|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ!
Μολις παρελαβα και τις 2 θυλικες,η μια εχει καλο μεγεθος ενω η αλλη ειναι λιγο μικρουλα πραγμα οχι και τοσο καλο(φοβαμαι μη μου τη σκοτωσει παλι).Τελος παντων τωρα γινεται η προσαρμογη και σε λιγο θα μπουν στο ενυδρειο,ευχομαι να παν ολα καλα....
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο...... δικε μου!!!! μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα περάσουν εκεί μέσα ,ξανά μπράβο Κώστα ωραίο στολίδι μ αρέσει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία αντίθεση του σκούρου πυθμένα με τα καταπράσινα φυτά, μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια μικρη ανακαινισουλα(ανοιξε λιγο ο χωρος),φυτα κ ξυλα παρεμειναν τα ιδια απλα αλλαξαν θεση,το ιδιο κ τα ψαρια 10 καρδιναλιοι,2 κορυ,2 οτος,1 cacatu male.Πιστευω πως ομορφυνε ακομα περισσοτερο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο και καθαρο ενυδρειο με υγιεστατα και καταπρασινα φυτα.Ενα μεγαλο μπραβο.Οσο για το υπολοιπο χαλικι εγω θα εβαζα ενα διαφορετικο ισως και πιο χαμηλο φυτο που γινεται χαλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστάκη μιας και γειτονέψαμε θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις λιγο Pogostemon γιατι είναι αρκετό (και να μου το χαρίσεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα τωρα κάτι μου θύμισες,απο γρασιδάκια δε έχω τίποτε γιατι ακόμη είμαι στη φάση της μετακόμισης (άτιμη απεργία) κατα το Σεπτέμβριο θα παραλάβω τα καινούργια μου φυτούλια της Tropica.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου, καταπρασινο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update,ψιλοφουντωσαμε αρκετα,αν και σχεδον ολο τον αυγουστο ειχα 32 βαθμους,η πρασιναδα μου ακλονιτη..............
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Duracell , οποτε αποφασίσεις να ξεφορτωθείς λίγο Pogostemon Helferi (ή και να πουλήσεις )σφύρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω...του helferi γινεται εκει μεσα!
![]() ωραιος!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σούπερ, τούμπανο, μέσα στην υγεία και την ανάπτυξη, να τα χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok Σταυρο μολις το κλαδεψω θα σε παρω να κανονισουμε κ καφε
|
||||
|
||||
![]()
Χαζευω το ενυδρειο σου απλα πανεμορφο,ετσι το χεις διατηρησει και τωρα;Κατι τετοια βλεπω και τρελαινομαι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν απο κάτι χρόνια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα πανέμορφο aquascape πεντακάθαρο ενυδρείο :::::::ΑΛΛ¶::::::: θα σε παρακαλούσα να βγάλεις τους δίσκους.....τα λίτρα είναι απαγορευτικά γι αυτά υα ψάρια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δείτε λίγο και την ημερομηνία του θέματος και μετα βιαστείτε να κάνετε κριτική
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σται καλα.....τι μου θυμησατε τωρα....το πρωτο μου ενυδρειο!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση rio180 φυτεμενο | dimis_george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-04-10 11:17 |
παρουσιαση:280 φυτεμενο | dim orestiada | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 05-04-10 17:55 |
Παρουσιαση Ζωοτοκα Φυτεμενο | markos6888 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 12 | 08-04-09 22:47 |
Παρουσιαση 300 λιτρων φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 30-09-08 14:09 |
Παρουσιαση 54λτ. φυτεμενο. | Θεοδωρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 19-11-07 23:06 |