|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ και με 12 φορές τα λίτρα του ενυδρείου και ίσως και παραπάνω δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια πάει και ανάλογα με το ενυδρείο, αλλά σε δίσκους καλό είναι να κοπεί κάπως η ροή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
H eheim παντως, στις οδηγιες λεει μειωση ροης απο τα βανακια.
Ενας φιλος εχει 25 χρονια ενα και δουλευει με μειωμενη ροη απο τα βανακια
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες αλλά σαν γενικό κανόνα ξέρω ότι γενικότερα σε οποιουδήποτε τύπου μοτέρ (ηλεκτρικό, βενζίνης κτλ) όταν αυξάνεις το φορτίο, η ζωή του μειώνεται. Με το να κλείνεις τις βάνες σε ένα φίλτρο, αυξάνεις το φορτίο της αντλίας. Σίγουρα οι εταιρίες έχουν υπολογίσει τέτοια φορτία όπως για παράδειγμα το υπερβολικό φόρτωμα σε υλικά (σφουγγάρια, συποραχ, βαμβάκι κτλ) αλλά με το να κλείνεις τις βάνες νομίζω πως αυξάνεις το φορτίο κατακόρυφα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 405 | sifos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-11-12 16:34 |
Fluval | StefanosS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 20-12-11 11:40 |
Fluval 205 vs 305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 15-03-09 13:23 |
Fluval 205 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 21:53 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |