|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχουν τιποτα ιδιαιτεροτητες?
|
|
||||
|
||||
![]()
βασηκα θελουν ενα χωρο σαν να λεμε 400+λτ
|
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο αυτο?
![]() "An aquarium with base dimensions of 240 ∗ 60 cm should be the smallest considered to house a group of adults." διαβασε κ λιγο παρακατω στο προφιλ τους. "Given its potential size this species is clearly unsuitable for the general community aquarium. Though normally quite peaceful it will also eat very small fish and can upset slow-moving/shy tankmates with its constant activity and vigorous feeding behaviour. Itʼs therefore only appropriate for very large tanks containing robust, similarly-sized tankmates that enjoy the same conditions. There are a number of suitable choices but recommendations include Hypsibarbus wetmorei, Barilius, Cyclocheilichthys, Osteochilus, Barbonymus, Mystacoleucus and larger Garra species. Although it is gregarious by nature this is a shoaling rather than schoolingspecies which develops a distinct pecking order and therefore should always be maintained in a group of five or more. If only two or three are purchased the subdominant fish may be bullied incessantly whereas solitary specimens can become aggressive towards similar-looking species." αν δεν τα πας καλα με τα αγγλικα πες να στο μεταφρασω.αλλα κανε κ μια αναζητηση εδω μεσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με απλα λογια ρε παιδια δεν γινεται να μου το πειτε?
δηλαδη ο πωλητης μου ελεγε μπαρουφες? μιχαλη τα σπαει η ντουκατι λεμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() εγω τι να πω που θελω μια ομαδουλα αλτουμ η εστω και ζευγαρι και εχω που το ψειριζω εναμιση χρονο τωρα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επρεπε να το ειχες καταλαβει ηδη αφου σου εδωσε 7 λιτρα γυαλα με 3 χρυσοψαρα. Συνηθως απο το μεγεθος της γυαλας και τον αριθμο χρυσοψαρων που βαζουν μεσα, καταλαβαινεις ποσο καλος πετσοπας ειναι καποιος. Ο δικος σου ειναι απο τους "μακρυα κι αγαπημενοι" Εκτος κι αν ηταν δικη σου απαιτηση η γυαλα με τα χρυσοψαρα
|
|||
|
|||
![]()
φτου παλι και απο την αρχη.
ωραια εχω και εναλλακτικη. μπορω να βαλω 3-4 μικρα πιρανχα? 8-10 ευρω το ενα τα εχει |
|
||||
|
||||
![]()
μικρα ειναι τωρα...αν παρεις ενα 250λιτρο (τουλαχιστον)και για οσο ειναι μικρα,μπορεις
![]() http://www.seriouslyfish.com/species...rus-nattereri/ παμε στο επομενο....τι αλλο εχεις δει? ![]() αυτο το θεμα το εχεις δει καθολου? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου να στο εξηησω αλλιως ωστε να μην τυρρανιεσε η αναλογια εχει ως εξης : 10λτ/1εκ.ψαριου σε τελικο μεγεθος αυτο ειναικατι παρα πολυ γενικο καθω πρεπει να λαβεις υποψη σου το ποσο ρυπαινει ενα ψαρι και τι βιοφορτισει αντεχουν τα φιλτρα σου δεδομενο το συστημα που εχεις μπορεις να βαλεις μεσα,γκαπυ,νεον,ροδοστομους,απιστο,γκουραμι,μουλτι ,εντλερ,παφερ,αρλεκινους,κτλ παντα ελενχοντας συμβατοτητες,παραμετρους νερου κτλ
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαράκια που σου υπέδειξε χτες ο delta66 τα είδες καθόλου? είναι ωραία
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εχει κανεις εμπειρια απ το bio co2 της dennerle; | Λάζαρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 09-05-11 14:51 |
παρακαλω...την εμπειρια σας... | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-01-09 21:02 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |