|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
@raeziel Thanks. Εγω να δεις κολημα με το REEF !!!! ![]() ![]() ![]() Περαστικα FISHME... Δεν σε γλωσοφαγαμε παντωσ. Αληθεια. ΑΑΑΑΑ και μην το πεις στον Ακουαριστα οτι χτυπησες, γιατι ειδες τι επαθε το σκυλι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Νίκο είσαι εντελώς εκτός θέματος και μου επιτίθεσαι προσωπικά, όχι για τις απόψεις μου, αλλά για τη δουλειά μου, ας είναι, σε συγχωρώ λόγω ηλικίας (δικής μου).
Σαν μοντ που είσαι, άνοιξε αν θέλεις άλλο θέμα, να το συζητήσουμε και θα δεις ότι βιάστηκες και δεν ξέρεις πολλά πράγματα, τα οποία βεβαίως είναι άσχετα με το θέμα. Περαστικά, ειλικρινά ελπίζω να μην έπαθες ζημιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ψιλοξεφύγαμε και μπλέξαμε και τα μπούτια μας.... αλλά από την άλλη εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι οι μοντς πρέπει να κρατάνε τις ισσοροπίες...
![]() ![]() ![]() Fishme... περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν ειναι αληθινη η ιστορια αλλα αν ειναι σου λεω το εξης.Δεν του εκανε του ενος,τον εδωσε.Δεν του εκανε του αλλου,τον εδωσε.Δεν του εκανε του παραλλου τον αμολησε.Δεν εκανε στον "διασωστη" (καταλληλος για υιοθεσια) τον σκοτωσε.Αν νομιζει οτι ειναι ο καλος της υποθεσης ειναι βαθια νυχτωμενος.Ειρωνικο το οτι αυτοαποκαλειται και "διασωστης".Σορρυ κιολας αλλα το να παρεις ενα ζωο απο το δρομο για να καταληξει σε σακουλα αρχ**## διασωστης εισαι.Αυτες ομως ειναι οι λυσεις του δηθεν πολιτισμενου μας κοσμου.Και μας αρεσει να χρησιμοποιουμε ηπιες λεξεις οπως "κοιμησω" να εχουμε τη συνηδηση μας καθαρη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|