|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ph της βρυσης μου ειναι γυρω στο 7,4 περιπου.....
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 05-05-11 στις 18:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλατάκι είναι για άλλη δουλειά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για δωσε μου λιγο τα φωτα σου σε παρακαλω αν εχεις την καλοσυνη!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντελή τα νερά στην Αττική είναι πολύ κοντά στις παραμέτρους που χρειαζόμαστε γι αυτά τα ψάρια.Αν βάλεις ασβεστολιθικές πέτρες/άμμο και με λίγη μαγειρική σόδα πολύ εύκολα θα πιάσεις τις τιμές που πρέπει.
Διάβασε κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50630 Στρώσε πρώτα το ενυδρείο σου σωστά και κάνε τις μετρήσεις σου. Αποφάσισες τι ψάρια θα βάλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
στα ψαρια εχω καταληξει σχεδον....λεω να βαλω 3 labido(1m+2fe) και 3 saulosi(1m+2fe) πιστευω ετσι ειναι καλα...αλλα το θεμα με τα αλατια δεν το εχω καταλαβε και πολυ καλα ακομα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη θες να μου πεις οτι το 240αρι ειναι λιγο???
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- απο θεμα λιτρων λοιπον δεν εχω προβλημα και επιτηδες αποφασισα να βαλω 3 μονο απο το καθε ειδος για να τους ειναι αρκετος ο χωρος!!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 06-05-11 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οπ
![]() Με τα αλάτια πρέπει να είναι καθαρό ότι άλλο το απλό ενυδρειακό αλάτι (που χρησιμοποιούμε κυρίως για θεραπεία) και άλλο τα διάφορα άλατα (πχ seachem lake salt, epsom salts..)που βάζουμε για να ανεβάσουμε σκληρότητες κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
αλατι καθε ποσο καιρο πρεπει να βαζω??και αν ναι ποιο απο αυτα που αναφερεις???μαλλον απο οτι καταλαβα πρεπει να βαζω σε καθε αλλαγη νερου ετσι δεν ειναι???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα βάζεις μόνο όταν χρειάζεται
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E1%EB%DC%F4%E9 |
|
||||
|
||||
![]()
απο ολα αυτα αμωνια αλατια και τετοια τι ειναι αυτο που χρειαζομαι σιγουρα και καθε ποτε???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να γίνω πιο σαφής ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια τοτε θα το θεσω αλλιως!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινιμα απο την αρχη | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-05-09 12:36 |
νεο ξεκινιμα απο την αρχη | harris samos | Bettas | 9 | 21-05-09 15:56 |
Νεος...ξεκινιμα..!!! | akillis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 03-11-08 13:34 |
ξεκινιμα για φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-02-07 10:00 |