|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρατηρουμε σχετικα συχνα οτι καποιο ποσοστο των γονων παρουσιαζει
δυσμορφια. Ψαχνοντας σχετικα βρηκα καποιες πληροφοριες γενικοτερα που πιστευω θα δημιουργησουν μια εικονα στο γιατι, περα απο την περιπτωση αυτη να οφειλεται στους γονεις με γενετικές δυσμορφίες, οποτε δεν πρεπει καν να τους αναπαραγουμε, γενετικο μη εμφανες, βακτήρια,ακατάλληλο νερό, ποιότητα τροφής, οξυγόνωση κλπ. Οι σελιδες 15, 16, 17 νομιζω ενδιαφερουν δινοντας καποια στοιχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι σαν αυτο θα εννοείς!!
Και εγω το ψάχνω για αυτό τα μεγαλώνω να δω τι θα γίνει στο μέλλον αν βγει ζευγάρι Οπως θα δειτε στην φωτογραφια υπαρχει ενα που ειναι καλα, αυτο υιοθετήθηκε (ουριτσα) απο τους γονείς αυτων που εχουν το πρόβλημα Αρα αποκλείω το νερό τα βακτήρια ποιότητα τροφής οξυγόνωση τουλάχιστον μετα την γεννα.
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι μεγαλο μυαλο, ειναι γνωστο.
Αν και δεν πρεπει κανονικα, ασε που δεν νομιζω να μπορουν να αναπαραχθουν κιολας, θα ειναι ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα καταφέρουν να ζευγαρώσουν γιατί φαντάζομαι πως αν ένας δίσκος δει έναν άλλον που του λείπει το πτερύγιο πιθανόν δεν θα το αναγνωρίζει σαν "δυνατό ψάρι" για να γίνει ταίρι του
Πιστεύω εκεί θα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία ΙΜΟ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μονο αυτος ο λογος. Μια λεπτομερια λειπει ακομη θα το βρω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βεβαια, το οτι μπορει να ειναι παραμορφωμενο καποιο πτερυγιο (δεν ειναι αναγκη να λειπει ολοκληρο) δε σημαινει οτι το ψαρι θα αποδειχθει αδυναμο. Αρα μπορει και να επιλεχθει απο το υποψηφιο ταιρι του σαν ικανο.
![]() Απο την αλλη, εχω διαβασει οτι πολλα ειδη κιχλιδων εχουν ως ενα απο τα κριτηρια τους για την επιλογη ταιριου και την αξιοπρεπη εξωτερικη εμφανιση... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε σχεση με αυτα που υποστηριζει A. Soh αν η βλαβη στο ραχιαιο ειναι
οχι στο ακτινωτο εμπρος τμημα αλλα στο υπολοιπο υπαρχει τροπος που μπορει να αποκατασταθει. Εξαρταται. Τωρα αν η ζημια ειναι και στο ακτινωτο που συνηθως ετσι ειναι, ισως μπορει να γινει κατι αλλο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικό το ποστ και δίνει αφορμή για σκέψη και μελέτη.
Εγώ θα τα κρατούσα, θα μου ήταν αδιανόητο να σκεφτώ την ευθανασία για υγιές ψάρι, μόνο και μόνο εξαιτίας της εμφάνισής του. Μου χάρισαν κάποτε ένα δυσμορφικό κορυντόρας στερμπάι, το οποίο αν και άσχημο, έχει γίνει το αγαπημένο μου ψάρι, λόγω της διαφορετικότητάς του. Και βλέπω ότι και τα άλλα κορυντοράκια το έχουν αποδεχθεί πλήρως στο κοπάδι και δεν το απομόνωσαν, δεν ξέρω βέβαια αν θα το προτιμήσουν για ζευγάρωμα. Έχω και άλλο παράδειγμα: Τον panos1972, που αν και βγήκε άπεχθέστατα δυσμορφικός ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυσμορφία; | chemical mac | Bettas | 10 | 30-09-08 13:27 |