|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πιστευω οτι παιζουν ρολο τα λιτρα, απλα θελει να εισαι προσεκτικος μην ρουφηξεις κανενα ψαρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και η δικιά μου λύση δεν ξέρω αν στην περιγραφή φαίνεται μπερδεμένη αλλά στην εφαρμογή είναι πολύ απλή. Για μένα πιο απλή από το τρομπάρισμα.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι αυτο που προτεινεις απλα αυτη που εβαλα φωτο την ειδα σ ενα petshop και την πηρα,πιεζεις 1-2 φορες τη μπλε φουσκα και το νερο τρεχει μονο του, καλος ομως και ο δικος σου τροπος θα προσπαθησω να τη φτιαξω να εχω μια εναλλακτικη
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εφτιαξα αυτην...κανω αλλαγες νερου και καθαρισμο βυθου ταυτοχρονα χωρις να βαζω χερι μεσα στο ενυδρειο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σίγουρα και αυτή που έχεις είναι καλή αφού είναι και εταιρίας. Απλά αυτό που προτείνω εγώ δεν υστερεί σε κάτι και έχεις την ευχαρίστηση ότι το έφτιαξες μονό σου χωρίς να το πληρώσεις. Andros ωραίο αυτό που έφτιαξες. Το πράσινο που ρουφάει από τι είναι; Και τι άλλα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει;
|
|||
|
|||
![]()
Andros ωραίο αυτό που έφτιαξες. Το πράσινο που ρουφάει από τι είναι; Και τι άλλα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει; [/quote]
Το πρασινο που λες φιλε μου ειναι σκουπα βυθου ( εχουν τα πετσοπ ) την οποια εχω μετατρεψη για να μην ρουφαω νερο και το κυριοτερο να μην βαζω τα χερια μου μεσα στο ενυδρειο. Πολυ απλα πηρα μια αντλια χειρος, εβαλα στην εισαγωγη της αντλιας την σκουπα και στην εξαγωγη ενα μακρι λαστιχο. Τρομπαρεις δυο, τρεις φορες και κανεις την δουλεια σου ομορφα και ωραια. Απλα πραγματα..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
παιδια γεια σας... ψαχνω αυτην την σκουπα http://www.aquaristic.net/shop.php/s.../listtype/list υπαρχει στην ελλαδα για να αποφυγω τα 18 ευρω μεταφορικα? στο water in κοιταξα και δεν την βρηκα...
ξερετε κατι? ευχαρηστω πολυ! ------------------------- με αυτο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=160315917903 πιστευετε θα καθαριζει ο βυθος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ababapanos : 10-03-09 στις 00:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η συγκεκριμένη που ψάχνεις δέν σου λέω οτι δέν κάνει δουλειά, αλλά επειδή την είχα δέν δουλεύει όπως περίμενα και τελειώνει τις μπαταρίες εύκολα. Πρέπει να βγάζεις υποχρεωτικά το νερό απ' το σωληνάκι εξόδου, γιατί αν χρησιμοποιήσεις το άλλο εξάρτημα με το διχτάκι, θα σου κάνει το νερό χάλια. Καλύτερα πάρε την Eheim.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω παιδια πήρα τη σκούπα της eheim με μπαταρίες και δεν κάνει τίποτα.τραβάει άμμο κ αφήνει τις ακαθαρσίες.τι μπορώ να κάνω?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός φίλτρου. | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-01-08 23:57 |
Καθαρισμός Βυθού | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-10-07 15:48 |
Καθαρισμός ενυδρείου | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-04-07 14:08 |
Καθαρισμός Φίλτρου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-03-07 20:08 |
Καθαρισμός βυθού | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 07-12-05 21:53 |