|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπαμε τη μεγαλη σε πιο μικρες! Τα φυλλα τα εβαλα τωρα αρα μεχρι το βραδυ βουλιαζουν. Θα χρειαστουμε αλλα να μαζεψω? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μητσε εχω εγω λιγη τυρφη(124 γραμμαρια για την ακριβεια).
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μητσε ειμαστε μια χαρα.....
Ειδικα αν σπασουμε την πετρα και απο αυτην βγαλουμε 1 μεγαλο καλο κομματι και 2-3 μικροτερα ειμαστε οκ!Θελουμε ακομα και τα μικρα-μικρα κομματια που θα προκύψουν απο το σπασιμο,ακομα και αυτα του εκατοστου ωστε να σβησουμε σιγα σιγα τον ογκο στησιματος.
|
||||
|
||||
![]()
να φέρω βαριοπούλα μαζι?>. χαχαχα γιάννη όμορφα..αλλα που μπορούμε να βρεθούμε για να μου την δώσεις?>...
Δημήτρη(dimis) ναι..καλύτερα να γίνει ετσι..για να τρέξει μια μερα το ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σε παρω τηλ. Τασουλη πες αυριο κατα τις 11-12 αν θα εισαι σπιτι -και που ειναι αυτο- να περασω να φερω τυρφη-φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ρε Τασο αυριο θα σου δωσει το φιλτρο ο Δημητρης.Ε θα σου δωσει και την τυρφη
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι..τώρα που το διάβασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τυρφη θα φερω εγω καθως και οσα λεπτα κλαρια θελετε σε οτι μηκος θελετε.Να φερω καποιο για δειγμα?Ειναι στο δισκοενυδρειο μου,αν ειναι να ξηλωσω καποιο για δειγμα.
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε μας εσκασες...Φερε ενα για δειγμα στο καφε η απλα στειλε φωτο για να μην παιδεύεσαι...
|
||||
|
||||
![]()
βρεθηκε ακρη
![]() platy στειλε κιεσυ για να μπορεσω να σε παρω αυριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Platy στειλε ολα τα τηλ στον kgfhrt
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ok.
Θελουμε 2-3 κομματια σχετικα ισια και μακρυα.
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη77 έχεις ποσότητα elodea που είχες πει αν τη χρειαστούμε;
|
||||
|
||||
![]()
Το ειπα εγω αυτο?Μηπως το ειπε αλλος Δημητρης?
|
||||
|
||||
![]()
Γράψε λάθος! Ο Γιώργος το είχε πει. Γιώργοοοοο!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν η egeria κάτι έπαθε και κιτρίνησε λίγο έτσι ξαφνηκά .Έχω λίγη όμως που είναι καλή .
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε,ουτε εγκερια δεν μπορουμε να βρουμε...καποτε πεταγαμε τα κλαδεματα με το κιλο στο κουβα!
Στελιο με τα μπλουζακια τι γινεται? Για πεστε και συμμετοχες αυριο στον γκαιφε...
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 30-09-12 στις 21:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Παρων αλλα υπαρχει πιθανοτητα μετα τις 5:30.
|
||||
|
||||
![]()
παρόν εκτός απροόπτου..*ίσως λιγο καθηστεριμένα λόγω ψαριών κ.ο.κ*
|
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω μεσα ειμαι,αλλα η ωρα θα εξαρτηθει απτον Platy και τα ψαρια(για να περασω να τον παρω ναρθουμε)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορω και εγω αυριο !
Α να φερω και τα υλικα που εχω ?
|
||||
|
||||
![]()
Τα μπλουζάκια τυπώνονται αύριο, αν μου πει ότι θα είναι έτοιμα πριν τη συνάντηση θα τα φέρω.
|
||||
|
||||
![]()
Για τι υλικα μιλαμε Γιωργη?
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα δεν με εχουν ειδοποιήσει απο την διοργανώτρια εταιρια για την συμμετοχη μας,ουτε καν για το τι υποστρωμα θελουμε...
Περνω τον Νιδαλ μια εβδομαδα και εχει προβλημα το τηλ. του. Μπορει καποιος να πεταχτει απο εκει αυριο,να δηλωσει υποστρωματα τουλαχιστον...? Αν ναι θελουμε για το ενα ενυδρειο λεπτόκοκκο μπεζ φυσικο χαλικακι και για το αλλο λευκη η καλυτερα μπεζ μη ασβεστολιθική αμμο. Αν μπορει καποιος ας το πει,ο Κωστας ο Αεκτζης ειναι διπλα αλλα δεν εχει εμφανιστει απο εχθες που τον ηπιαμε απο τον νιονιο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ..αφου θα παω με τον kgf για τα ψάρια απο κει αυριο..να το πουμε?..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρειτε καναν αρμοδιο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε ολο και καποιος θα ειναι...!!!! του ..ουστη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα εδω ειμαι παιδια διημερο ημουν οικοδομη και δεν ειχα καθιολου χρονο..τι θελετε στον νινταλ να παω εγω
σημερα θα παμε για καφε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Πετάξου αν είναι να του πεις για τα υποστρώματα που λέει ο Ντίμης παραπάνω!
Καφέ σήμερα στις 5 χοντρικά.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |