Καθαρισμός Βυθού
Υπάρχει κανένας τρόπος να καθαρίζεις το βυθό χωρίς την κλασίκη σκούπα η οποία είναι χειροκίνητη? Αυτή που κάνεις πάνω-κάτω......γιατί χτες προσπάθουσα και μου έσπασε τα νεύρα!!
|
Σκούπα με μπαταρίες ;)
|
θα το ψαξω γιατι δεν παει αλλο σπασαν τα νετρα μου κ ευτυχως οχι τα ενυδρειααααααzw .περιπου τιμη απο πετ σοπ μηπως ξερεις??Ευχαριστω
|
για δες αυτο...
http://www.aquaristic.net/eheim-slud...ry.html?lang=1 |
Όταν λες <<πάνω κάτω>> τι εννοείς;
Γιατί κάτι μου λέει ότι κάνεις κάτι λάθος με την κλασική σκούπα. |
Η περνεις της eheim με τις μπαταριες ή της sera που δεν χρειαζεται "πανω κατω"...!!;)
|
Πάνω κάτω είναι η σκούπα της ΤΕΤΡΑ :p
|
Θα το σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω μια τέτοια.. Αξίζει τον κόπο, εσείς που έχετε? Μπορεί κανείς να περιγράψει πώς λειτουργούν? Τη βουτάς κι αυτήν μες στο χαλίκι, ρουφάει τα πάντα, τη σηκώνεις λίγο, πέφτει κάτω το χαλίκι και μένουν μέσα οι βρωμιές? Ή ρουφάει δυνατά, και μπορεί και από μακρυά? (ρωτάω γιατί θέλω να καθαρίζω μια υποτυπώδη προσπάθεια για χαλί με moss που έχω φτιάξει..) Και οι βρωμιές πού πάνε? Τις μαζεύει κάπου (σα σακουλίτσα σκούπας ένα πράγμα)?
|
Εγω προτιμω αυτη......ευχρηστη, ελαφρια και παμφθηνη.....
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...id/manufac.880 |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ναι της τετρα ειναι.Οταν εννοω πανω κατω ειναι για να δουλεψει η μπιλια που εχει μεσα κ να αρχισει να πιχνει το νερο απο το λαστιχο εκτος ενυδρειου(δηλαδη καθαρισμος βυθου και ταυτοχρονη απομακρυνση νερου).Ειναι πολυ σπαστικο και ποιανεται και το χερι σου αν προσπαθεις πολλες φορες χωρις αποτελεσμα(και ας εχουμε λιωσει στο γυμναστηριο)!!!Το χαλικι παρεπιμποντως το χοντρο δεν το ρουφαει η συγκεκριμενη μονο τις βρωμιες!ουτε ψαρια ρουφαει αφου την κανουν με την μια απο κει.Με την λεπτη αμμο εχω προβλημα αφου καθε φορα βρισκω στον κουβα καποιους κοκκους!!Ε σε λιγα χρονια δεν θα εχω αμμο μου φαινεται!!!:rolleyes:
|
Hobby Perfektus with Battery την εχω 7 μερες και ειναι αψογη . το νερο που ρουφαει το βαζει ξανα στο ενυδρειο. Τηη πρωτη φορα εβγαλε τη μποχα λεμε. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Η καλύτερη σκούπα, ειναι ενα μπουκαλάκι μισόλιτρο της Coca Cola, με κομμένο τον πάτο, και ένα αλφαδολάστιχο απο πάνω.
Ταυτόχρονα με την σκούπα, κάνεις και μία ωραία αλλαγή νερού, και τελειώσες! |
Παράθεση:
|
Μηπως ξερει καποιος αν γινεται να δουλεψει η παρακατω σκουπα χωρις το πανω κατωzw γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και οι κατοικοι του ενυδρειου ειναι ετοιμοι για μεταναστευση και με το δικιο τους .
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...aner%20400251/ |
Αυτές με την μπαταρια, μπορεις να τις βάλεις ολοκληρες μεσα στο νερο η το κοματι με τις μπαταρίες πρεπει να ειναι εκτός νερου; Eιναι δηλ ο χώρος της μπαταρίας αδιάβροχος;
|
Παράθεση:
με ρούφηγμα απο την αλλη μερια... |
Παράθεση:
οι μπαταρίες πρεπει να ειναι εκτός νερου . Αν ειναι βαθη το ενυδρειο σου ο σωληνας της σκουπας μακραινει και δεν εχεις προβλημα . |
εγω εχω και την απλη και αυτη με τη μπαταρια που δυστυχως και εγω 25ευρω την πηρα, αλλα τη δουλεια που κανει η απλη δεν συγκρινετε με αυτη τις μηχανικης με τις μπαταριες.και ουτε πανω κατω κανεις απλα τρομπαρεις και την βυθιζεις στο χαλικι και βγαζει το ελα να δεις.
|
Παράθεση:
|
Γιατι να πάθεις δηλητηρίαση???
Εξάλου πολυ σπανια θα πιεις νερό... |
Παράθεση:
Εσυ δηλαδη εχεις πιει και δεν επαθες τιποτα.:o |
καθε πότε πρέπει να καθαρίζεις τον βυθό? Εχω ένα χρονο το ενυδρείο ,εκτος απο τις αλλαγές στον νερό, δεν έχω πότε καθαρήσει τον βυθό.
|
Εμενα μου είχαν δώσει σε ένα πετ μια τρόμπα που είχε μια φούσκα σαν των πιεσομέτρων και την ζουλαγες και μετέφερε το νερό.Όταν ξαναπήγα στο πετ μου είπε πως δεν κανει για το ενυδρείο μου και μου έδωσε μία τρόμπα που αν δεν ρουφήξεις δεν τραβάει.Εχω πιει νερό εγω.
|
Παράθεση:
Εγώ νερό δεν πείνω και πολύ συχνά. Μόνο όποτε κάνω αλλαγή νερού :p :p :p (μια φορα την εβδομαδα) |
Παράθεση:
Ακομα και αν ειναι ετσι εγω δεν το ρισκαρω.;) Υπαρχει αλλος τροπος που ειναι ευχρηστος; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board