|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Klaz θα μου παραγγήλεις και εμένα μια?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θελεις μονο τη στολη,η και το παντσο....???
![]() ![]() ΥΓ.το σταματαω εδω,για να μην καταστρεψω το ποστ σου.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος το θέμα είναι χωρίς πλάκα σοβαρό. Δεν το είχα ποτέ σκευτεί οτι μπορεί να είναι πηγή μόλυνσης. Απο εδώ και πέρα μόνο γάντια...
Πάντος καλού κακού ρώτησα και έμαθα οτι έχω κάνει το Μαντου ![]()
Fazer Power Crazy waters of Halkis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tzo : 20-07-06 στις 10:05 |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο λιγο έχασα άλλο ένα θυληκό γκουράμι με πρησμένη κοιλιά.
![]() ![]() ![]() Το "χαλάω" το ενυδρείο και το στήνω απο την αρχή με κιχλίδες. Τα αγγελόψαρα και τα γκουράμια θα τα δώσω σε ένα φίλο... τον πλέκο σκεύτομαι να τον βάλω στο 60 λιτρο με τα χρυσόψαρα (τα οποία είναι μια χαρά) και τα corydoras να τα βάλω μαζί με τις κιχλίδες (θα έχουν προβλημα?) Αυτο που θελω να ρωτήσω τι πρεπει να κάνω ωστε να καθαρίσει το ενυδρείο απο κάθε υπόλυμα ασθενειας. Το φίλτρο να το στήσω απο την αρχή?(δλδ ξέπλημα σε όλο το φίτρο και σε όλα τα υλικά?) Θα κάνω καινούριο post για να με βοηθήσετε αναλυτικά
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα πρότεινα να βάλεις τον pleco μαζί με τα χρυσόψαρα... Πόσα είναι τα χρυσόψαρα στο 60λιτρο;
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά Αργυρω μου http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12362
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθέσω ότι τα χρυσόψαρα είναι πλέον τρία;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με 2 εσωτερικά φίλτρα. Έχει πρόβλημα ο πλέκο μαζι μετα χρυσόψαρα?
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μικρο το τανκ για 3 χρυσοψαρα + πλεκο..
και τα αγγελοψαρα κιχλιδες ειναι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δύο χρυσόψαρα είναι οριακά για εξήντα λίτρα, εφόσον θέλουμε να τα δούμε να φτάνουν σε πλήρη ανάπτυξη!
Όσο για τη συμβίωσή τους με τροπικά ψαράκια, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=11606 Αν και είδα σε άλλο ποστ ότι θα χαρίσεις τα χρυσόψαρα...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
Tridanca Giant Clam | Discos | Μαλάκια (Όστρακα, clams κλπ) | 0 | 21-10-04 11:48 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
Αρρωστο Emperor | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 17:50 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |