|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο κανενα μαγαζι εδω στην αθηνα παιδια;;;
![]() ------------------------- παιδια κανα μαγαζι εδω αθηνα παιζει;;; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korasidikos : 04-10-12 στις 13:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και βέβαια παίζει αλλά όχι σε τιμές petcumulus ή ebay.
τελευταια φορά που είχα παει ωκεανο είχε.το τεστ για αμμωνία νομίζω το είχε 22€ ή κάπου εκεί |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα το petcumulus σταθερη αξια παντα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι...λίρες εννοώ
![]() Τα πετ σοπ είναι σχετικά πιο ακριβά από τα ιντρνετικα ελληνικα Και φυσικά το ebay είναι ακόμη πιο φθηνό αλλά θέλει ψάξιμο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε μπορώ να καταλάβω πως η παραπάνω ερώτηση πήρε τόσες πολλες "άσχετες" απαντήσεις ![]() ![]() Αλλο θέμα που δεν έχω καταλάβει εδω και χρόνια ( και εχει να κάνει εννοείτε με το ερώτημα του korasidikos ) γιατί τα ΑPI είναι τα "καλύτερα" και "οικονομικότερα" τεστ . Εγω σου προτείνω τα τεστ της JBL και το βασικότερο επιχείρημα είναι ότι είναι ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ (Εχουν δύο μπουκαλάκια και είναι 100% σίγουρο ότι θα αντιστοιχίσεις το χρώμα του δείγματος του νερού του ενυδρείου σου , με αυτό της καρτέλας ) και είναι και τα οικονομικότερα αφού έχουν refil kit που στοιχίζει στη μισή τιμή όταν θα σου τελειώσει το πρώτο τεστ ![]() Στη Ελλάδα δεν φέρνουν τα refil kits αλλα εδώ μπορείς να βρεις τα πάντα Ας αφήσουμε λοιπόν τις προκαταλήψεις και τα διαφορα κολλήματα και ας δόσουμελύσεις .Εχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά τα τεστ της ΑPI !!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη σας μερα..
εχω χρησιμοποιησει sera και api..δεν ξερω βρε παιδια αλλα εμενα της api με εχουν καταταλαιπωρησει,ιδιαιτερα της αμμωνιας και του ph..στην αμμωνια μου βγαζει ποσοστο 0.25 σχεδον σε οτι νερο το δοκιμασω ,ενω με μετρηση αλλου τεστ το αποτελεσμα ειναι 0..(μπορει βεβαια να ετυχα σε προβληματικο τεστακι,παντως με φρικαρε για καποιες μερες γιατι μου εβγαζε το ιδιο ποσοστο και στο ποσιμο)..οσον αφορα το ph εχω στραμπουληξει τα ματια μου με τα χρωματα..τι να πω ..ισως να ετυχε..αλλα την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα σε ενα καταστημα για να παρω τεστ αλλης εταιρειας για να επιβεβαιωσω τα αποτελεσματα της api ζητησα να ανοιξω μια συσκευασια για να δω πως αποδιδουν τα χρωματα..Μπορει στην πλειονοτητα της api να τα θεωρειτε τα καλυτερα αλλα μετα απ τις φρικες που εχω φαει προσωπικα δεν ξερω αν θα ξαναπαρω την ιδια μαρκα..ακομα κ αν ετυχε.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαβαθμίσεις της JBL στο pH είναι ανά 0,5 όμως.
|
||||
|
||||
![]() Ναι ισχύει για το " μικρό " .Υπάρχουν όμως και τα "μεγάλα" με λεπτομέρια 0,2. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
τα μεταφορικά από ebay πόσο είναι περίπου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα ποιο θα πάρεις, και απο πού.. Γράφουν όλα αν δεις..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγορα υγρου τεστ ph προβλημα | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 08-02-11 03:08 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |