|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ειδα..Δηλαδη να παρω το 2028?δεν ειναι πολλα τα 1500?η να μεινω στο 2026
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι λιγο να πεσει η αποδοση του λιγο η βρωμα... μια χαρα το βρισκω... οτι λεω ειναι η γνωμη μου.. και μακαρι να μιλουσαν πολλοι να βγαζαμε μια ακρη...
|
||||
|
||||
![]()
To 2028 γυρνάει 1050 λίτρα έχω 2 στα 400λίτρα.
http://www.aquaristic.net/eheim-prof...l-ii-2028.html |
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς....λάθος το διάβασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ποσα γυρναει ρε παιδια με μπερδεψατε...
![]() ![]() ------------------------- 1050 δηλαδη!να μεινω στο 2026 ι 2028 σε 260 λιτρα..Ακουω γνωμες..Συγνωμη που σας ζαλισα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jacob : 10-10-08 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εγω τοσα θυμομουν αλλα ο giorgos ![]() ![]() και λογο το οτι δεν ξερω καλα απο eheim , πηγα πασσο.... ![]() ![]() ------------------------- ασε ασε.... τωρα μπηκες σε επιτηρηση.... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-10-08 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κρατήσεις και το μανήσιο του ενυδρείου πάρε το 2026, αν οχι το 2028 και τα λίτρα του 2028 είναι 1050.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κομπλε με υλικα?????? 1050 λιτρα, (λεει) αλλα φιλοι το 2026 και το 2028 εχουν την ιδια κεφαλη. Συνεπως και την ιδια αντλια. ![]() Η διαφορα ειναι ο καδος που ειναι μεγαλυτερος και χωρει ενα καλαθακι παραπανω. Πως γινεται και γυρνει παραπανω λιτρα το 2028 δεν ξερω ![]() Για το ενυδρειο σου θα ελεγα το 2028 ειναι ΟΚ Ποιο juwel ειναι 260? (μηπως ειναι το rio240?) Θα το βγαλεις το εσωτερικο? Αν ναι (ναι ναι ναι ![]() ΥΓ Το τελευταιο λινκ με το φιλτρο θα κανω πως δεν το ειδα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι το juwel vision 260...
------------------------- Τελικα το αλλαξα και πειρα το 2028!Πιστευω να ειμαι οκ...Πιο μεγαλο απο αυτο δεν ειχε..μετα πηγαινε στο 2080 που ξεφευγαμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jacob : 11-10-08 στις 13:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλη συνεχεια και οτι θελεις να ρωτας... γιατι ετσι γλυτωνεις ευρω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!Μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω πετρες εκτος απο τον Ερμη γιατι αυριο ειναι κλειστα εκει και τις βιαζομαι?ευχαριστω
![]() ------------------------- Kανεις? ------------------------- Kανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jacob : 24-10-08 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η υπομονη ειναι το μεγαλυτερο προσον του χομπυστα
![]() ΥΓ δυστυχως δεν ανακατευομαι με νταμαρια
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλε το ξερω αλλα θα ειμαι αθηνα για μικρο χρονικο διαστημα λογω σπουδων!Αν καποιος γνωριζει να απαντησει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω φτιάξει μαζί με τον αδερφό μου ένα με κιχλίδες μαλάουι και τους βάλαμε κάπια στιγμή άμμο, θυμάμαι ήταν και πολύ πιο ακριβή αλλά με τόσα σκαψήματα που κάνουν ( μηλάμε για 5-7 εκατοστά κάτω) το ενυδρείο ήταν σαν βάλτος συνέχεια και έφηγε σούμπιτη. Το χαλίκη είναι το καλήτερο και αν είναι στρογγυλεμμένο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τα φυτά τα τρώνε οπότε ψάξτο. Ψωφάνε για σπανάκι και μαρούλι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ξαταλαβαινω γιατι το ενυδρειο σου γινοταν βαλτος... οσοι εχουμε μαλαουι δεν εχει αναφερθει τετοιο προβλημα... και το χαλικι δεν κανει με τιποτα για αυτες τις κιχλιδες!!!! εγω στο ενυδρειο μου εχω 10-12 ποντους αμμο, το κανουν εργοταξιο συνεχεια μεχρι που βρισκουν το αφρολεξ αλλα το νερο ειναι πεντακαθαρο... μηπος εχεις μικρο φιλτρο η δεν κανεις ποτε σκουπα βυθου?? και τα φυτα δεν τα τρωνε ολα!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|