εβαζα με την καμια σε τετοιο ενυδρειο,αλλα γουστα ειναι αυτα.φυσικα δε θα μεινει τιποτα... αν δε σε νοιαζουν τα πολυ φανταχτερα χρωματα εγω θα σκεφτομουνα και αυτα.μου αρεσουνε πολυ... αλλα το πιο σωστο νομιζω ειναι να φτιαξεις την ομαδα οπως σου ειπε ο delta πριν κανεις αλλες αλλαγες... |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβαμαι "αυτα" θα ειναι χειροτερα με τους καρδιναλιους
|
||||
|
||||
![]()
ναι,το εγραψα σαν ιδεα σε περιπτωση που αλλαξει εντελως ψαροσυνθεση.το seriously λεει οτι δεν εχουνε "θεμα" με τα τετρας,αλλα κιχλιδα ειναι,ποτε δεν ξερεις.και φυσικα σε περιοδο γεννας ολα αυτα πανε κατα διαολου
![]() "Peaceful cichlid, although becomes more aggressive when breeding. Can be kept with other peaceful cichlids such as geophagus and apistogramma and other peaceful communityspecies such as tetras, barbs and small catfish." |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω 7 σκαλαρια με 25 καρδιναλιους σε 300 λιτρα πανω απο ενα χρονο χωρις ιδιαιτερα προβληματα.. μονο σε περιοδο γεννας ειναι λιγο πιο μαγκωμενοι οι καρδιναλιοι αλλα μεχρι εκει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια 8αδα cupido να ευχαριστηθείς ψαρακια...http://www.seriouslyfish.com/species/biotodoma-cupido/
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | teo-95 | Χρυσόψαρα | 4 | 09-02-12 22:09 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-09-11 13:44 |
αλλαγη aquascape και ψαροσυνθεσης | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-09-11 12:04 |
αλλαγη ψαροσυνθεσης | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-11 16:07 |
Αλλαγη ψαροσυνθεσης | alex_mar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 1 | 30-11-10 11:27 |