|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια που ειχα λιγο χρονο σημερα ... εκανα την αρχη να στησω σιγα σιγα το 60 λιτρο μου!
![]() Πηρα απλη αμμο νομιζω γυρω στα 6 ευρω ... ![]() ![]() Πετρες εκ Καπανδριτιου (εκλεψα μερικες απο τη λιμνη του 59 ![]() Αν και ειχα πολλα στο μυαλο μου αφησα να δω πως κολλανε ολα αυτα που ειχα! Ετσι αρχισα τα πειραματα! ![]() ![]() Μετα σκεφτηκα πολυ πετρα βρε παιδι μου ... ας τις παω ολες αριστερα! ![]() Τα ξυλα? ![]() ![]() ![]() Ακομα δεν εχω καταληξει ... εχει πολυ δουλεια - θελω να δωσω και ογκο! Σιγουρα θα βγαλω πετρες απλα δε ξερω ποιες - προσπαθω να φανταστω ποια φυτα θα βαλω και σε ποιες θεσεις ωστε να "δενουν"! "Ευκολα" φυτα θελω χωρις CO2 και πολλα πολλα λιπασματα ... γαριδοενυδρειο προοριζεται ενω για ψαρια το σκεφτομαι ισως και καθολου! Μια που υπαρχει η οσμωση θα παμε για CRS ![]()
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 16-10-10 στις 03:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω πως θα εξελιχθει πάντως φαινεται να ξεκινάει δυναμικά!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δεί παλιότερες παρουσιάσεις σου και είμαι σίγουρος οτι το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο.
Καλή τύχη με το καινούργιο σου εγχείρημα. Υ.Γ. Μήπως είναι το ενυδρειάκι που είχες τα CPD και στη συνέχεια έκανες Vivarium?
|
||||
|
||||
![]()
φερνει λιγο προς το ενυδρειο ''θρονος του δια'' πολυ ωραιο καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
καμια σχεση με τον θρονο
Αυτην την αμμο την εχεις ξαναβαλει σε ενυδρειο? αντε με το καλο να το γεμισεις εγω στην θεση σου θα εκανα ενα γαριδαδικο μοςς τανκ |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε teddy boy πάει το vivarium...???
![]() ![]() ![]() Επίσης βάλε κάτω από τα κλαδιά 2-3 πετρούλες στο μπροστινό μέρος να δίνει την αίσθηση ότι αγκαλιάζουν τα κλαδιά τις πέτρες… ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1 ερωτηση πανω σε αυτο, την επλυνες? γιατι θα βαλω και εγω στο μεγαλο μου αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται να την πληνω ή να την βαλω κατευθιαν απο την συσκευασια...
Α, και κατι ακομα εκλεψα και εγω κατι πετρουλες ( ασπρες κυριως στρογγυλο σχημα) για να της βαλω μεσα πρεπει να τις πλυνω σε ζεστο νερο , να τις βρασω? για πες μου μην κανω κανα λαθος
. '' And the reign will kill us all, We throw ourselves against the wall , But no-one else can see, the preservation of the martyr in me! .-PSYCHOSOCIAL-. ''http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηταν ως διακοσμητικες βεβαια εχουν μερικα χωματα , θα τις πλυνω καλα με ζεστο νερο, και την αμμο αφου την πλυνω μπορω να την βαλω αμεσως ετσι?
. '' And the reign will kill us all, We throw ourselves against the wall , But no-one else can see, the preservation of the martyr in me! .-PSYCHOSOCIAL-. ''http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E |
|
||||
|
||||
![]()
Να τις πλύνεις καλά να φύγει οτιδήποτε υπάρχει πάνω και γενικά να προσέχεις μην έχουν πάνω άλλες ουσίες όπως λάδια αυτοκινήτου κ.τ.λ. Όσο για το πλύσιμο πάντα έτσι το έκανα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα..
![]() (το σκίσαμε τελείως το thread ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο εγινε Γιωργο ...βαλε και 2-3 δισκους μεσα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Θέλω να φυτεύσω φυτά χαμηλών απαιτήσεων | mikeepidio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-06-10 02:08 |
Υγρό λίπασμα για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 21-07-08 23:19 |
Ξεκίνημα φυτεμένου χαμηλών απαιτήσεων... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 22-03-05 19:03 |