|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
το καλυτερο
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Το μονο που θα παξει ρολο ειναι το φασμα του φωτος, με μια σωστη λαμπα (σε φασμα εννοω οχι σε w/lt) θα αναπτυσονται ταχυτερα και θα αποτοξικοποιουν το ενυδρειο καλυτερα. Παράθεση:
Και πιο μικρο ενυδρειο να ειχα (αν και θεωρω τα 50 το minimum επιτρεπτο για ψαρια) παλι εξωτερικο θα ειχα... με τα εσωτερικα εχω παρει διαζυγιο εδω και χρονια Παράθεση:
Παράθεση:
Το αντιθετο θα ακουγοταν πιο φυσιολογικο (κατω αμμος και πανω χαλικι)... Θα ελεγα πως καλο θα ηταν να εχεις ομοιογενεια. Απο την αλλη σε ενα στρωμενο ενυδρειο δε βλεπω και τοσο σοφο να πειραζουμε το βυθο του, εκτος κι αν το διαλυσουμε και το στησουμε απο την αρχη... |
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι να ξεστεισω να βγαλω το χαλικακι και να βαλω κατω λευκη αμμο!ποσα κιλα θα χρειαστω για 80λιτρα?
------------------------- να σουταρω και αεραντλια λες?δινει ομορφια!αλλα τα φυτα που θα βαλω δεν θελουν CO2 οποτε....εχω 1 cory ειναι κακο που εχω και χαλικι? ------------------------- και με αμμο μονο η τοματια πιανει ετσι? ------------------------- φασμα φωτος ??δλδ?
το αλλο μου χομπι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 20-07-12 στις 01:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Επισεις ξερεις το ειδος τους? ειναι καποιο ειδος που μενει μικρο η μιλαμε για τα κλασσικα σκαλαρια? Αν μιλαμε για αυτα και τα 300 λιτρα λιγα ακουγονται (μαλλον απο 500 και πανω θελουν αφου πρεπει να ειναι σε κοπαδακι και θελουν και καμια 60ρια ποντους τουλαχιστο υψος ενυδρειου) Παράθεση:
Η αεραντλια ειναι εργαλειο αναγκης. Το co2 ειναι αλλο πραγμα και στην παρουσα φαση δεν το χρειαζεσαι (και πολυ πιθανον να μην το χρειαστεις και ποτε) Παράθεση:
Τα κορυ ειναι ψαρακια που πρεπει να μπαινουν σε κοπαδια, ειναι γενικα δυσκολα ψαρια και οχι τοσο ιδανικα για ξεκινημα μια και θελουν μαλακο οξινο νερο, καπως χαμηλες θερμοκρασιες, αμμο η πολυ ψιλο χαλικι, φουλ φυτεμενο ενυδρειο με πολες κρυψωνες + οτι ειναι γενικα αρκετα φοβιτσιαρικα ψαρακια οποτε πρεπει να τους δινουμε τις συνθηκες που θελουν ωστε να νοιωθουν ασφαλεια. (τα αγγελοψαα που ανεφερες ειναι ακομα πιο δυσκολα γιατι ειναι και πολυ ευαισθητα) Παράθεση:
Παράθεση:
Οι λαμπες που προσφερονται για φυτα εχουν κορυφες στο μπλε και το κοκκινο. Η sylvania grolux ειναι σχετικα φθηνη και τη χρησιμοποιουν και οι καλλιεργητες και τη βρισκεις στα ηλεκτρολογια. Απο κει και περα διαφορες εταιριες εχουν βγαλει και ακομα καλυτερες αλλα με τις αναλογες τσιμπιμενες τιμες. |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΥΚΗ ΑΜΜΟ....
Προσωπικά σου λέω ότι λερώνει φουλ! Εμένα είναι 5 πόντους ύψος και μετά από τρεις μήνες το πάνω μέρος (2 εκατοστά) έχει πάρει ένα βρωμικο καφέ χρώμα... Καλύτερα πάρε κατευθείαν κάτι σε κρεμ, καφέ να μη φαίνεται πολύ η μπίχλα... Αλλιώς πήγαινε σε κάτι σκούρο απευθείας... Απλά πρόσεχε γιατί το μαύρο θα στο σκοτεινιάσει τελείως.... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι αλγη?
|
||||
|
||||
![]()
εχεις και στο τζαμι σποτ η μου φαινεται?
Ναι αλγη ειναι, απο τις πιο ομορφες αλγες που υπαρχουν. Οσο μαλιστα την κρατας σε φυσιολογικα επιπεδα ειναι απλα ενα ομορφο ντεκορ. ![]() Με πολλα φυτα γρηγορης αναπτυξης θα περιορισεις αρκετα την επεκταση της. Απο το τζαμι (αυτο ειναι λιγο σπαστικο) φευγει με μια καλα πλυμενη τηλεκαρτα που θα την εχεις γι αυτη τη χρηση. Επισεις και η παρουσια σαλιγκαριων την ελεγχει αρκετα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαλλον χαζη ερωτηση... | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-11-09 02:30 |
μαλλον γεννα...!!!??? | geoaki | Malawi | 4 | 25-05-09 13:19 |
μαλλον αλγη, τι να κανω ? | banik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-02-08 18:27 |
help μαλλον γεννητουρια!!! | GODLIGHT | Malawi | 4 | 09-05-06 12:29 |